Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 926
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, в средата на август получих една поръчка с маратонки за сина ми. Тъй като са Nike Jordan  и са по високи като модел, интензивно започна да ги носи от около месец и кожата, особено на дясната се напука и боята е паднала. Писах им на имейл и ми казаха да ги върна през поръчката, но оттам не може тъй като срокът за връщане е изтекъл. Трябва ли да ми пратят някакъв специален формуляр касаещ рекламация и как се процедира сега. Писах им пак, но докато чакам отговора, моля за съвет от някой който се е сблъсквал с такъв проблем след изтичане на срока и касае точно рекламация. Благодаря предварително

# 406
Писах им пак, но докато чакам отговора, моля за съвет от някой който се е сблъсквал с такъв проблем след изтичане на срока и касае точно рекламация. Благодаря предварително

Да, писах и обясних за дефекта и ми промениха датата на връщане, за да мога да си създам и разпечатам документа за връщане от поръчката както е по принцип. Но имайте предвид, че след това трябва да действате бързо, в рамките на 2-3 дни трябваше да съм го пратила обратно и после ми възстановиха сумата веднага след като получиха пратката около седмица по-късно.

# 407
Благодаря, получих два имейла, като ми казват че мога да създам връщане от поръчката, но не се получава все още. Явно не са ми променили датата. Писах пак. Дано ми одобрят и рекламацията накрая, че в единия имейл пише ,че може да я откажат ако решат че са от износване 😏

# 408
Отново и пак поръчка с дефект, вече съм каръка тук....
Леко съм ядосана, хич няма и да ги пробвам, направо ще им пратя снимки, всичко ок, обръщам подметката и виждам пружиниращата бабунка на дясната, лявата по незабележимо.
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40124277&colorCode=0 … m_code=2125479137

Вчера върнах мартенсите, едно, че съм бляла и не съм проверила в обувки бг, че са умалени и  се оказа така, второ лявата и дясната с различен нюанс на щампата и все едно един чифт - различни цветове

Явно не ми стига, загледах едни по-скъпички ecco, но първо да им пиша оплакване

# 409
Още не съм се престрашила за първа покупка.
Щефи, като ти чета неволите няма да е скоро. Отново си затвърждавам мнението, че в големите онлайн магазини се хвърля стока амнайсто качество. В магазин на бранда няма как да им търсят трицифрена сума във валута. Ако пък не е така, то жалко, че качеството на тази и други от подобен клас марки е толкова занижено.

# 410
•mimoza•, не е  чак "толкова занижено" качеството. По-скоро има изключения - продукти, които да не са качествени, дефектни и така нататък.

# 411
Значи има надежда и продължавам да ви следя.  В момента нищо не ми трябва, само разглеждам.

# 412
mimoza, имам добри попадения, затова продължавам да поръчвам.
Не се колебай, щом нещо ти харесва.
Надявам се да не поведат и тук кампания по блокиране на профили за върнати поръчки, сякаш нарочно се бутаме да затваряме пари

Давам отзив и извод за себе си, повече clarks - не.
Качеството не е това, което беше

# 413
Здравейте! Върнаха ми парите за канселираното яке. Обработили са ми и return-a .Имам email 🤞🏼.
 Поръчах един ромпър на Найк-ще го връщам заради размер. Ако на някоя мама и е необходим и ще поръчва ,подобен да ми пише
Взех го за 50лв.59 ми излезе с доставка Simple Smile

# 414
Аз пък не съм случвала на дефектни продукти. По принцип на всяка марка може да се случи да имат някои дефекти. Явно зависи какъв качествен контрол се извършва във фабриките. Все пак работят хора иии… случва се. За това е хубаво, че може да връщаме безплатно и имаме право на рекламация - след кратко носене, ако нещо се скъса бързо. Имайте предвид, че и е възможно продукта да бъде увреден от друг клиент и приемане на стоката да не са обърнали внимание на това. Там пак работят хора. Съответно се изпраща на следващ и това е резултата.

# 415
Здравейте! След получаване на пратка и активиране на връщане,колко време имам?Пада се събота,неделя Simple Smile Ще връщам 2 пратки. Питам да не изпусна срока Simple Smile

# 416
  • някъде там
Минимум 14дни, според нивото на профила

# 417
Напоследък каквото поръчам почти всичко връщам. Сега върнах 2 чифта боти за сина ми, понеже са зимни поръчах от едните 0.5 номер по-голям от неговия, от другите един номер по-големи. Едните му стискат,другите огромни.  От 2 якета едното върнах, s- номер, но огромно, второто му е ок, както се очакваше.
Това поръчване за спорта, защото е безплатно връщането не ме кефи, но пък с тези номера вече губя желание. Информацията на сайта определено не е достатъчна относно размерите.

# 418
Здравейте! След получаване на пратка и активиране на връщане,колко време имам?Пада се събота,неделя Simple Smile Ще връщам 2 пратки. Питам да не изпусна срока Simple Smile
Не повече от седем дни беше срокът. В самите документи или в мейл пишеше колко е точно.

# 419
Броим 7 работни дни за връщане.

С обувките не само тук, но и в about you, където основно вися е тегаво.
Не се целя в премиум, а изгодни находки и ако преди често можех да попадна на качество + намалена цена, сега в повечето случаи си е чистене на някакви дефекти

Ботите в best secret последните два месеца, каквото поръчах за мен все нещо им имаше - на appele of eden имаше няколко милиметра подгъване на ръбчето подметка към основата на обувката = дефект, неоправдана цена.
Точно преди две лета в about you се разиграваха на марката и имам два чифта хванати за порядък 50-60лв, естествена кожа, раздърпани кутии, но артикулите непокътнати +прахова торбичка всяка обувка

На martens тук от предната поръчка не са писали, че са умалени, цяла серия има, но  за мен им има нещо на партидата щом получих скъпа марка по принцип в различни нюанси две обувки.
За мое сравнение в доброто старо време в about you преди година и половина решили да отпуснат разиграване на едни боти ecco, само за 100лв се обзаведох със скъп артикул за над 300 лв без нещо да е нарушено в опаковка и прочие....

Последните на clarks отново производствен дефект, видима чистка, уж евтини, но, не е
От такива разчиствания пак от about you имам gabor конячени  боти за скромните 70лв от 300 и няколко си, непокътнати, перфектни

Други разни бъгове за нова колекция сникърси от 300 и повече, взети за 50лв и получени съответно
Сега ако се пусне нещо зарибяващо, после се отказва изпращане, нищо, че покрай едно си направил още две-три неразумни поръчки

Дразня се като съм си загубила времето в ровене, поръчване, връщане, но  вече навсякъде е така...
Изпада по нещо, но рядко и въпрос на късмет

Общи условия

Активация на акаунт