Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 783
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Имам връщане със Спиди последно и не ми е по-удобно, далеч ми е офис, а пощата на 5 минути пеша.
Мисля да проуча дали ще може чрез заявка за вземане от адрес в случая да става

# 76
Значи не е отпаднало връщането с пощата? Мислех, че са минали изцяло към Спиди. Ще имам и аз връщане и ще видя как е. Последното връщане пътува над 15 дни с бг пощи. Иначе лично на мен ми е по-удобно със Спиди. Ако може и със Спиди да се доставя… По принцип ще е най-добре, ако имаме избор при създаване на поръчка/връщане, но едва ли….

# 77
На мен често ми се е случвало и винаги са ми давали отстъпката. Важно е да има още бройки от поръчания размер и цвят. Може би ще изискват и поръчката да е още в срока за връщане.
Само дето искам да говоря с човек по тел, а не да губя време с чат робот.

Best secret ли са ви връщали разликата или други магазини?

# 78
За пръв ми се случва дефектен артикул. Ципът е 5 см в долната страна по надясно и стои  накриво. Как процедират в такъв случай - предлагат ли намаление или се връща? Той освен за вкъщи за друго не може да стане, исках да купя друг, но е изчерпан…

# 79
Връщаш!И отбелязваш,че е дефектен.Ако смяташ ,че може да го ползваш така им пишеш за ваучер.

# 80
Връщаш!И отбелязваш,че е дефектен.Ако смяташ ,че може да го ползваш така им пишеш за ваучер.
А ваучерът от какъв порядък е, ако е само 10%, ще връщам.

# 81
Различно.Не мога да преценя на какъв принцип го решават.Затова им пиши и ако не те устройва връщай.Бавно отговарят,но така или иначе ако решиш,ще го върнеш в понеделник най рано.

# 82
На мен често ми се е случвало и винаги са ми давали отстъпката. Важно е да има още бройки от поръчания размер и цвят. Може би ще изискват и поръчката да е още в срока за връщане.
Само дето искам да говоря с човек по тел, а не да губя време с чат робот.

Best secret ли са ви връщали разликата или други магазини?

От всякакви магазини, онлайн и офлайн. Важно е да съм в срок за връщане и да има бройки от желания размер.
Дадоха ми ваучер за разликата в цената, срокът му  е 1г.

Струва ми се, че срокът за който пратката трябва да се предаде на пощата, след генериране на връщане, е различен за различните статуси. Аз имах 3 работни дни.

# 83
Добре дошли в новата тема!
Тук споделяме находки, обсъждаме казуси по поръчките си и даваме покана за членство в Бест Сикрет на всеки,който има интерес.
Линк към сайта на BestSecret : https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuYmVzdHN … tc2c0Nzc1ODc4OA==

BestSecret е затворена модна общност, своеобразен "частен клуб за онлайн пазаруване", в който се влиза само с покана, и това е най-характерната черта, която я отличава от други подобни платформи.
Принципът на ексклузивна общност за пазаруване означава, че неизброимото количество оферти са достъпни само за регистрирани членове и само регистрираните в модния клуб имат достъп до селекцията от трайно намалени дизайнерски стоки.

Всички артикули са налични в склада на компанията и могат веднага да бъдат изпратени, като доставката им до България се извършва в рамките на 4 - 10 дни. Поръчката се изпълнява директно до посочения адрес.

Връщането на закупените стоки
е безплатно, ако клиентът не е доволен от новите си модни придобивки. Процедурата е улеснена, без въпроси и допълнителни изисквания. Този подход към клиента също е утвърдена и безспорна част от успешната бизнес стратегия и предимствата на BestSecret.

Онлайн плащанията за покупките са напълно сигурни и кредитната карта на клиентите е напълно защитена, уверяват от компанията. Цялата комуникация с нея е криптирана в съответствие с най-новите стандарти за безопасност във виртуалния финансов свят.
 Линк към старата тема: https://m.bg-mamma.com/?topic=1638916

Здравейте! Мога ли да Ви помоля за покана за членство?

# 84
Може ли покана?

# 85
Всеки, който е пазарувал от сайта може да ви прати покана.
Просто пратете съобщение на някого с ваш имейл адрес, на който да ви бъде изпратен линка за регистрация.

# 86
Когато искат покана, после регистрират ли се под вас? Един път пратих на две дами и нито едната не се регистрира. Аз все още съм си с нула реферали и ми е интересно как си намирате активни хора?

# 87
Регистрирала съм цялата фамилия и от техните профили поръчвам.

# 88
Ами да ви кажа, че получих ваучера си от мъжа ми, който се регистрира с моя код и поръча. Обаче пратката му още не е пристигнала (от 10 дена е в България и Експрес 1 не могат да му я доставят 😃). И очевидно няма как да са минали 14 дни за връщане, че да получа тези 10%. Та явно това не е условието, а трябва да направи другия поръчка и да мине някакъв период. Не знам кога съм го получила. Не съм следяла всеки ден. Сега случайно проверих.

# 89
Регистрирала съм цялата фамилия и от техните профили поръчвам.
С техните телефонни номера ли? Или само тяхното име и Вашият тел?

Общи условия

Активация на акаунт