🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 456
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
Според мен Бистра играе прекрасно, но това да гонят хора от техния лагер е голяма тъпотия и адски нелогично. Според мен ще си осъзнаят грешката с Мая, но късно
Ако хората от лагера бяха задружни и можеше да се очаква подкрепа от тях - да.
Но в този случай, поне според мен това да търсят коалиция с хора от другите лагери е в пъти по-добра стратегия, от това да разчитат на други хора, които просто са на курорт там. И няма мисъл в главите им.

# 601
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Яна е нелепа с опитите си. Миро и Мая играят комбина. Мая с това горнище е интересна Joy.

# 602
Мая тръгнала, като на модно ревю и уж търси рибка.

# 603
Малко по назад съм, този военния що все е по гащи ….. много гнусно

# 604
Сано много ме дразни с коментарите си - не можел да подсказва, подиграва се на Яна. Мая се е предала и грам не си дава зор. Много скучна игра.

Мая не се е предала, просто не се напъва, защото със сигурност Бистра ще я спаси.

# 605
  • България
Сано много ме дразни с коментарите си - не можел да подсказва, подиграва се на Яна. Мая се е предала и грам не си дава зор. Много скучна игра.

Мая не се е предала, просто не се напъва, защото със сигурност Бистра ще я спаси.

Точно. Грам инициативност няма. Седи и чака.

# 606
Мая не се е предала, а няма смисъл да играе просто.
Аз ли съм станала голяма консерва, но нормално ли е да отидеш на игра с бял потник без сутиен....

# 607
  • София
Трудно е Яна да бъде възприемана като член на лагера си. Тя тръгна да си търси друг лагер. Отстранявайки я, Бистра ще си навлече минимум врагове, а и ще хранят човек по-малко.

# 608
  • София
Мая ясно, че не се хаби да играе и да лови риби, но поне можеше да пречи на Яна да се бута в Миро и да се опитва да му открадне улова.

# 609
  • България
Разбирам стратегията на Мая, чийто изпълнител е Бистра. Бистра беше много груба към Яна. Много си повярва като победи няколко по-слаби играчи на игри с баланс.

И е адски досадна с постоянното повтаряне на "Нешка Робева, Илияна Раева"... Отделно като я дадоха сама да пее религиозни песни и да се обяснява пак ме подразни. Звучи като нездравословно религозна.

# 610
Баща ѝ е пастор, те са религиозно семейство.
Не разбирам защо дразни, че отстранява ненужни досадници. Печели ли си игрите? Печели! Ми да печелят и другите, кой ги е спрял?!

# 611
Гледам с малко изоставане и половин око, но много ми харесва Бистра. Такива са успешните хора - целеустремени и упорити.

# 612
  • София
За мен Мая и Бистра играят перфектно. Правят всички ходове, които и аз бих избрала. Яна, Кънчо, Мимо, това са мъртво тегло в отбора, само им ядат храната Simple Smile
Това не са ИВ, че да е важен отбора.

# 613
  • България
Отношението им е дразнещо.

Спрях си лайфа за срещата. Не ме вълнуват.

# 614
  • Другата България
Ето това вече е запълване на екранно време.
Имам чувството, че всяка вечер диалозите им са едни и същи.

Общи условия

Активация на акаунт