Обсъждане на имотни обяви - 36

• 38 383
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Аз харесвам мезонети, но този е прекалено компромисен. Тесен, твърде много скосявания, категорично неудобен за семейство с дете. По-добре се спрете на друго. Второто също не, особено за цената си.

# 586
4-стайни (т.е. 3 спални и хол) са рядкост в ЕПК. Ако има такива, то са някакво специално изпълнение за специални хора. Примерно дипломатически блок, блок за художествено-творческата интелигенция (писатели, музиканти и т.н.).
Колкото и парадоксално да звучи, но има и панелни 4-стайни, примерно в бл. 379 в Банишора (на ул. Габрово). Когато купувах моето ЕПК, продаваха и 4-стаен панел в този блок в Банишора, но не успях да се "уредя", защото не бях многочленно семейство (3 и повече деца) или лице с творческа професия, което има нужда от "кабинет".

# 587
Може да съм гледала преустроен тристаен. Но пак ми се вижда по-добра идея от посочените две възможности. В две високи ЕПК-та  в Слатина също имам спомен за много стаи (не бяха обединени два), но  може и да греша.

# 588
Здравейте, искам да ви питам има одобрение от банката за 200 хиляди за жилищен кредит максимална сума, ако харесам имот дали е възможно да ми го оценят на по-малка сума и да ми кажат например получаваш 160 лв. Понеже оглеждам апартамента около 1980 г.

# 589
Потвърждавам за големи панелни апартаменти. Моя приятелка живее в такъв в кв. Левски Г - прилична кухня с възможност за кухненска маса, приличен хол по размери - мека мебел, 2-3 шкафа, 3 стаи - две от тях съм виждала - една доста голяма, една малка - може и за кабинет да се ползва, не съм била в другата спалня, малка баня, добро антре. Не знам точно квадратурата, но не е много малка.

# 590
Разбира се. Всичко зависи от оценката на имота. Ако оценител прецени, че имотът струва 200 000, то банката ще отпусне макс. 170 (85%).

# 591
Срещу ВМА някакъв се продава с кухня, отделно хол и две спални, за към 220 000, поне локацията ми изглежда по-добра от МЛ.

# 592
И двете обяви ( младост и ман.ливади) според мен не си заслужават. Толкова големи скосения и толкова мн.чупки, колони и т.н са трудно подценими.
 Отделно разходът за ремонт. В младост ако човек не е твърде претенциозен може да влезе и да заживее, но пак поне малко освежаване ще се наложи.

# 593
  • в пералнята
Какво мислите за S Tower на ГМ Димитров?
Иска ми се да взема един двустаен или студио с цел инвестиция.

# 594
.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 22:02 от Rimmona

# 595
Не съм виждала цени на s tower. Има ли обявени?

# 596
  • в пералнята
От 2500 на квадрат без ДДС започват

# 597
Здравейте,

Скоро се спомена за Бароко.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 23:39 от Gisele8

# 598
  • Бургас
От 2500 на квадрат без ДДС започват

Уау. Сериозна цена.
Имам едностаен и малък двустаен в района.
Отдават се бързо, наемите са добри, стига да го направите прилично.
Гледайте само да не е към булеварда.

# 599
Това лято обиколих 10-15 строителя.
До университета по телекомуникации имаше 2 строежа, архонт и парадайс билдинвест. Уж започваха на около 1700Е, но се оказа, че 90% от офертите са на 2200-2300+, на зелено, на дупка.
За 1700 гледаш стената на съседа и си в северно ателие.

Та за 2500Е започващи БЕЗ ДДС, сигурно е точно това. А нормалните започват от 3500 без ддс. С ДДС е 4200. С довършването и пропуснатите ползи за 3 години ще стъпи на 5000к на квадрат.

Според мен по-добре се ориентирайте към предложенията на съфорумците и съфорумките. Нали пускаха оферти тука за обзведени в студ град за по 100к, дето ги даваш под наем от ден 1. Ни се разправяш със строители и майстори, Икея и Зора.
Само ако не са фалшиви обявите, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт