Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 875
  • 734
  •   3
Отговори
# 570
Много бързо ми отговори Теодора и ми предложи да ми върнат за чехлите 29лв.

# 571
За колко време горе долу възстановяват парите по върната поръчка, след като вече е получена при тях?

# 572
За колко време горе долу възстановяват парите по върната поръчка, след като вече е получена при тях?

На мен до сега за 4-5 дни.От-4-ти чакам превод за последната Simple Smile

# 573
Ден, два,но според мен повече се бавят при осчетоводяването на съответната банка и се виждат по-късно като налични.

# 574
Спомням си, че тук е коментирано, но не успях да намеря. При получена пратка, която е със забележки, бих казала, че направо изглежда носена, плюс е със свален етикет, каква е процедурата. Писах на съпорта, за момента чакам отговор. Как сте процедирали, връща ли се продукта или компенсират с някакъв ваучер или у аз не знам..

# 575
Няколко пратки с видим дефект /ефект връщах, писах им само веднъж, другите пъти прибавях принтирана снимка и на нея им посочвах проблема.

Видимо носена стока не съм имала, обаче

# 576
Спомням си, че тук е коментирано, но не успях да намеря. При получена пратка, която е със забележки, бих казала, че направо изглежда носена, плюс е със свален етикет, каква е процедурата. Писах на съпорта, за момента чакам отговор. Как сте процедирали, връща ли се продукта или компенсират с някакъв ваучер или у аз не знам..
Няколко мнения по-нагоре писах, че за дефект ще ми дадат ваучер за 29лв, след като изтече 14-дневният срок за връщане. Мен ме устройва, защото чехлите са ми за вкъщии няма кой да ги гледа, а и съм ги взела за 50лв. И ах опция и да върна стоката и да ми върнат парите.

# 577
Днес взимах пратка в Спиди и пред мен една жена се разправяше, че иска бележка че е дала пратката за връщане към БС. Най-накрая и дадоха. Замислих се, че има резон, ако стане сакатлък, а то е въпрос на време, как ще докажеш, че си предал пратката на куриера, с генерираната товарителница няма да стане. И аз вече ще си искам бележка, че съм предала пратката в офиса на куриера, когато връщам.

# 578
Същото си мислех днес. Ходих да връщам поръчка през Спийди и, след като се прибрах в нас, се сетих, че от пощите даваха разписка. Сега нямаше такава - в действителност няма как да докажеш, че си върнал даден артикул, в случай че изчезне.

Като цяло, със Спийди е много по-добре. Всичко идва за дни. Няма зарязани пратки в случаен PUP. Не ти е изписана цялата лична информация на стикера. Ще оправят и горното, с бележката. Положителна и дълго-очаквана за мен промяна.

# 579
Grinning просто се подсетих, дали ще се оправят или не, аз ще си искам бележка. Впечатли ме, защото беше съвсем резонно искане, което не предполагаше да става скандал. 10 сек е да се пусне бележка, вместо 10 мин да се обясняваш как не му трябва на клиента.
Но пък аз не се бях сетила и ми беше полезно.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 17:27 от zari65

# 580
То това зависи от офиса, мен дори служителите ме подканват да си я прибера бележката.

# 581
За мен не е необходима бележка. В момента, в който приемат пратката за връщане в офиса на куриера (със сканирането от служителя на баркода от етикета), по номера на товарителницата веднага се отразява и става видимо на https://www.speedy.bg/public/index.php/bg/track-shipment, че пратката е приета от Спиди. Защо ми е да имам същото и на хартия? В пощата беше много по-бавно отразяването в системата, че е приета поръчката, понякога след три дни. Във всички офиси на Спиди има камери. Те на хартия могат да ти дадат номера на товарителницата, която ти си имаш, но защо ти е, а със сканирането се удостоверява приемането на пратката. По номера на товарителницата моментално може още в офиса да проверите, че пратката е приета.
Скрит текст:
А в някои случаи, например при връщане към други търговци - Асос, което се извършва по същия начин, получавам моментално по мейла от DHL Connect Return BG потвърждение, че пратката ми е приета и съответно има и линк за проследяване. Може би трябва да помислят и за същото от Best Secret.

Аз и с Експрес Уан нямах проблем със скоростта на получаване, получавах пратката на следващия ден, след като е дошла в града. До България куриерът не се е променил.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 20:27 от Rosita

# 582
Според мен куриерът до България е променен. Първо, стикерите вече са на DPD, а не на Австрийски пощи, с които преди придвижваха пратките до България. Второ, юридическото лице е друго.

Има някаква цялостна промяна в логистичната им мрежа по мое мнение. Каквото и да е - при мен ефектът е положителен.

# 583
Тази товарителница, която се генерира със създаването на връщането си остава за мен. В Спиди ми я чекират само и си разпечатват тяхна си, която е на етикетен принтер. Моята си ми казват, че си е за мен. Вашите ги лепят тези, които носите вие ли?

# 584
Аз да питам ☺ харесала съм една рокля на Apart и не е за мен ,колебая се с размера .Мисля да я поръчам на късмет 36 ( дано отговаря на S) .Чудя се ,ако не уцеля размера или не се хареса мога да я върна ?От профила ли има някъде за разпечатване етикет за връщане ?Как става въобще?Чудя се също ,то по празниците сега като я поръчам ,ако реша да я връщам и мине този срок от 14 дни докато пътува с куриерите на обратно…..

Общи условия

Активация на акаунт