Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 815
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, вече няколко пъти пазарувам от Best Secret и съм много доволна, но при вчерашно пазаруване мъжът ми без да иска е направил двойна поръчка на едни и същи артикули. Съответно сумата от сметката  се изтегли два пъти. Дадох cancel order и на двете поръчки, обаче все още нищо никъде не излиза. Нямам мейл, нямам инфо в профила . Как се процедира в подобни случаи и някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Благодаря Ви!

# 91
  • на пистата
Здравейте, вече няколко пъти пазарувам от Best Secret и съм много доволна, но при вчерашно пазаруване мъжът ми без да иска е направил двойна поръчка на едни и същи артикули. Съответно сумата от сметката  се изтегли два пъти. Дадох cancel order и на двете поръчки, обаче все още нищо никъде не излиза. Нямам мейл, нямам инфо в профила . Как се процедира в подобни случаи и някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Благодаря Ви!
Няколко пъти канселирам.Имейл,че е прието идва на другия ден или след поне няколко часа.Парите ми ги връщат в рамките на два до три дни,различно.Не се притеснявайте.

# 92
Колко време е валидна поканата, не мога да се регистрирам

# 93
Колко време е валидна поканата, не мога да се регистрирам
48 часа.Ако не се регистрирате до тогава,трябва да ви пратят нов линк.

# 94
На 01.10 направих връщане със Спиди. Днес дойде имейла тези дни да си чакам парите. Relieved

# 95
Връщането със Спиди е както с пощите ли? Тоест, нося пратката пакетирана заедно с документите в избран от мен офис? Какво значи този срок?

# 96
Това им е стандартно мисля. Или сигурно до 08.10 ще я предадат на международен куриер. Спиди нямат доставки извън страната. Мисля, че ползват DHL.

# 97
Връщането със Спиди е както с пощите ли? Тоест, нося пратката пакетирана заедно с документите в избран от мен офис? Какво значи този срок?
Мисля че това си излиза автоматично генерирано. Връщала съм веднъж със Спиди, носих си принтирана товарителницата, въпреки това ми извадиха нова в офиса и я залепиха на кашона. Не съм плащала нищо, доста по-бързо се случи връщането, вкл. и на парите.

# 98
Grinning все аз с късата клечка с бавното връщане.
Ако следващ път Спиди пак са толкова бавни при мен като пощите няма и на кой да се оплача.

# 99
И при мен връщането със Спиди беше доста по-бързо. Но според мен БС имат някакъв приемен склад в София, до който доставят Спиди; поне с такова впечатление останах от проследяването на връщането си. Върнах в петък вечер, в събота по обяд видях, че е получено в техен склад. В сряда ми заявиха връщане на парите, днес ги имам вече реално по сметката.

# 100
Аз на 1.10 върнах от Шиин със Спиди и пак бяха бързи - 5-6 дни. Бг пощи са трагедия. По 15-20 дни пътува пратката. Как нямам загуби до сега, е мистерия.

# 101
А откога доставката е безплатна над 99 лв.? Преди ми се струва, че беше по-ниска сумата.

# 102
А откога доставката е безплатна над 99 лв.? Преди ми се струва, че беше по-ниска сумата.

Има минимална поръчка от 39 лева, откакто аз ползвам БС винаги за доставката сумата е била 99 лева.

# 103
Беше 79лв.,а преди това май и по ниска сума.

# 104
Здравейте, не мога да намеря формуляра за контакти на сайта - на какъв адрес мога да се свържа със съпорта? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт