Майски бебета 2024-Тема 4🍂

• 19 297
  • 786
  •   2
Отговори
# 75
И аз съм за peg perego follow me - е няма такова чудо. Страшно удобно е и малката много си го обича.
Момичета Вие имате ли още косопад? Аз предния месец се оплаках на личния и той ме прати на изследвания за хормоните. Излязоха перфектни ама още ми пада косата. Е не е както беше с шепите ама не е и както трябва. Не знам дали от добавките, които пия или просто си отминава… No Mouth

Пия ducray anacaps reactiv за косопада от една седмица и виждам страхотна промяна. Препоръчвам. Скъпички са, но при мен действат. Взех си опаковката с 90капсули, за 3 месечен курс.

Дайте съвет за приспиване вечер. Два часа носим ревящо бебе. Като го сложа да легне е рев и истерия. Като го нося из стаите си гледа и няма проблем. От 20ч до 22ч. беше ужас. Без значение в колко ще го сложа да си легне 2 часа е мъка. Снощи след целия този рев заспа в ергораницата. Като се събуди още 2-3 пъти.

# 76
Ох, не знам. Ортопедът каза да го обръщам целия на една страна за да не му се сплесква главата. Наистина съвсем леко е вдлъбнато от това, че спи само по гръб. Предполагам, че ще го израсте. Надявам се. Вчера го обръщах няколко пъти, но той си се връща по гръб. Не знам как ще стане...
А като е по гръб и му въртиш главата настрани не стои ли така?

# 77
Момичета, как спят вашите бебета? По гръб, корем или на една страна? Някоя ползва ли ортопедична възглавница? И въобще заслужават ли си? Притесних се, че трудно ще научим Гого да спи настрани...
Най-добре е да спи по гръб,така се намаля вероятността за синдром на внезапна детска

# 78
  • София
Ох, не знам. Ортопедът каза да го обръщам целия на една страна за да не му се сплесква главата. Наистина съвсем леко е вдлъбнато от това, че спи само по гръб. Предполагам, че ще го израсте. Надявам се. Вчера го обръщах няколко пъти, но той си се връща по гръб. Не знам как ще стане...
А като е по гръб и му въртиш главата настрани не стои ли така?
Стои. Даже сам си редува ляво-дясно. Целият трябва да го завъртам на една страна.

# 79
Имам косопад....направо цялата къща е в косми🤯.....днес пратих каката на градина пак (днес и утре).Зор ми беше да бързаме всичко под час ....ама така ще е ...Тя мрънка по пътя,че не иска да ходи.🤯
Сега поне малко тишинка.
И при нас е така последния сън за деня ....ужас е..няма заспиване или заспи и пак се събуди и така се приспиваме 3-4пъти...

Днес пак ми дойде ц.малко закъсня 2-3дни.

# 80
MonikaMM и аз същите пия. Сега карам втората опаковка.

# 81
Имам косопад....направо цялата къща е в косми🤯.....днес пратих каката на градина пак (днес и утре).Зор ми беше да бързаме всичко под час ....ама така ще е ...Тя мрънка по пътя,че не иска да ходи.🤯
Сега поне малко тишинка.
И при нас е така последния сън за деня ....ужас е..няма заспиване или заспи и пак се събуди и така се приспиваме 3-4пъти...

Днес пак ми дойде ц.малко закъсня 2-3дни.
И аз имам ужасен косопад,  окапа ми косицата 😄Взех ампули на Фито и шампоан против косопад , да видим зо къде ще ме докарат.

# 82
Включвам се по темата за косопада.И аз имам ама направо брутален.На кичури капе.Цялата къща е в мои косми.В яденето има понякога.Правих маски,слагах шампоан за косопад и ефект няма.Трябва нещо по-сериозно.

# 83
Откакто родих почнах да се пръскам с хининова вода с цел да ми израсте по-бързо боята, която имах. Да ви кажа може и да помага при косопад, защото нямам никакъв за момента (а преди да забременея съм имала сезонен) Та е 2-3лв, ако искате пробвайте. Simple Smile)

# 84
Аз се пръскам с хининова вода отдавна и няма никакъв ефект при мен.Имам зверски косопад,даже и в памперса на Риа намирам редовно,а съм вързана постоянно.

# 85
Косопада е на хормонална основа и няма какво да помогне, просто трябва да го изчакаме да отмине. Единствено може да се ползват продукти за стимулиране на нов растеж. При мен вече взе да намаля леко за щастие, защото косата ми остана наполовина. Вече имам и нови растящи косъмчета. Заради тях изглеждам сякаш някое пияно лястовиче се е опитало да си свие гнездо върху главата ми ама хич не ми дреме, много им се радвам даже и се надявам скоро отново да ми се сгъсти косата. ☺️

# 86
Попринцип си имам коса доста и все с големи шноли и ластици ходя ....сега с някакви малки си събирам косата...моето е по-гадно на бибата даже съм намирала мои косми, горкото дете 🥹

# 87
  • София
И при мен пада, но засега не е тежко положението. Ползвам си старите шампоани и маски. Ако се засили ще взема мерки. Но на хормонална основа едва ли ще помогнат много мазилата и други подобни.

# 88
Моят косопад започна точно 3 месеца след раждането и беше ужасяващ - падаха цели кичури. Започнах да пия добавките на Ducray, слагам си ампулите Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 + шампоана от серията. Сега 2 месеца по-късно определено има ефект, не че е спрял напълно косопада, но е доста-по малко падащата коса. Аз съм с рядка коса по принцип и сега съвсем оредя... Още поне месец ще си слагам и започвам с нещо за стимулиране на растежа, макар че и аз имам малко нова косичка.

# 89
Моят щурчо спи по гръб, но главата е настрани и нос забил в обиколника.
Косопада е страшен.. аз още по време на инвитро процедурите имах косопад, после през бременноста спря и сега пак. Ще разгледам ампулите.
Столчето за хранене е подарък, още не съм го слагала. На 4+ месеца е и казаха чак в 6месец захранването. А и коремни преси не иска, хареса му легнал да е мързеланкото.
https://www.ozone.bg/product/lorelli-stol-za-hranene-bellissimo- … AYAiAAEgI4KvD_BwE

Моля дайте някакъв съвет - при приспиване (само на ръце иска) реве, крещи и пищи по 20-30мин. Някакъв ад е. Мислех си че е регресия в 3ти месец, но вече е на 4 месеца и това продължава. Какво да правя? Къса ми се сърцето като дойде време за нощния сън..

Общи условия

Активация на акаунт