МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 20

• 27 313
  • 570
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Доколкото помня, пишеше до 20-30мин макс

# 556
Моят мъж е носил от вкъщи - бяха му казали, че до 30 минути материала трябва да е при тях.

# 557
Макар, че пи витамини, лекарства, хормони, след няколко месеца нямаме никаква промяна в резултатите, на какво може да се дължи, няма още 40 години , не е прекарал инфекции, болести, няма диабет, хормоните му са ок, в семейството му няма такава история, лоша морфология+подвижността е намалена.
Има килограми в повече, дали може от това да е?
Не работи вредна работа, не приема вредни вещества.
От доста време се затрудняваме, трябва ли още да се чака или при този случай инсеминацията решение ще бъди ли, или инвитро, много сме объркани, лекарите дават надежда, но само чакаме.

# 558
  • София
Тествахте ли за инфекции - хламидия, уреаплазма, микоплазма?

# 559
Благодаря за отговора.
Не сме, урологът също не е казал, че има инфекция.
Инфекции ако имаше нямаше ли да има симптоми, а и от какво може да хваща инфекции? Чат джипито, също алармира, че може да има инфекция.
Но ако имаше, нямаше ли да имам инфекция и аз, щото нямам.

# 560
Много неща преминават абсолютно безсимптомно.

# 561
Малко ме е срам да питам, но човека си има сърбежи винаги, това може ли да влияе?

# 562
  • София
Тези инфекции са полово предавани и могат да останат безсимптомни. Може да си ги носите/предавате отдавна.

# 563
В мене няма нищо, слава богу.

# 564
  • София
Правила си си тест за тях конкретно ли? Защото не се показват на обикновена микробиология.

# 565
Wudu, съветвам да си пуснете фемофлор и андрофлор. Така със сигурност бихте изключили наличието на някоя “тиха” гад.

# 566
Правила си си тест за тях конкретно ли? Защото не се показват на обикновена микробиология.
Взети са ми проби от лекаря, лично тест за такива бактерии не съм правила, на цитонамазка не трябваше ли да се разберат инфекциите?

# 567
  • София
Не. Отгоре са те посъветвали какво да изискате да ви пуснат.

# 568
Малко ме е срам да питам, но човека си има сърбежи винаги, това може ли да влияе?

Да имаш сърбеж в интимната област не е нормално и със сигурност не го има всеки и винаги. Пуснете си и двамата с мъжа ти изследвания, за да се уверите, че всичко е наред.

# 569
Да, благодаря за информацията.
При андофлора пише, че се изследват чревни бактерии. Той претърпя доста проблеми с червата, включително хеликобактерия, може да е свързано с това.

Общи условия

Активация на акаунт