Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 837
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Toni_j, може ли линк към чантата?

# 526
Toni_j , Вие поръчахте точно тази така изглеждаща чанта от БС , която се оказва , че е несъществуващ модел или поръчахте друга чанта ,  а получихте тази . Не разбрах от обяснението Ви .

# 527
  • София
Аз виждам 2 подобни, но точно тази не. Последна ли е била? Ако някой е връщал реплика може въобще да не са проверили дали е същата чанта. То сега с толкова много поръчки спокойно може да мине номера.

# 528
Една такава има в ибей, което не доказва нищо
https://www.ebay.co.uk/itm/405137982216
Случвало ми се е при въвеждане на баркод да излизат глупости, но никога не съм се усъмнила в автентичността на артикула. Има достатъчно други белези, възможно е модела да е от стара колекция. Не визирам конкретната чанта. Интересен е отговора на Фурла. Обикновено при запитване за автентичност отговора на брандовете е, че не гарантират такава, освен, ако артикула не е закупен от тях или техен оторизиран представител.

# 529
Много странна ситуация. Да не се разрази скандал... Аз затова не обичам да пазарувам нашумели брандове. Наберат ли популярност и спирам да ги купувам, че репликите започват да бликат от къде ли не.

# 530
  • Mostly in my mind
Може ли да споделите линк към чантата в бестсикрет

# 531
  • Варна
Не знам защо си мисля, че няма да чуем повече нищо за тази чанта Фурла? Потребител, регистриран оня ден,  с две мнения и изведнъж...

# 532
Аз също бих искала да помоля за линк, както и за скрийншот на поръчката. Не сме разследващи полицаи, но това наистина е странно. Освен това, тази чанта “крещи” че е менте! На мястото на дамата, бих проверила поне модела в интернет. Ако наистина докажете написаното, ще се извиня, но съм шокирана. Дано не е истина!

# 533

Чантата е out of stock вече , вижда се същата в черно .
Написах поста единствено като предупреждение да сме внимателни , защото аз самата останах доста неориятно изненадана от ситуацията . Модела на чантата е “ venere “ , който е несъществуващ , самият продукт е от изкуствен материал .
Така или иначе съм в комуникация и с двете страни и очаквам от best secret да излязат с конкретно решение . Ще споделя , когато имам повече информация от тях , сега прикачвам първото писмо от тях .

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 22:28 от Toni_j

# 534
Изключително неприятна ситуация! Извинявам се за проявеното съмнение. Явно наистина на всеки може да се случи, колкото и проверен да е някой сайт. Пожелавам Ви бърза развръзка на случая. Благодаря, че споделихте. Споделяйте и занапред, ние не можем да помогнем, но Вие ще подтикнете “към едно на ум”за всеки купуващ нещо от сайта. 🍀🍀🍀

# 535
  • Mostly in my mind
Споделете после и тяхното становище. Ще ни е интересно и полезно. Simple Smile

# 536
  • София
При вас изчезнаха ли пикъп пойнтовете?
Миналата седмица поръчах до офис на спийди, а днес вече не ми предлага такава опция?

# 537
Автомати обслужват само определено обем пратки, ако са ти по-големи нещата не могат да се получат на автомат.

На мен от една аптека вместо на автомат както бях поръчала са ми запратили пратката в офис в съседния квартал, най-вероятно няма да успея да я взема.

# 538
  • София
Автомати обслужват само определено обем пратки, ако са ти по-големи нещата не могат да се получат на автомат.

На мен от една аптека вместо на автомат както бях поръчала са ми запратили пратката в офис в съседния квартал, най-вероятно няма да успея да я взема.
Нещото беше малко на размер - 1 панталон.
Миналата седмица ми предлагаше и автомат и офис на спийди и пристигна за 5 дни, а днес при опит за поръчка - нищо, само доставка до адрес с онази тъпата фирма.

# 539
  • Berlin
Може нарочно да не доставят до такива места сега, мерки за сигурност. Понеже работя в онлайн магазин, наскоро се наслушах на какви ли не опити за измами от клиенти и едни от мерките са това - ограничаване на опциите за доставка или ако не минете някакви критерии, ви се ограничават и методите на плащане и др.

Общи условия

Активация на акаунт