Майски бебета 2024-Тема 4🍂

• 19 312
  • 786
  •   1
Отговори
# 165
Аз пия биозин мама, смуча лукчета постоянно, знам че осцилококцинум може
Това пиех като бях бр.👍
Благодаря,Дени🙂

Малката от обяд е крива...топла ми се стори 37,4..37,6/7...викам няма да давам нищо ...зъби ли са какво е,само да не се разболява...та се надявам да са зъби 🍀обаче е крива,намусена,нося я и мънка ъъъ не се вдига ама и не сваля и в16.30 дадох Панадол🫥
И спи често вече нз колко съня направи все кратки макс час спи ...абе ужасен ден
Айде честити ни 5м ...🍬
(Мм ударил леко колата и ще сме без кола доста дни да я стегнат)
🥴🫥🫣😢
В четв.сме на ваксина ама да видим как ще сме със здравето,иначе каката е ок смърка сякаш по-малко

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 17:43 от Mimi9999

# 166
И ние сме в някаква черна серия. Водих Явко на консултация на 01.10, аз предните 2 дни го слушах, че нещо като спи подхръква, оказа се задна хрема и отложихме ваксината.  Баткото много трудно се адаптира в яслата, постоянно и за него мисля. Сутрин става с рев, по целия път до там реве, едвам го вкарваме .. трагедия. На 5тия ден се разболя. Точно на 01.10 вечерта ми вдигна 39 градуса, държа го няколко дни и мина. Няма как да ги деля, дори и когато са болни.
А на прегледа ми казаха, че Явор не качва добре .. 400 гр за 1 месец. Всячески се опитвам да му увелича дозата на млякото, но той просто не иска повече от 170 мл и това е. Сега в 7400 кг. Явно просто му е достатъчно за момента.

# 167
Учудвам се, че са Ви казали, че качва малко. Моята е на 6 месеца и е 7400, а се роди голяма - 3450 и според лекарката е супер. Може да си направите крива на растежа в приложението child growth. Аз от там си гледам - щом се придържа горе долу около една крива и няма спад мисля, че са супер Simple Smile
И ние сме в някаква черна серия. Водих Явко на консултация на 01.10, аз предните 2 дни го слушах, че нещо като спи подхръква, оказа се задна хрема и отложихме ваксината.  Баткото много трудно се адаптира в яслата, постоянно и за него мисля. Сутрин става с рев, по целия път до там реве, едвам го вкарваме .. трагедия. На 5тия ден се разболя. Точно на 01.10 вечерта ми вдигна 39 градуса, държа го няколко дни и мина. Няма как да ги деля, дори и когато са болни.
А на прегледа ми казаха, че Явор не качва добре .. 400 гр за 1 месец. Всячески се опитвам да му увелича дозата на млякото, но той просто не иска повече от 170 мл и това е. Сега в 7400 кг. Явно просто му е достатъчно за момента.

# 168
  • Варна
Ние от няколко дена се събуждаме нощем от плач и търкане на устата. Мъчи го явно много, въпреки, че венците още не са червени и подути. Бочко не помага. Давам Мама натура хапченца по 1 вечер, но май ще пробвам с 2,че няма резултат. Най се успокоява от Дентинокс гел. Та вечер слагам от всичко. Почвайки от Бочко, ако не мине Мама Натура или Камелия капки, ако и това не помогне Дентинокс. Какво ще става по нататък не знам. При вас как е положението момичета с никненето на зъбки?
Yana KS 7400 гр. е супер според мен. Ние сме 7 кг. и нищо не ни казаха относно килограмите.

# 169
Малката продължава с лека т.звънях на док чак утре ще я водя на обяд,в отпуск е ...късмет...изписа Вит ц ампула и грип стоп капки мисля,че и тя е със задна хрема...да видим утре какво ще каже.
Днес ще си ги давам.

# 170
И хоп… днес сутринта се събудих в ужасно състояние. Пръска ми се главата, боли ме гърло, не мога да стоя на краката си. Кърмя и стоя с маска, че много ме е страх да не я заразя. Най-лошото е, че съм в Англия и нямам какво да пия тук. Парацетамол ми казаха, само при температура. Аз нямам, но и добре че.
Просто положението е много зле… ни жива, ни умряла. И без лекарства кой знае кога ще мине. Направо ми се плаче.

# 171
И хоп… днес сутринта се събудих в ужасно състояние. Пръска ми се главата, боли ме гърло, не мога да стоя на краката си. Кърмя и стоя с маска, че много ме е страх да не я заразя. Най-лошото е, че съм в Англия и нямам какво да пия тук. Парацетамол ми казаха, само при температура. Аз нямам, но и добре че.
Просто положението е много зле… ни жива, ни умряла. И без лекарства кой знае кога ще мине. Направо ми се плаче.

За успокоение, аз кърмя вече втори път боледувам бебчо не се разболява, чрез кармата  го предпазвам. Стискам ти палци за бързо оздравяване. Ако има как взимай витамин ц,  може мед и лимон много облекчава, мед със сода също Simple Smile

# 172
Бях така и още съм Температура в петък лл ми изписа мукоплант, неоангин , а ,аз си взех и авирон.Авиронът е подходящ за кърмещи жени.Останаха запушен нок и кихане от време на време.Бебето не се зарази.

# 173
Аз пък да се оплача 😆от тези капки грип стоп мн им се свиди в шишенцето има малко над половината 🤷
Беше добре затворено,не е излято

Това след 4 капки по две във всяка ноздра

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 12:52 от Mimi9999

# 174
Благодаря ви за отговорите. Вече и аз съм с температура. Мога ли да пия парацетамол, докато кърмя?

# 175
Благодаря ви за отговорите. Вече и аз съм с температура. Мога ли да пия парацетамол, докато кърмя?
Да

# 176
Да може парацетамол вчера ММ пита в аптеката и ми написаха 3по1

# 177
Днес сме на док да видим какво ще каже...дали пък не е нещо гърлото...писна ми,ужасна седмица🥴....Вчера много ме боля главата,щеше да и се пръсне.🤯
Цял ден е крива и мънка,нося и пак ...какви са тия зъби не знам.......🥴
Излязохме навън уж да спи,три часа минаха +и тогава заспа...все е крива и сърдита.
От днес се обръща и в количката 🤣нямам търпение да сменя коша.

Спрях пюретата от вчера...днес едва изяде 120 на части и минахме на 150 сега като е крива ... отвсякъде зле

# 178
Още ли не си го сменила, ние от два месеца сме с летен кош. Има и пълно легнало де, но и до 45 градуса ъгъл може да се слагат.

# 179
И аз се очудих, че се притесни за килограмите, като не изглежда да е слаб, може би самия факт че качил 400 гр за целия месец.
Кога смятате обяда за заместен, на какво количество?
И Явко вече се вози в летния кош, много му е интересно, така се захласва да гледа, че заспива в полуседналото положение на количката.
Утре ще правим 2ри опит за ваксината, дано този път е здрав и да му я бият. Че и батко му ходи от понеделник на ясла да не вземе да довлече нещо ново преди да са го боцнали.

Общи условия

Активация на акаунт