Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 926
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • Berlin
Сайтът предлага различни марки бебешки дрешки, няма как категорично да се каже дали отговарят размерите, или не. Същото за материите и качеството. Айде, за бебешки би трябвало да няма лоши, но все пак не става така да се обобщи без да се има предвид конкретна марка.

# 391
Здравейте! Нова съм в групата и имам въпрос - някой поръчвал ли е бебешки дрешки от Best secret. Моля да споделите впечатления - отговарят ли размерите на тукашните от синсей примерно, материите хубави ли са, качеството като цяло как е?

Аз съм поръчвала, но както всичко, зависи си от марката. Това е все едно да кажете дрехите от БС отговарят ли си? Всичко е до марка, модел, материя.
На Пепко нещата са умалени, на ХМ са уголемени. Ако се водите по тези размери. Поне съдейки по моето бебе и опит.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 12:44 от VaniaK

# 392
Според мен на h&m не са уголемени, а си отговарят напълно на размера на детето. На пепко и синсей са умалени наистина или по/скоро след пране и сушене  се събират доста. От по-скъпите марки guess също са умалени, tommy, mayoral, benetton си отговарят напълно. От BS за детето съм поръчвала само обувки. И като стана въпрос получих имейл, че пратката ми ще пристигне утре със спиди, за първи път ми се случва да не е с express one

# 393
Днес, освен съобщение по вайбър и електронна поща, получих и смс, че пратката ще ми бъде доставена днес.

При мен се случи същото вчера, но, вместо да я доставят, я зарязаха в случаен PUP. Взех си я днес. Непоправими са ЕО.

Това им е редовният номер.

# 394
Днес, освен съобщение по вайбър и електронна поща, получих и смс, че пратката ще ми бъде доставена днес.

При мен се случи същото вчера, но, вместо да я доставят, я зарязаха в случаен PUP. Взех си я днес. Непоправими са ЕО.

Това им е редовният номер.

Първата пратка  я получих с EO,втората Спиди е куриера.Някой може ли да ми каже, дали е пристигнало якето към Best secret? Не ми излиза инфо в приложението вече няколко дни 🙈

# 395
Дайте им още 2-3 дни. Горе долу за седмица пристигат.

# 396
Дайте им още 2-3 дни. Горе долу за седмица пристигат.

Благодаря .Че ми е притеснено

# 397
Аз поръчах на 14.11 и днес получих от Спиди известие,че е за разнос.Учудващо бързо този път.

# 398
Моята първа поръчка от 15/11 я доставиха днес сутринта. Може да е късметът на начинаещия, но не очаквах толкова бързо да пристигне.
Скрит текст:
добре опаковани в оригинална кутия, без забележки.

# 399
  • Варна
Аз винаги чакам по точно 12 дни. Сега пак така.

# 400
На 17.11 поръчах едни боти, на 19.11 ги пратиха, този път е със Спиди, вероятно утре ще я доставят.
И пак намалиха с 14лв цената от днес...

# 401
Пуснаха кода за 20% 24BLACK

# 402
За всичко ли ще важи?

# 403
# 404
Тъпо 😃 Какъв черен петък е това, тогава? Те цял месец си пускаха 20% на избрани неща. Ако пак са същите, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт