БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 28 968
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
По принцип част от роклите на Радапола са от Алиекспрес и Турция, тук сменя етикети и лепи камъчета. Ясно ми е, че и повечето дизайнерки правят така, включително и Даниела Рупецова с Никса, но жената от радапола е много нагла с цените.

Какъв е личният стил на Наска? През цялото време е или с някакви безплатни дрехи, които рекламира или с турските реплики? Единствено се сещам за обувките тенденз и за едно черно наметало с пера от Зара, които си е купила.
Майко мила, едната дизайнерка, пък една рокля няма нейна шита.Другата,пък интериорна дизайнерска от Пинтерес Grinning

# 16
Може пък Алито да копира Радапола😁 Какво разбираме ние - хейтърките от БГ Мама😁

# 17
Аз не знам колко нагъл или колко тъп (или и двете) трябва да си, за да продаваш китайска ширпотреба с претенции за бутикови тоалети във века на Интернет и глобалната комуникация. Не знам кой си дава парите на тези от Радапола, но явно са от същата група като тези, които им продават али експрес парцалките.

# 18
Харесвам само Георги.

# 19
Атанаска си харесва повече фамилията  от името😃😃😃

# 20
  • София
Сърце юнашко не трае да се изкаже за роклята на Наска.
Като за нея роклята е супер, все едно е взела златните пендари от баба си и ги е пришила криво ляво. Grin
Харесвам лъскави рокленца, които се връзват с определени събития, но при Наска, в комплект с наедрялото коремче, ефектът вярно е диско топка, само песен на Бони М й липсва за фон, за да се впусне във вихъра на диското от началото на 80-те год. Joy

# 21

Емилия е пуснала стори , от което ме навежда на мисълта,че май наистина не са заедно с Петърчо.

За кое стори говориш?

# 22
Насе, аз при Лобутен те пращам, ти със златните пендарки. Шекер маалата.

# 23
Насе, аз при Лобутен те пращам, ти със златните пендарки. Шекер маалата.
Милионерката пръска по златни рокли Grinning

# 24
Извинете ме за питането, следя други предавания и ми стана интересно какво се мъдри в тази толкова активна тема.
Къде излъчват епизодите ?
Гледам, че предимно негативно се изказвате за фамилията, особено за Атанаска. И аз не й симпатизирам, както и на повечето жени, които са повод за раздяла на семейство, на външен вид също не ми харесва, за разлика от предишната му жена. Той ми се струва с бизнес нюх, упорит и работлив, но интелектуално е много спрял.
Като цяло не разбирам тази концепция личният ти живот и ти самия да си обект на постоянно наблюдение от толкова много хора. Да са живи и здрави, обаче тая мания да се промотират постоянно им играе лоша шега. Много негативна енергия се изсипва върху тях, понякога ги съжалявам.

# 25
В ютуб са епизодите, имат направен техен канал.
Денси, разбрахме за Лобутен!

# 26
Даниел от няколко дни говори за някакво безплатно събитие другата събота, някой знае ли за какво става въпрос?

Да не смятат да правят публично разкриване на пола на бебето в някой парк с балони и факли? Дано да не. е това, защото ще е потресаваща селяния, ако направят публично разкриването на пола... Както й връчи колата насред парк с хиляди балони и десетки зяпачи.

# 27
Е, надявам се поне да не натъпчат тревата в парка както направиха с подаряването на колата. Последното видео на Бачорски в инфинити басейна е поредният потрес. Танаска го снима отзад, нежно му вика "любови", а той изплюва в посока към нея огромно количество вода. Толкова си може човекът, ако ще на космоса да заведе "любовито", ще се държи просташки понеже въобще не му пука и смята, че това е топ.

# 28
Е, надявам се поне да не натъпчат тревата в парка както направиха с подаряването на колата. Последното видео на Бачорски в инфинити басейна е поредният потрес. Танаска го снима отзад, нежно му вика "любови", а той изплюва в посока към нея огромно количество вода. Толкова си може човекът, ако ще на космоса да заведе "любовито", ще се държи просташки понеже въобще не му пука и смята, че това е топ.
разбирам да бяха в хотел с личен басейн и да си плюят като са сами в басейна, ама очевидно са на обществено място, има и други хора в басейна. Невероятно гнусно е.

# 29
разбирам да бяха в хотел с личен басейн и да си плюят като са сами в басейна, ама очевидно са на обществено място, има и други хора в басейна. Невероятно гнусно е.
За това не съм сигурна, предположих че е техен личен басейн, потресе ме отношението към половинката му. Но ако е и обществен....простотия на макс

Общи условия

Активация на акаунт