🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 461
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Сега елементи от Ергенинът!Или Беркенинът!

# 616
  • София
Прещраках аз, Ергенът не ми се гледа

# 617
Любовните истории  са ми досадни...
Пълнеж... Но скучен.

# 618
Аз също харесвам Мая и Бистра. Те играят играта, не се скатават, не мишкуват.
Не разбирам критиките към тях. Към момента те са едни от най-интересните персонажи. 

Много бъркат с тая псевдо любовна досада.

# 619
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Б&Б, пак ли? Стига, досадно, ненужно и скучно е. Нямаше ли някакво шоу за двойки? Да се записват там и да си ходят от острова.

# 620
И аз така,  погледнах ИВ, някакъв съвет тече, но изобщо не знам за какво иде реч. Лигавщините на пуберите са ми в повече.

# 621
Прекалиха с любовната нишка. Скучно е това в такъв формат.

# 622
Няма я вече Джулката Joy

# 623
Епизод след епизод ... и стигам до извода, че каста е слаб в голямата си част, особено сред жените.

# 624
Айде време е за лагер Глория

# 625
  • България
Игрите са много ала Фермата и са скучни за гледане. Добре, че имат лимит максимум на провеждане, за да не заспим.

# 626
Но в този случай, поне според мен това да търсят коалиция с хора от другите лагери е в пъти по-добра стратегия, от това да разчитат на други хора, които просто са на курорт там. И няма мисъл в главите им.
Не съм сигурен дали останалите биха искали да са в коалиция на първо място с толкова силен човек и на второ с играч, който е толкова безкомпромисен, че е готов да жертва хора от лагера си и потенциално коалиционни партньори. Аз лично бих сложил мишена на такъв играч ако реално искам да спечеля играта, а не да му помагам.
По принцип хода й е силен, но от социална гледна точка не знам дали не може да й навреди - понякога силен ход в глобалната картинка може да се окаже грешка (разбира се ако има достатъчно хитри играчи)

А иначе останалите извън 4ката от лагера Мимо-Гарсия трябва да измислят нещо, защото ако Бистра запази златната гривна, като нищо може да ги сполети същото нещо

# 627
Точно в лагера на Бистра единствените коалицинони партньори са Мая и двамата нови. Най-добрият ход щеше да е да махне Мимо, но и така става.

# 628
Върти ми се някакъв спомен, че в някоя от жените от лагер Глория е гривна номер 3, но може е да бъркам.
И на мен е досадна любовната история.

# 629
Погледът ми към тези игри е, че в началото силните изгарят.

Сега гледахме Бистра и Мая. Браво за тендаема, но трябваше по към края за спечелят  наистина. Винаги или в повечето случаи печевшившите не се проявяват докато не си отиде пълнежа. Това са со мои наблюдения, разбира се.
Мая и Бистра не знам, мислят, сигурно ще им вземем страха. Дано, ама надали.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 22:49 от *Биле омайно

Общи условия

Активация на акаунт