Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 693
  • 328
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Явно само на мен ми се струва, че авторката е ескалирала нещата прекалено много. Показала му е, че отношението му е грубо и неприемливо, това добре, но в същото време самата тя му е нанесла тежки удари и обиди, които трудно се преглъщат. За мен е отишла няколко крачки по-далеч от това да го постави на мястото му и вместо това е предизвикала още по-сериозен разрив във връзката им. Ако и той сега тръгне да й връща, няма да има край. Иначе да, идиотско е поведението му и е заслужавал да му се даде урок, но вместо тя твърдо да си постави границите, нещата направо отиват към приключване на връзката.

# 121
Явно само на мен ми се струва, че авторката е ескалирала нещата прекалено много. Показала му е, че отношението му е грубо и неприемливо, това добре, но в същото време самата тя му е нанесла тежки удари и обиди, които трудно се преглъщат. За мен е отишла няколко крачки по-далеч от това да го постави на мястото му и вместо това е предизвикала още по-сериозен разрив във връзката им. Ако и той сега тръгне да й връща, няма да има край. Иначе да, идиотско е поведението му и е заслужавал да му се даде урок, но вместо тя твърдо да си постави границите, нещата направо отиват към приключване на връзката.
Жената послуша напълно дословно нашите съвети Wink

# 122
Mда, Елора. Simple Smile

На мен ми е странно мъжът да "си поиска секс".
Щото съществува този израз и много се ползва.
Аз не искам е така самосиндикално, ако не усещам, че и жената го иска.
В смисъл - общувате с обекта на желанията, интимничите, и то си идва от само себе си. Smirk
Или не? Rolling Eyes
Единият "иска", другият "ако даде". Wink

За да иска жената, трябва да усеща, че е желана.
Ако ти редовно си обиждаш жената - малки са ти циците, имаш корем, в един момент ще спре да иска.
Много е неприятно уж най-близкия ти, човек който си обичал да ти говори така.
На теб няма ли да ти спадне ако жена ти почне да ти приказва - много ти е малък, грозен си, не те бива в леглото?

А и в случая се оказва, че пикльото няма пари да и плати силикона. Тя трябвало моля ти се да плаща.
Още по-нагло.

В случая този е пълен идиот. Грам уважение към жената родила му деца и която той доброволно е избрал.
Явно обиждайки се чувства мъж. Явно не е.

# 123
Браво!
Освободи се от мрънкалника. Ще видиш колко е хубаво като няма кой да те напряга и дудне постоянно.
Успех Hug

# 124
  • София

Ами и на нея толкова й е акълът Smile По написаното си личи, че бая неща е натрупала и сега всичко е изляла по най-грубия възможен начин. Но това е ситуация, дошла от това, че тя не се е научила да поставя граници, не се е еманципирала от мнението на другите, не е изградила стабилно самочувствие, лежащо на собствената й оценка. Самата тя е допуснала това отношение и в момента отива в другата крайност, където изключителната й чувствителност ще я кара да реагира така първосигнално и незряло на всяко нещо, което я жегва. Тоест, или ще се набие на същия, или ще провали всяка опция за връзка. Много работа има по себе си, а в момента върви в посока да се раздели с бащата на детето си, което още е бебе.

Като пак казвам, поведението на мъжа е идиотско, но тя самата го е допускала прекалено дълго и сега е изляла всичко наведнъж. Разчупването на този модел идва със зрялост и твърдост. А не като удари отсрещния по всички възможни чувствителни линии. Авторката сега я носи гневът, надъхана е от форума, ама като се поосвести, ще види, че едва ли си е подобрила ситуацията.

# 125
Няма да ти хареса коментара ми, но поемам риска. Толкова си пълна с комплекси и си толкова озлобена, че мен в реалния живот от такива като теб ме е страх. На всичко са способни.
🔝🔝🔝

# 126

Ти да видиш Joy Много интересно как се пускат някакви теми, с нерешими (сериозни) проблеми, и в рамките на ден-два авторите са се врътнали на 180 градуса и скоростно са си решили проблемите благодарение на съветите от съфорумците.

# 127
  • Washington,USA
До си ходи, ама с деца.. Що не мислите по - рано. Сигурно цял живот е бил мрънкач....

# 128
  • Melmak
И аз мисля като Лъвица. Хубаво да му каже, че не може така да й говори, но е пресолила яко манджата.

Авторке, реагирай на ситуации, не на хора. Натрупала си неприязън към този човек и сега си избухнала. Защо спиш с него, като не те задоволява?? Ама сега си седнала да го кажеш? Фрау е права.

# 129
Граници и бавно отстояване са възможни, когато отсрещната страна има капацитет да обработва определени мисловни процеси.
При някои хора надскачане на определени нива са невъзможни. Там няма печеливш ход. Каквото и да направиш – едно си знае, едно си бае.
Тук така го виждам случая – задънена улица предвид мисловния капацитет на мъжа.
С такива можеш да продължиш да живееш, ако ги игнорираш напълно и не им се дразниш за нищо. Но цената не си струва.
Така че – дали ще го конфронтира или игнорира, все тая. Но в случая за нея е по-добре, защото не изтласква собствените си емоции и не трупа негативни емоции. Така постепенно ще се научи да се заявява и да трупа самочувствие.

# 130
Много гнусен скандал ,не те е карал  на сила да спиш с него..

# 131

Ти да видиш Joy Много интересно как се пускат някакви теми, с нерешими (сериозни) проблеми, и в рамките на ден-два авторите са се врътнали на 180 градуса и скоростно са си решили проблемите благодарение на съветите от съфорумците.

Като се замисля наистина е съмнително.
Но нали се сещаш, че ако лъже, лъже себе си. Тя ще си продължи да съжителства с глупак и ще си мълчи, ще се измъчва, ще се комплексира още повече.
То всичко се пише на нейния задник.

# 132
Бившият ми беше същият комплексар преди да се разделим. Месеци преди раздялата ни изненадващо станах "грозна", "кривогледа", "с криви зъби", "дебела" и квото се сетите още.
Значи близо 3-4 години във връзка бях идеалната жена, ама преди да ми покаже вратата изсипа всичките обиди на света. Много са ми интересни такива мъже. Къде си блял преди да се събереш с тая жена?
Родителите ми също не падат по-долу, ама постепенно се откопчавам от схватката, като ги чувам възможно по-рядко.

# 133
  • София
Прекалено малко информация имаме за мъжа на авторката за да знаем какъв му е капацитетът. Пък и тя досега го е оставяла да си разиграва коня както му е удобно. А сега и трудно тя да го прецени, защото е почнала дирекно от крайната стъпка, вместо постепенно да тества и да види кое ще му стигне до ушите. Самата тя пък показва значителна незрялост и ниско самочувствие, които вероятно са довели до някои от проблемите във връзката й. Ето, чувства се незадоволена, чувства, че прави повече за него в леглото, но вместо да си иска на момента, го излива върху него в жесток скандал, дошъл от съвсем друг повод.

Най-лошото е, че е в уязвима позиция и ако се окаже, че не може да се справи сама, че трябва да се върне да се моли и извинява на същите тези хора, които пък в това ще привидят, че могат да си правят каквото си искат, понеже тя зависи от тях. За мен се е вкарала в патова ситуация. Не знам дали има вариант сега на трезва глава да обясни, че е прекалила с обидите, но тя самата е била много обидена и не се чувства добре от определени неща във връзката. Но за целта ще са й нужни зрялост и самоконтрол. Другият й вариант е толкова да го е сдухала, че да се насмете, ама с толкова наранено его, каквото вероятно му е нанесла, по-вероятно да избие в други посоки, рано или късно.

# 134
И какво стана след изливането на голямата жлъчка, лошият мъж премести ли си го от левия в десния? Или може би в момента е отворил тема в някой форум колко го е обидила жена му…

Общи условия

Активация на акаунт