Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 934
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
На мен ми пишат във вайбър, в бизнес съобщенията.
Там също може да проверите дали не са ви писали.

# 376
  • Пловдив
Нямам нищо нито в Спам, нито във вайбър... Статусът в сайта при поръчките е Arrived at sorting center от 13.11. и няма промяна.

Има един дълъг номер на товарителница, с която опитах да потърся в сайта на  Експрес уан, но не излиза нищо.

# 377
Това сигурно е товарителницата на австрийските пощи. Звъннете в Експрес1 и с телефонен номер да потърсят има ли пратка за Вас и до къде е стигнала.

# 378
За колко време горе долу идват поръчките и къде обикновено?

# 379
Последната ми поръчка е зациклила в Румъния вече 5-ти ден....Преди,като видя Румъния и на другия ден съм я получавала (Русе).

# 380
Здравейте, някой има.ли проблем с връщането на пратка? Занесох я в Спиди на 13.11, на 14.11 пише, че е доставена на клиент best secret sweibodzin 2, но в приложението все още седи на Pick up. При предишното връщане бързо се отбелязваше промяна на статуса, а сега няма нищо.

# 381
Изчакайте, щом е доставена няма проблем.
На 14.11 пуснах връщане, вчера имам мейл от best secret, че обработват, до ден - два очаквам да видя парите в картата

# 382
em4000, аз съм със същия казус... пуснах я миналата седмица, проверих си товарителницата на Спиди и си пише, че е доставено, но в приложението нямам никаква промяна в статуса.... не знам колко време да изчакам преди да им пиша

# 383
Днес, освен съобщение по вайбър и електронна поща, получих и смс, че пратката ще ми бъде доставена днес.

# 384
  • София
Здравейте,
Вчера и аз получих и мейл и съобщение по вайбър, че пратката ми е доставена в някакъв офис, партньор на Експреса. Интересното е, че досега винаги ми доставяха пратките до адрес. Проверих къде е този офис, оказа се в съседния квартал, при положение че и близо до мен има офис, но сега я доставили в другия. Отидох след работа и попитах защо е там. Отговориха ме че объркали пратките. Както и да е взех си кашона.
Получих ето това яке/сако. Доволна съм отговаря на номера и е хубаво.

# 385
Здравейте, някой има.ли проблем с връщането на пратка? Занесох я в Спиди на 13.11, на 14.11 пише, че е доставена на клиент best secret sweibodzin 2, но в приложението все още седи на Pick up. При предишното връщане бързо се отбелязваше промяна на статуса, а сега няма нищо.

При мен същата работа. Занесена на 13-ти. Отделно  веднага след това поръчах дамският модел на едно яке The  north face-xs. Изпращането ми се забави,като получих email-че  не е налично,и ваучер 20 лв валиден до 19-ти.(вчера) Видях,че има с размер наличен и поръчах него(дано стане на тинейджърката).Бам обаче днес сутринта,виждам 2 налични xs-размер... През това време вчера ми шипнаха по-големият размер 🙈😳.  Поръчах и xs -отново..... А няколко часа по-рано не беше налично.....

Чакам връщане на пари,от върнато яке плюс от канселирана от тях 1 поръчка.....  Плюс съм напред 2 якета,ако дойде и хс размера ... Голяма драма с този модел 🙈🙈🙈🙈

Дано всичко е наред със възстановяването на сумите,че са едни 500 лв.... Другите ми поръчки всичко 6.

# 386
Някой обясняваше как по-назад поръчва едно бюстие. Изчерпва се, 20 лв ваучер. Вижда го налично, пак го поръчва, пак 20 лв ваучер. Та явно им е някакъв бъг. Възможно е този размер от това яке наистина да го няма и пак да те компенсират с 20 лв.

# 387
Някой обясняваше как по-назад поръчва едно бюстие. Изчерпва се, 20 лв ваучер. Вижда го налично, пак го поръчва, пак 20 лв ваучер. Та явно им е някакъв бъг. Възможно е този размер от това яке наистина да го няма и пак да те компенсират с 20 лв.

Възможно е,но поръчах,защото мисля,че хс ще и пасне по-добре.Тя е 164 см, влиза и в дамска номерация... Дано имаме късмет.🤞🏼🤞🏼

Така си го хареса🫶🏽.
И дано и сумите ми върнат😳.

# 388
Здравейте! Нова съм в групата и имам въпрос - някой поръчвал ли е бебешки дрешки от Best secret. Моля да споделите впечатления - отговарят ли размерите на тукашните от синсей примерно, материите хубави ли са, качеството като цяло как е?

# 389
И аз сутринта върнах пратка с обувки, утре ще пращам обратно отново 3 чифта от вчера получени.
Тази сутрин поръчах пак два чифта.
Не мога да правя компромиси с краката.

Ще чакам спокойно, не мисля, че е проблем

Общи условия

Активация на акаунт