БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 28 964
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • В страната на мечтите.
Благодаря за новата тема.

Аз мислех че Бонанза Бачорски само в София чистят и имат мобилен екип, но днес видях около 10 човека от фирмата във Варна.

# 31
Е, надявам се поне да не натъпчат тревата в парка както направиха с подаряването на колата. Последното видео на Бачорски в инфинити басейна е поредният потрес. Танаска го снима отзад, нежно му вика "любови", а той изплюва в посока към нея огромно количество вода. Толкова си може човекът, ако ще на космоса да заведе "любовито", ще се държи просташки понеже въобще не му пука и смята, че това е топ.
разбирам да бяха в хотел с личен басейн и да си плюят като са сами в басейна, ама очевидно са на обществено място, има и други хора в басейна. Невероятно гнусно е.
За това не съм сигурна, предположих че е техен личен басейн, потресе ме отношението към половинката му. Но ако е и обществен....простотия на макс
не, те са тагнали басейна, а и в постовете и на двамата има други хора на снимките.

# 32
Бачорски няма никакъв срам в него, а това е кофти и обикновено се свързва с огромна и пълна простотия.

# 33
  • София-Лагера
На “любовито” му се живее 🤣
Той данък обществено мнение не плаща,затова ще търпят и критика.
Страшна гнусотия беше това с плюването.
Стори от офиса,само чалга.Селяния до шия 🤣

# 34
Какво се потрисате, все едно сте очаквали нещо друго от Бачорите Grinning

Чалга, “забава”, изцепки - това е Даниел
Може би хората с различни очаквания не трябва да си го причиняват

# 35
Какво се потрисате, все едно сте очаквали нещо друго от Бачорите Grinning

Чалга, “забава”, изцепки - това е Даниел
Може би хората с различни очаквания не трябва да си го причиняват
Интересно е Танаска какви очаквания има към него и дали е ок да я наплюят когато нежно му шепти "любови". Сигналите, които тя дава хич не са "проста съм, но не ми пука". Момичето се стреми към "висшето общество", ако ще и това същото общество да се състои от такива меркантилни патици като нея.

# 36
Даниел влезе ли във фаза “забавно ми е” и е неудържим, тогава са простотиите по яхти и басейни.
Не мисля, че на Танаска тези изпълнения и харесват.
Но през останалото време, Даниел е сговорчив човек и струва ми се не е лош като вайб, сигурно там са “любови” моментите на Танаска

# 37
Ок как четат тази тема… днес обсъждахме Радапола

# 38
Извън темата за Атанаска и тн, но в Турция шият страхотни неща , много ми в смешно , когато турско св използва като синоним на ниско качество , защото в точно обратното .
Пак казвам изключвам репликите, които се продават по сергиите

# 39
  • София-Лагера
Извън темата за Атанаска и тн, но в Турция шият страхотни неща , много ми в смешно , когато турско св използва като синоним на ниско качество , защото в точно обратното .
Пак казвам изключвам репликите, които се продават по сергиите
Никой не е казал,че турското е лошо.
За мен турския памук /чаршафи/са най-дибрите.
Има разлика от турско до турско.

# 40
Темата на разговор беше, че се препродават турски артикули, като дизайнерски.
На Атанаска текста, че "на някои хора им се получават нещата, а на други не", защото намерили вариант за тези ресни  с изпращане в Турция как да се приема .. Радаполата се смее, Атанаска ги възхвалява ..

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 19:28 от krystall

# 41
Темата на разговор беше, че се преподават турски артикули, като дизайнерски.
На Атанаска текста, че "на някои хора им се получават нещата, а на други не", защото намерили вариант за тези ресни  с изпращане в Турция как да се приема .. Радаполата се смее, Атанаска ги възхвалява ..
То това момиче май не е на център никога Grinning

# 42

Ето грандиозна сватба на Комо, далеч от Бачорската.

# 43
  • София-Лагера

Ето грандиозна сватба на Комо, далеч от Бачорската.
Това за другата година.

# 44
защо? те всяка година ли ще се женят?

Общи условия

Активация на акаунт