Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 22 848
  • 260
  •   1
Отговори
# 210
  • Сф
Здравейте.

Юни месец поръчах кецове на детето за есента. Пробвахме единия (явно), стана й и ги прибрахме. Отваряме днес кутията да ги обуе за 15ти, и изненада- 2 леви обувки, няма дясна. Много се ядосах на себе си, че месеци по- късно забелязахме проблема. Пуснах рекламация, но никъде не ми даде опция да избера/ опиша какво точно съм снимала. Дали ще ми удовлетворят рекламацията или да пия една студена вода?

# 211
Обади им се и разкажи точно каквото си написала тук (във връзка с първия учебен ден) 052953169

# 212
  • Сф
Не знаех, че имат телефон, благодаря.

# 213
Аз съм с ходило 23.5 см и на Стив Мейдън нося 36 размер. 37 ми бяха огромни.

Вчера си взех пратката с 2 чифта на Лиу Джо и куриоз-маратонките са ми добре, а кецовете като че ли малки.

# 214
Моля ако знаете да ми отговорите искам да си поръчав обувки от mixshop но не знам дали са оригинални.Някой,който знае ?

# 215
  • на брега
Здравейте, момичета!
Моля споделете опит със затворени обувки на Patrizia Pepe.
Избрах си  лоуфъри, харесват ми, стават ми, но много твърди!!!
Има ли шанс да се "поочупят" малко?

# 216
Според мен не се мъчи, че после и други обувки няма да можеш да обуеш.  Преди 2 години си купих първите обувки от сайта (по-точно ботуши) на Geox - няма такава твърда кожа...така и не съм ги носила, стоят си. Минах във физическия им магазин, пипнах всички обувки и ботуши - нито един модел не беше от твърда кожа. Споделих с продавачките, момичетата се изненадаха искрено, че обувки на марката са толкова твърди, до степен на невъзможност да ги носиш, не били имали такива модели. Та, не знам какво да си мисля, че се предлага онлайн, поне на определени марки.   

# 217
  • пустинята Гоби
Точно Geox имам от обувки.бг, меки са.

Твърди обувки бих върнала веднага. Мина времето, когато чаках нещо да омекне и да ми стане удобно. Не ти ли пасне, няма да стане по-добре с времето.

# 218
Точно Geox имам от обувки.бг, меки са.

Твърди обувки бих върнала веднага. Мина времето, когато чаках нещо да омекне и да ми стане удобно. Не ти ли пасне, няма да стане по-добре с времето.

Абсолютно! "Любимото" изказване на продавачите - ама те ще се отпуснат по краката, ми докарва пришки, още преди да съм ги обула.

# 219
Аз имам модел обувки тип боти от твърда кожа на Найк с овална предна част и кожата беше много твърда до състояние, в което да мисля, че моделът е малък за мен - убиваха при продължително носене в предната част все едно че нося един номер по-малък от обичайния.

Обаче омекнаха и то с нещо много елементарно. Направих смачкани "компресирани топки" от рекламните списания, които пускат за веригите (на Кауфланд, Лидл и пр.) и ги наблъсках в впредната част, която именно ми беше твърда и нараняваше. Топките така ги направих като обем, че едвам ги напъхах в предната част на обувката. Стояха няколко седмици така с наблъсканите смачкани списания в предната част и постепенно станаха меки отпред до степен размерът на този модел да пасва точно на мен и да не убиват. След първото носене след няколко седмици, усетих, че има разлика и след носене веднага връщах същите "топки" обратно в обувката до следващото носене дори да е на следващата сутрин. Това повторих няколко пъти.

Сега ги нося и не убиват изобщо. Иначе преди да пробвам това със смачканите списания, обувките бяха носени и не омекваха или вероятно са щели да омекнат след много повече носене и дискомфорт. Същият номер и резултат се получи и с едни маратонки на Найк, които пак убиваха в предната част и пак с поставяне на "компресирани топки" от рекламни списания имаше същият ефект.

Това споделям за тези от вас, които имат такива обувки вкъщи, просто да пробват - буквално нищо не струва, само малко търпение и упоритост.

# 220
Имах едни обувки на Геокс, които носих докато ми се показа пръста от тях, толкова удобни бяха. Следващите обувки на Геокс буквално ми премазаха краката. И двата чифта са купувани от физически магазини. Убедих се, че наистина твърди обувки много трудно омекват. За съжаление не се разбира от една проба, а от по-дълго носене.

# 221
Ако нещо ми обива, връщам . Прави ми впечатление, че много от марковите обувки са по- неудобни от обикновените.

# 222
Аз имам същия проблем с марковите обувки. Преди време си бях поръчала маратонки Армани.....уау.....няма такова менгеме. Твърдо, твърдо, твърдо....мамата си джаса. За 400 лева ще ме прощават. Върнах ги веднага и повече не съм поръчвала.

# 223
Един съвет от мен. Предпочитайте велура пред лицевата кожа. Вероятността при него да е твърд е доста по-малка. Е, по-труден е с почистването, но е несравнимо по-красиво и меко.

Що се касае до самия сайт obuvkibg... полагам много усилия вече да не купувам от тях. Единственият им плюс е че имат някои много нови модели, по-различни марки, по-рядко срещани в сравнение с масовката в About you и Fashion days. Но съм връщала салдали в obuvkibg просто защото във fashion days ги открих с 40 лева по-евтини.

# 224
  • пустинята Гоби
Скъп е обувки със сигурност, аз също предпочитам фешън дейс, обаче там изборът е доста по-ограничен за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт