🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 35 117
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Много ме дразни това преписване, много.
Този със сивите гащи е отврат за гледане.
Направо отврат.

Юхууу, моят човек победи, браво!

# 91
Слава Богу, победителят не е Симеон.
Я! Само една гривна му дадоха?!
Много се вторачвате в тези гащи. Противно е, ама те не отиват на бал при английската кралица, а на остров.

# 92
И тримата ми бяха непознати, но ми допадна Миро и ми е ок, че спечели той.

# 93
Айде Симо, падни и втората игра!

# 94
Страхотен епизод!
Много се радвам, че Миро спечели.
Дано Йочколовски спечели дуела.

# 95
Браво на Миро!

Дано за втората игра високото момче си намери банските, че така дори и с коланче, пак си личи, че е по долни гащи. Всъщност, едно попълнение беше повече от достатъчно.

# 96
От промото преди епизода, издадоха кой е на острова на 100-те гривни.

Стисках палци за Миро, радвам се за него.

# 97
  • Другата България
Разбира се, че ще му дадат една гривна, те го говорят от началото на епизода, че победителят в играта ще получи ЕДНА гривна. Не виждам нищо изненадващо в това.

Миро е много интересен играч, и очаквам сблъсък на характери, определено.
Много, много се радвам, че той влиза.
Харесвам Симеон, но той е добродушко и не го виждам в предаване със стратегия и мисъл. Ще го “смачкат“. Добър човек ми се струва, по-добре да отпадне.
Другият, господин размъкнати боксерки, не го харесвам за момента, но според мен повече ще се впише във формата.

# 98
Харесва ми и Миро. Сега и  Симеон да отпадне, и всичко ще е топ.

# 99
Изненадващото е, че досега всички получаваха по три гривни. На практика ако имаш една гривна заложиш я и загубиш играта на богатите моментално си аут, няма как да участваш сред предизвиканите. А ще е тъпо да има специални правила за новите двама. Тогава ще заприличат на ИВ, където някои хора са с привилегии.

Мери Ан,
нали не си гледала Симеон в ИВ? той е всичко друго, но не и добродушко. Не му гледай представянето в тези пет минути.

# 100
Е няма пък да е честно да им дават по три. Не стига, че влизат, като допълнителни, ами и три гривни. Правилно им дават по една.

# 101
Те въобще не трябваше да влизат.Един от 30 отпада, 2 влизат и изведнъж всичко досега се обезсмисли. Но сега как ще играят с една гривна? Ако някой с три гривни ги предизвика и те загубят играта и двамата са аут. А ако им дадат право да спечелят допълнителна гривна няма да е честно

# 102
И аз съм на мнение, че не трябва да влизат играчи след старта, но пък се получи хубав дуел

# 103
В момента гледам Епизод 3, че наваксвам. Коментарът ми е за играта, при която Дзами тръгна да помага на момичетата от другите лагери.

Като огромен фен на Сървайвър ще кажа:

Той тръгна "да им помага" при абсолютно спечелена игра от него.

Веднага след това ако съм в едно племе с него го блайндсайдвам като куче.

Коментарите на Сано за джентълменство и т.н, бяха тотално, тотално неадекватни.

За мен поведението на Дзами бе сбор между три неща:

1. Стратегия

2. Да се изкара герой пред зрителите

3. Харесва Мая

Хубаво това, но пак казвам, ако съм от неговото племе веднага започвам да играя против него и бих опитал да го изгоня максимално бързо.

# 104
Изненадващото е, че досега всички получаваха по три гривни. На практика ако имаш една гривна заложиш я и загубиш играта на богатите моментално си аут, няма как да участваш сред предизвиканите.
Те няма как да участват в игрите на богатите, те са за хора с 3 или повече гривни.

Общи условия

Активация на акаунт