Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 22 847
  • 260
  •   1
Отговори
# 240
  • Сф
Как да ти пратят 37ми номер като не е наличен?
На мен бяха пратили 2 ЛЕВИ кеца, супер оферта беше, ама просто малшанс. На телефона им никой не вдигна, върти те само на бод. Върнаха ми парите много бързо след връщането на чифта.

# 241
  • София
На мен при поръчани детски боти ми бяха изпратили мъжки обувки за планина. Писах си с бота и ги върнах. Още по време на чата ми изпратиха купон за отстъпка като компенсация за грешката.

# 242
  • София
Момичета,
Как връщате? От 10 дни в профила ми няма "направена поръчка", хахаха, а аз имам доставена, така че, не мога да генерирам разписка за връщане. Няма как да я занеса на куриер без документ за връщане, който не са ми поставили в пратката. Пиша си с бота и той ме върти все на едно място. Написах им гневен мейл, но и отговор все още нямам. Много съм разочарована от обувки бг!

# 243
Да не си направила поръчката като гост?
Имейли сигурно имате за направената поръчка?

# 244
  • София
Да, teta75, направих пръчката като гост, имам имейли, но реална комуникация с тях липсва.

# 245
Щом като гост е поръчано...в сайта си има и тази опция - при връщане натискаш нея.
Какво ти дава там?

Това не го беше уточнила в първия пост..че е като гост. А че нямало поръчката в профила. Няма я..защото не си влизала в него като си поръчвала.
Каква реална комуникация искаш...стъпките са автоматизирани?

# 246
  • София
Благодаря, teta75, че ми отговаряш Heartpulse Пробвах всички опции в сайта и като гост, и като регистриран. Навсякъде, шок....не съм пазарувала от сайта. Пробвах и от приложението и от компютър. Енигма за мен, мисля да сезирам КЗП
Скрит текст:

# 247
Сега пробвах и писах във формата им за контакт, след като два пъти си зададох въпхроса за връщането на чата, ме свърза с жив човек....опитай и ти така.
https://obuvki.bg/kontakti
Не разбрах това което си снимала  - това ти излиза като натиснеш опцията като гост ли? Долната, тоест втората?

В чата натиснах първо връщане. После имате ли още въпроси писах да. После писах статус на връщането, и след като си изплю там отговорите бота, ме попита искам ли да ме свърже с консултант. Казах да. Иска вече имейл и така нататък ще се разбереш с човека отсреща.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 12:10 от teta75

# 248
  • София
Успях!!! Хиляди благодарнсти на teta75Heartpulse! Обеца на ухото, НИКОГА да не правя поръчка като гост при наличието на профил.

# 249
Здравейте,

Някой да има код за obuvki.bg  ненамалени?
Ще съм благодарна,  ако го пуснете на лично!

# 250
Здравейте, някой купувал ли е боти на DeeZee Как са като кожа, удобство и отговарят ли си номерата?

# 251
Марката май предлага само изкуствена кожа. Иначе отговарят.

# 252
Да, интересува ме дали е мека и стават ли като цяло Simple Smile

# 253
Стават, здрави са и удобни. Имам боти и сандали. Ботите са на 3 години и изглеждат като нови. Сандалите съм носила малко.

# 254
Мерси 💐

Общи условия

Активация на акаунт