🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 35 177
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не мога да се сетя на кого ми прилича Бистра?! Не ми е позната, а нещо в нея ми напомня на някого ?!?!?!

# 106
Еми като не участват в игрите на богатите каво правят? Те няма как да участват и в игрите на предизвиканите. Стоят на място и чакат едни да стане богати, а  някой да им подари гривни?

# 107
  • Другата България
В момента гледам Епизод 3, че наваксвам. Коментарът ми е за играта, при която Дзами тръгна да помага на момичетата от другите лагери.

Като огромен фен на Сървайвър ще кажа:

Той тръгна "да им помага" при абсолютно спечелена игра от него.

Веднага след това ако съм в едно племе с него го блайндсайдвам като куче.

Коментарите на Сано за джентълменство и т.н, бяха тотално, тотално неадекватни.

За мен поведението на Дзами бе сбор между три неща:

1. Стратегия

2. Да се изкара герой пред зрителите

3. Харесва Мая

Хубаво това, но пак казвам, ако съм от неговото племе веднага започвам да играя против него и бих опитал да го изгоня максимално бързо.
Владимир се усети според мен.

# 108
Владимир се усети. Браво!
Или трява да не дават храна, или трябва да рекетират Лагер 3.
Еляса и Дзами също взеха да се усещат и да търгуват с информация

# 109
"Спокойно, не съм тук да печеля" 😁

Мен пък ме губят винаги с тия изречения.

# 110
Дзами ми е много странен. Иска да изпрати играч, за който смята че е силен в Лагер 3. По-разумно е, да ги ограничат откъм храна и хора, за да ги съсипят.
Мимо се изплаши за "лидерството" си. Разбирам да беше лидер, ама...

# 111
Мързеливците от лагер 3 са ми отвратителни  🤢
Направо да ги гонят всички

# 112
Мимето се притеснява, че няма място, няма папкане, въздържа се от гласуване възмутено... Умрях от смях! Laughing

# 113
Много искам да изгонят Мимо в друг лагер или той да отпадне. Ще е смешно лагерът да носи неговото име.

# 114
Не знам дали е коментирано в темата, но да попитам - редно ли е да се прави такава явна реклама на някой, в случая - на Глория?

# 115
  • Другата България
В Лагер 1 с нетърпение очаквам сблъсък на силни характери.
За първи път забелязвам колко голямо самочувствие има Владимир. И колко е надъхан, освен това на втория етаж протича някаква мисъл. От друга страна е Гогов - старата школа, и той със самочувствие на лидер. И от трета страна - Дзами, който така гледаше Миро, веднага видя евентуалната заплаха в него, и напълни гащите от страх някой да не го измести от т.нар. лидерство. Ще е интересно там, определено ще е интересно. И съм разочарована от малкия Виктор - незабележим е, напълно незабележим.
В Лагер 2 за мен Иван Глорията е напълно безполезен. Нещо като Ина от Лагер 3. Част от интериора, никакви синхрони, говори само когато трябва да пренесе табелата на племето от точка А до точка Б, или да разкаже за Глория.
В полезрението ми влезе Еляса - явно ще има изненади от негова страна, що се отнася до стратегия. Започвам да го наблюдавам по-внимателно.
В Лагер 3 Ина продължава да е абсолютният ми аутсайдер - слива се с пейзажа. Мълчи. Медитира. Седи сама. Мие си косата.....
Яна също. Песните ѝ ме изнервят.
Първа черна точка за Мимо и неговите разсъждения, различни разбирания, но на фона на обстановката и ситуацията там някак не се вписват предвид положението, окаяното такова, в което се намира лагера им.

Много, много съм доволна от влизането на Миро, да видим къде ще избере да остане.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 22:01 от Merri_An

# 116
Много глупаво е за мен да даваш акъл къде да отиде новопристигналия.
Дзами и Владимир ще се сбият накрая.

# 117
Миро ще вкара свежест и ще изпъкне в третия отбор. В другите можеше и да се изгуби из тия дето го дават по алфа.

# 118
Ох, Янка ще пленява спасителя на отбора с песни... Коя беше така дето ни в клин, ни в ръкав почваше да пее, пак в някое предаване. Хахахах, Папи Ханс - Мимо Гарсия.

# 119
  • Другата България
Много правилен анализ за Лагер три - два свята - видимия и невидимия.
В десятката.
Папи Ханс.....Joy

Общи условия

Активация на акаунт