БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 29 496
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Не следя наскините френдки. Не си написала, че е клипче. Сложила си снимка.

# 106
Насето да не е тръгнала да търси турски реплики на артикулите от дубайския мол? Голям смях с нея и Даньо, качили стори от магазина с реплики.

Приятелката й Радапола е скандална. Вози се на задната седалка с дъщеря й, която е без столче, без колан, просто в скута на майка си.

Беше качила някаква нова ежедневна рокля и тъкмо да помисля, че е шита в бг и като гугълнах снимката пак излиза Алиекспрес.  

https://radapola.bg/product/komfortna-roklya-white-melody
Супер оферта😁 Намалена е в момента, ако на някого не му се чака поръчка от Китай.

# 107
А китайската цена каква е?
Давам и идея. Може да следи какво предлага и Шейн.

# 108
Много е зле работата, щом се купуват от Китай рокли и се предлагат за дизайнерски .... и то на космически цени Grinning

# 109
Радапола явно добре кешира, защото кара доооста скъпа кола. Чудя се само как не я е срам, то е очевидно, очевадно, а тя се държи все едно е Гучи.

# 110
Да, срам няма грам.Те и тея lbd ,дето ги рекламира Наси да не мислите, че ги шият

# 111
Аз им се чудя кой купува, излезе ми нещо че вече и връщането от тези сайтове е безплатно.

# 112
Да, срам няма грам.Те и тея lbd ,дето ги рекламира Наси да не мислите, че ги шият

Е, те поне са евтини и не съм видяла собствениците да се вживяват на дизайнери и бизнес дами за пример, чак и съвети раздава Юлия, боже, боже.

# 113
Според мен Радапола ги шие по модели от Алиекспрес.

# 114
  • София
За първи път чувам някой да копира от Алиекспрес. Все си мислех, че там  се продават нискокачестени копия.

# 115
Така като гледам май взима готови от Турция, даже не добавя и камъни, а така препродава

# 116
Както и от Shein
Скрит текст:
Скрит текст:

# 117
Въй, въй...супер нагло

# 118
хахаха госпожата явно е настинала.

# 119
  • София-Лагера
Страшни дизайнерки.
Вчера ми излезе клип в тик тока Даниел обеснява колко е перфектна Наска,даже не пръцкала.
Тоя е слабоумен,хаха

Общи условия

Активация на акаунт