🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 472
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Като стана въпрос за Гогов, ето го и като турист от ГДР 😂🤣

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 15:05 от Diavolo

# 61
Съгласен съм с Ем Брадър. Ключовата дума е адаптивност (ако тази ви харесва повече - приспособимост). Тук влизат куп качества - силна психика, комплексност като физически умения, теоретични и практичесик знания за оцеляване, способност за социална игра (или да бъдеш лидер или да се нагодиш към мнозинството)

Да си само силен или само добър плувец тук няма да свърши работа.  Същевременно правилата са достатъчно свободни, не ограничават играчите, важи принципа "каквото не е изрично забранено е позволено".  Бутането на играчи не е така  видимо като във ИВ, където правилата изведнъж рязко се променят по средата на сътезанието в полза на някой отбор.  Да, неприятно впечатление прави ситуацията с канчето, но от екипа се извиниха. Досега не съм чул ИВ да си признават за фал. Също така за мен не трябваше да включват нов човек, или поне не толкова скоро след първия напуснал, но да видим как ще го отиграят.
Отборни игри няма (засега) всеки има възможност да се прояви индивидуално.

# 62
Благодаря за темата!
Много ми харесва предаването, нямам търпение за днешния епизод.

В първия епизод, когато даваха кадри от по-напреднал етап, показаха някаква жена, която се наведе към мъж и го целуна, но тогава още не познавах участниците и не мога да кажа коя беше, но явно имаме двойка.

# 63
  • София
Спомняте ли си как завърши епизод 4?
Рената на синхрон как казва, че нещо с чакрите на Кирил не е в ред или нещо такова беше. Тя нали е много духовна и вярва там в енергии и космически сили.
Ами явно ще му го намести. Simple Smile

Това предполага и евентуално преминаване на Кирил в лагер 1, той се беше заканил между другото да напуска своите хора, защото там се караше нон-стоп за храна с Шериф.

Баси спойлера излезе ей така от нищото. Wink
Това е първото нещо, което научавам за Острова, но не ме е яд, защото може да е всичко и реално не значи нищо.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 17:13 от Diavolo

# 64
  • Другата България
Е, не е от нищото, тя снимката им е публична все пак.
Но ми е интересно как се е стигнало до там, и аз мисля, че Кирил ще смени лагера.
Освен това смятам, че неговата мотивация за парите е една от най-силните - все пак човекът е комарджия, макар и бивш, апартаментът на баща си е заложил и изгубил заради това.

# 65
  • София
Рената е "майката" на лагера, която готви за всички.
Кирил е вечно гладен и се завъртял около нея по линия на храната. Така е пламнала тази любов необяснима, ако питате мен. Simple Smile

# 66
  • София
Любовта на мъжа откъде тръгва знаем всички. Simple Smile

# 67
Кирил ако смени лагера ще стане баси смешката. В лагер 3 няма храна, а в лагер 1 той вече има отявлени врагове.
Кирил на мен ми напомня heel образите на кечисти като Трите Хикса (макар че по визия повече го докарва на Батиста), които се заканват лошо, гледат мръсно, играят с удари под кръста, изпадат във вражди и като омръзнат се местят от Разбиване в Първична сила или от Първична сила в Разбиване и подхващат нови вражди.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 20:08 от Лорд Сняг

# 68
  • София
Започвам да гледам, само да отбележа, че стайлингът на Диляна и Сано е трепач, браво!

# 69
  • Другата България
Страхотен стайлинг, наистина, особено на Диляна.

Ето го Миро, от Видин, много го харесвах в Сървайвър, трябваше ми време да си припомня обаче....автоматично му ставам фен и тук.
Симеон не съм го гледала в сезона му в ИВ, но го гледах в Максимал. Като физика е много силен, като човек -

# 70
Диляна и Саното са разкош! Не мога да откъсна очи от тях.

# 71
Все повече Сано ми харесва като водещ.

# 72
Симеон не мога да го позная. Качил е 15-20 кила. Той и преди си беше едър и набит, но сега е станал свиня.
Диляна и Сано в тези дрешки изглеждат супер. Хем са младежки свежи, хем са стилни.
Диляна е започнала повече да говори, в 4-ият епизод също бе започнала да се поочупва, ха дано.

# 73
Искам на такава игра да видя Нина и Мимо Joy

# 74
Йочколовски ми харесва на мен, дано остане той.

Общи условия

Активация на акаунт