Обсъждане на имотни обяви - 36

• 38 355
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
Ако ще купуват за лично ползване, панелната гарсониера - стая и кухня, в Надежда е за предпочитане пред Студентски град. Ако ще дават на изпаднали студенти без ремонт, само с пребоядисване и почистване, тогава студиото в Ст. град.

# 721
Може би за тези пари, които им искаш има очаквания за 3ст, а ти искаш да изкараш пари от 2ст като за 3ст. Не съм чвл предисторията, само предполагам. Честа практика са и нереалистичните очаквания на продавачи. Опитват се да пробутат и 2ст като тристайни. Ако всичките ти кандидат купувачи са заблудени, значи проблема е другаде.

# 722
  • София
Митко, защо не направиш една дупка със съседния и да им ги продадеш за двустайка, нали и той се продава. Двустайките вървят повече, макар и на двойна цена Grinning
Айде и ще черпиш за съвета  Blush

# 723
Може би за тези пари, които им искаш има очаквания за 3ст, а ти искаш да изкараш пари от 2ст като за 3ст. Не съм чвл предисторията, само предполагам. Честа практика са и нереалистичните очаквания на продавачи. Опитват се да пробутат и 2ст като тристайни. Ако всичките ти кандидат купувачи са заблудени, значи проблема е другаде.
Погледни в съседната тема други хора какво пишат.

Като хора, търсещи в момента тристаен тухла, мога да кажа, че  положението е плачевно. Под 300 000к евро няма един нормален апартамент, освен ако не търсиш в Люлин, Надежда и т.н. После нека ми обясняват някакви измислени герои как София е най-евтината европейска столица и да ми цитират цени на квадрат, дето нямат общо с реалността.

Нито са всички купувачи заблудени, нито моите очаквания.

Според теб, ако имаме
Вариант1: хол-кухня, коридор, баня около 40 квм чисто
Вариант2: хол-кухня, коридор, баня +1 спалня около 60 квм чисто
Вариант3: хол-кухня, коридор, баня +2 спални около 80 квм чисто
Колко би стрували вариант 1 и 2, при положение, че вариант 3 е над 300 000 евро, при това без довършване и обзавеждане. Сложи още 100 к евро за последното?

# 724
Какво мислите за Красна поляна 1 и Красна поляна 2, как са като квартали, има ли много роми в тях?

# 725
  • София
Какво мислите за Красна поляна 1 и Красна поляна 2, как са като квартали, има ли много роми в тях?
Изброй направо закъде ти стига бюджета и  ще ги избистрим / подредим някакси. Че така, на час по лъжичка, обиколихме града 🙂

# 726
  • София
Много са човек, ако можеш пропускай там. Даже наскоро някой тук се оплакваше...
https://bg-mam.ma/p/1650887/48986058

Назад е питал за кредит 200к, предполагам в евро Blush

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 21:13 от Exter

# 727
И за мен са много, но имам познат, който живее в нова кооперация и не би си сменил мястото, той твърди, че много му харесвал района. Та... за всеки различно.

# 728
Разгледай сам на място. Познати бяха там на квартира за около година и се преместиха точно по причините, за които питаш.

# 729
Много жалко за тези квартали. Общо взето добра локация, ама безвъзвратно са прецакани.

# 730
  • sofia
Живея от една година в Красна поляна 3 в нова кооперация. Обликът на квартала е много променен - много кокетни малки кооперации на мястата на старите къщи с достатъчно отстояние мужду тях и не толкова високите ЕПК-та в района. Има си магазини, училища, детски градини, междублоковите пространства са доста поддържани и реновирани, транспорта е редовен и бързо се прави връзка с метрото и на Константин Величков, и на Овча купел. Бях доста вречатлена от това, че кварталът е "жив" и "млад" - изключително много млади семейства с деца и много домашни любимци. По отношение на "братята роми" - в Красна поляна 3 са обикновено гастрольори по кофите, но не създават проблеми, обикновено са около частта с пазара и се придвижват към Факултета през Красна поляна 2 и са активно работещи, а не просяци. Според мен е доста подценен този квартал, а има много добра инфраструктура и транспортни връзки, а и се води широк център.

# 731
Още малко и Перник ще го изкарате широк център.
Или поне всичко което влиза в очертанията на околовръстното.

# 732
  • София
Перник е много широк епицентър Blush

# 733
Е, това с многото кучета направо ме разби! Все пак за жилищен квартал за хора говорим, не за зоопарк.

# 734
  • sofia
Да, много домашни кученца, защото младите семейства с деца явно са на мнение, че е хубаво за семейснвото им да имат такива.
Ако нямате какво да споделите за конкретния квартал от първа ръка е хубаво да не ставате злъчни, моля.

Общи условия

Активация на акаунт