🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 402
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за темата:) И аз се записвам.
Харесва ми форматът, регламентът, водещите, като цяло и участниците без Кирил.
Страшно антипатичен ми е, още откакто се канеше и злобееше по собствения си отбор, когато явно го питаха за Биляна и студента. Жалко поведение показва.

Искрено се надявам новото попълнение да не е Симеон от ИВ, дано е паднал на играта! Hands Pray

# 46
Мисля, че е онзи нисичкият със соколите. Станкович.

# 47
  • Враца
Изобщо не ми тежи 3 часа, гледам си го с интерес.

# 48
Мисля, че излезе официално първата двойка след Острова - Кирил и Рената. 😁

Еее, Рената е има толкова благо и дзен излъчване, странно ми е да е харесала този злопаметен мрънкач 🫣

С Шериф да се беше харесала, по ми подхождат...

# 49
Кирил има осанката  и маниерите на "лошо момче",а и походката му е една такава,набива се на очи.Има визия като се е облякъл в костюм и с модерните "талибански"бради.

# 50
Харесва ми все повече с напредването на играта. За битките вярвам, че няма манипулации, както в ИВ, което е огромен плюс. Водещите са много приятни, позитивни и се държат готино, и човешки с участниците за разлика от конкуренцията. Няма ехидни подмятания и сарказъм. А стайлингът на красавицата Диляна е без забележки, точно в стилистиката на формата и дестинацията, и много секси.

Малко конспиративни теорийки. 🫢
Неизбежно е обаче във всеки подобен формат да има сценарий и подбутване от Продукцията, за да има интрига. В този ред на мисли напускането на Джулиана, което за мен беше, като гръм от ясно небе, защото по никакъв начин не показваше, че участието й тежи и иска да си ходи, дори напротив би се здраво, ме навежда на мисълта, че била е бушон, т.е. човек на продукцията, който са решили да гръмнат, за да се запази интригата с любовния триъгълник между Кирил, Берке и девойката, коята скростно за ЧЕТИРИ ДНИ разлюби единия и се метна на другия.Joy Няма как да оставят подобен сеир да свърши за седмица, има хляб в този "любовна" интрижка, в което крайна сметка няма нищо лошо.
Във всеки формат се следват някакви сюжетни линии, за да се държи интереса и затова се вкарват подставени играчи, които да насочват, подпомагат или даден момент да се "жертват", за да остане основен персонаж. Мисля, че случая беше точно такъв.
За канчето мисля, че не е пропуск. Който е по-наблюдатален и превари има предимство.Това предаване залага не само на физическите качества, а и на ума, бързата мисъл, и адаптивност към ситуацията.

Конкуренцията издиша, а е само първи сезон! Стой та гледай догодина е придобил популярност, и на кастинг е митинг от желаещи. 🤣

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 12:05 от sineva 1

# 51
  • София
Много добра първа седмица. Щях да пиша отличен ако не беше епизод 4 с канчето и с казуса Джулияна, който колкото и да ми го замазват аз не им вярвам и според мен тук има намеса на някой от боговете, пък Туджаров да си приказва, лошо няма. Приятели сме си, няма да се разсърди.

Така, време е за първите минуси/плюсове и моите първи прогнози

За днес мисля, че Симеон ще влезе, Островът ще му пасне идеално като формат, дано да успее. Добър е, силен е, ама на тези игри всичко може да се случи, много по-сложно е да се прогнозира отколкото в Игри на волята, където ако знаеш силните и слабите страни на всеки по-лесно можеш да се ориентираш.

Фаворити:
Естествено ще тръгна от клишето, че всеки може да спечели, което обаче в този формат си е истина, заради правилата. И това го прави адски примамлив според мен и за сезон 2 (мисля, че вече шоуто има сериозен ранен интерес и съм убеден, че ще бъде много бързо подновено) ще се запишат страшно много народ.
Ако си добър социално и си добър и в игрите далеч ще стигнеш, аз от там изхождам, а се ориентирам горе-долу и по синхроните и кой колко има, защото обикновено дават тези, които стигат най-далеч.

Дзами, Шериф, Георги, Кирил, Гогов, Мимо, Мая и Бистра изглежда ще са главните герои с най-големи шансове
след тях идват Еляса, Кънчо, Берке, Марина, Ванеса, Биляна и Тренера, като тук сред тази втора групичка според мен ще е победителя.
скрити претеденти: Венци и Влади от лагер 1. Пожарникаря все едно го няма, дават го само когато трябва да се запали огън или да помогнен на някоя дама в гората. Влади пък го дават като дясната ръка на Дзами, но и двамата имат голям потенциал според мен.

Има много голяма вероятност жена да спечели формата и даже залагам на жена, за да е по-интересно. Марина е моят голям фаворит, но внимание и с Ванеса от лагер 1 + гимнастичките. Емо тренера също ми е фаворитите, защото на игра трудно може да бъде победен, а и социално ще е уважаван.

++
все още нямам

+
Марина, Ванеса, Бистра, Тренера, Дзами, Мимо, Берке, Венци и Митов

= / +
Мая, Биляна, Рената, Вера, Петя, Еляса, Шериф и Гогов

=
Секулички и Влади

= / -
Георги, Иван, Кънчо, Грозденка, Нина и Ина

-
Кирил, Александър, Яна и Лора

--
нямам

# 52
Дяволо, без грам критика, защо Гогов ти е в положителната страна? Повечето пишещи тук (и аз включително) го виждаме в негативната му светлина и ми е интересно да чуя и нещо позитивно за него. Simple Smile
За отказването на Джулиана, все си мисля, че показа доста бърза мисъл и просто се възползва от ситуацията. Поседя няколко дни там, видя, че не е за нея и сграбчи шанса елегантно да излезе. Че чак и я възхваляваха, незнайно защо.. А за Кирил и девойките - едната явно го е опознала на острова и не ѝ е харесал, няма нищо странно. Но доста бързичко се метна на врата на другия. Рената, ако са двойка, може да го облагороди и ошлайфа. Wink
Марина нещо не ми допада, без да има конкретна причина за това. Thinking

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 10:00 от Gripping

# 53
  • София
Защото прави шоу и ми е интересен. Прави се на утрепан, не е типичния злодей, хитрец е, знае две и двеста, внимание с него.
Амиии той по дяволите е може би главния герой за тази седмица, така че си заслужи тази ми оценка. Simple Smile

# 54
  • София
Дяволо, респект за големия ти труд и отдаденост на темите (които списваш). Сега и Сони няма да я има седмица, та още благодарности.
Обещах си (и го спазвам, засега), че "оттатък" няма да гледам изобщо известно време, но ще се осведомявам от тамошната тема. Много "интересно" ще да вървят Игрите, щом 6-7-8 стр. се обсъждат луканките на Орехите.
Спомена се (май Синева) едно думичка на фона на нашето обсъждане отборно/индивидуално. Тя е адаптивност. Намирам я за най-точна в момента. Мисля, че най-адаптивният има най-големи шансове да спечели (повече от 300-те). И ако е такъв - не е обезателно да му харесаме всичко, което ще видим от него на острова.
Отивам в анкетата. До довечера.

# 55
Защото прави шоу и ми е интересен. Прави се на утрепан, не е типичния злодей, хитрец е, знае две и двеста, внимание с него.
Амиии той по дяволите е може би главния герой за тази седмица, така че си заслужи тази ми оценка. Simple Smile
Знае и 2, и 200, но манипулира непрекъснато. Като почнем от хвалебствията за социализма (и как не даваше никой да гъкне по въпроса) и се стигне до последното му слово, където посочва Кирил.   А това, че прекъсва и говори през другите, ми е толкова противно, че няма накъде.  Това си е старо, комунистическо ченге, което е свикнало да командори околните (семейство и колеги), но дано тук някой му смаже навиците.
И не, на мен не ми прави шоу и не ми е интересен.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 13:17 от diziler

# 56
Май доста от феновете на Игрите сме тук. Ще гледам с удоволствие, защото е нещо ново и най-вече игрите са поне засега нормални. Не мога да гледам осакатени хора и жени, които влачат тежести до припадък. Да правиш нагласено шоу за сметка на нечии болки и здраве, не мерси!
Поздравления за прекрасното оформление на темата!

# 57
Благодаря за новата тема, супер е. Откровено си признавам, че си чакам серията довечера с удоволствие Hug

# 58
Гогов, според мен, е един от хората, които са влезли най-нахъсани за парите. Част от другите ще се опитат да монетизират 10-те си минути слава в социалните мрежи. Виждали сме, че се случва. Друга част са за приключението, адреналина, излизането от комфортната зона. Но той е за парите и съм убедена, че част от стратегията му е още в началото да си извоюва позиции и затова влезе в конфликт с Дзами, който му подрива стратегията. Не е лошо, не ме разбирайте погрешно, просто такива са ми впечатленията.

# 59
  • софия
Уважавам и лошите и нашите. Ако не са лошите, няма да изпъкнат нашите. Та в този смисъл разбирам Дяволо.
 С кеф си гледам какво се забърква още в самото начало. Доста силни личности има и сблъсъкът е неминуем.
 Във втора фаза, доколкото разбрах залагането на гривните ще е ол ин. Някой знае ли нещо по темата?

Общи условия

Активация на акаунт