Майски бебета 2024-Тема 4🍂

• 19 297
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
И ние гледаме да излизаме всеки ден.Изключение са последните два дни,беше лошо времето.За навън е с боди с дълъг ръкав,плетена жилетка,дебело панталонче,шапка,ръкавички.Завивам го с нещо като юрганче,дебело е.

# 121
Какво ли не - нурофен, витамин ц, осцилококцинум, куикс спрейче. Днес е по-добре. Щом почна да прави магарии Grinning

# 122
Тук в Англия все духа и вали. Опитвам се да я накарам да свиква с това малко по малко. Иначе въобще няма да изляза. Само много сериозен вятър и пороен дъжд не излизам. Два дни имаше ураганен вятър и не излизахме, надявам се утре вече да е добре и да излезем. И ние се побъркваме вкъщи и особено тя…

Парфюми избягвам, не съм пръскала. Аз и освен до магазина или разходка в парка, другаде не съм била. Та не ми е било някаква особена нужда.

От известно време наблюдавам, че едното и ухо става червено от време на време, не постоянно. Цялата ушна мида. И сякаш го дърпа от време на време. Весела е като цяло. Дано не е някакво възпаление, че пази боже тук да се налага лекар.

# 123
Заради зъбите понякога си дърпат ушите, може като го мачка да почервенява. Загледай се.

# 124
Тук е нон-стоп студено ,когато не духа силен вятър излизаме.Обличам я с боди къс ръкав,ромпър или екипче,чорапки и космонафтче ама не баш зимно ами имам и по-тънички.
Парфюми се ползвам рядко,но скоро започнах и то само като излизаме.
Иначе мляко си връща постоянно ,дори да са минали 2-3 часа от яденето.

# 125
Със сигурност не е тук мястото за подобни дискусии и надали съм единствената, на която не ѝ се четат спорове в темата, в която трябва да си споделяме опит за отглеждането на бебетата ни.

# 126
Вашите бебета реват ли когато ходят на месечните консултации при ЛЛ или на други прегледи? Питам, защото имах доста интересен разговор с педиатър и ми е любопитно да видя как е при другите бебета.

# 127
Не, само на ваксини.
До сега сме ходили на ортопед и очен, освен месечните консултации и не е плакал.
Би ли споделила повече за интересния разговор? 😁

# 128
Не, даже при ортопеда заспа на кушетката 😂 Реве като я бодат, иначе се смее и крещи, но тя много се радва на хора.

# 129
Не, само на ваксини.
До сега сме ходили на ортопед и очен, освен месечните консултации и не е плакал.
Би ли споделила повече за интересния разговор? 😁

Че било стресирано от ваксините, трябвало да ги разредим. Може би до 10 годишен да му ги поставят или трябваше да го оставя на естествен имунитет. По препоръка сме ги поставяли една по една за да ги понесе по-леко и реално наистина не сме имали никакви проблеми след тях.

# 130
И моят син реве като го боцкат.После го гушкам и се успокоява.Май е доста стресиращо,защото малкия след всяка консултация не може да спи,постоянно се буди нощем.Това съм забелязала,дали е от това или нещо друго незнам.Преди да го отведа при педиатърката е заспал,като влезем в кабинета и отвори едни големи очи Grinning

# 131
Аз мисля,че са много малки да правят асоциация ,че ходят на лекар.

# 132
Моята никога не е плакала, освен като я боцнат, и то за секунди. Много се кефи на лекарката даже. 😀 И аз не мисля, че са достатъчно големи, за да се травмират от това

# 133
Аз днес я захраних с тикваааа!
Първо се чуди...чуди какво е...ама яде де
😃🥣🥳😍
Сега не иска млякото...
И цял ден спи по малко днес ....

# 134
Е браво Mimi9999.Ние мисля да започнем със захранването от 5ти месец по препоръка на педиатърката

Общи условия

Активация на акаунт