Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 20 041
  • 232
  •   1
Отговори
# 225
obuvki, ccc и Modivo са едно и също, да знаете. Поръчах си боти от ссс, изпращач е Modivo.

# 226
Фешън дейс наистина е по евтин, но всичко свършва за отрицателно време точно поради тази причина. Като харесам нещо, проверявам колко струва навсякъде и често се налага да правя компромис с цената, само защото моят размер го няма където е най-евтино. Борба си е буквално пазаруването. Не знам за вас, но на мен ми отнема много време и усилия и дори често ме дразни, вместо да ме разтоварва.

# 227
Fashion Days пък са emag

# 228
Аз преди много пазарувах от сайта, уважавали са ми рекламации, но твърдо се ориентирах към ССС заради промоциите, много лесната комуникация по телефон, теста при получаване/ обувки май нямаха/, големия избор.

# 229
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
А, аз се преориентирах към Спорт Депо и съм доволна, обувки.бг вече не е това, което беше. И много ме дразнят с този ии и невъзможността да се свържеш с жив човек.

# 230
А, аз се преориентирах към Спорт Депо и съм доволна, обувки.бг вече не е това, което беше. И много ме дразнят с този ии и невъзможността да се свържеш с жив човек.
С последното ще трябва да свикнем. Все по-трудно става да се свържеш с жив човек в много магазини. Почти невъзможно е и за сайтове като Zara home например.

# 231
Пекин победила Калин на женска битка - каква радост само.

# 232
  • Пловдив
Пекин победила Калин на женска битка - каква радост само.
Обърка темите...

Общи условия

Активация на акаунт