🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 443
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Марина има много хубави черти на лицето.

# 586
Слушахте ли Джулияна какво е казала в Надкаста? Не е стратег, не може да балансира  с каничка, пъзели не е решавала никога, но вярвала че ще стигне поне до средата....Joy

# 587
  • София
Бистра си спечели съвсем честно. Не знам кой би се отказал от предимствата на златната гривна. Гогов не иска да му се подиграват и не се даде без бой

# 588
Слушахте ли Джулияна какво е казала в Надкаста? Не е стратег, не може да балансира  с каничка, пъзели не е решавала никога, но вярвала че ще стигне поне до средата....Joy
Половината каст е такъв, плюс това не могат и да плуват.
Бистра ще падне от високо, прекалено много се наби на очи плюс това трупа врагове.

# 589
Бистра си спечели съвсем честно. Не знам кой би се отказал от предимствата на златната гривна. Гогов не иска да му се подиграват и не се даде без бой

Александър. Каза си го съвсем ясно, че не я иска. Разбирам го, защо да си окача мишена на гърба, когатот в даден момент може да има 3 гривни и да ги заложи срещу 20 на някои и да прибере всичко.

# 590
Оф, тия Беркета ще ме откажат да гледам формата. Супер досадни са ми. Нямам желание да гледам тийнейджърски трепети, колкото и 'сладки' да изглеждат.

# 591
  • Другата България
И Гогов си каза, че отговорността му тежи.

Яна горката колко изненадана беше, когато Бистра ѝ каза, че те просто живеят заедно, иначе играта е строго индивидуална. Наистина някои хора не знаят къде се намират. И като им припари, и напускат “кораба“, търсейки къде на друго място да нищоправят. Да, ама не.
Дано Бистра ѝ покаже пътя, още мисля, че ще е Гроздето, но ще е ок ако е Яна. Няма полза от нея, не само физически, тя и като играч надали ще се разгърне повече от това, което НЕ показа до момента.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 21:14 от Merri_An

# 592
Гогов е котка, дето няма да падне по гръб и няма да признае, че едно момиче си го би като тупан и ще донесе от 9 кладенци вода да се оправдае...

# 593
Чак пък . Бяха доста близко

# 594
  • Другата България
Ясно.
Яна ще е пътник.
За мен много неочакван ход на Бистра /след снощния епизод друго мислех/, но евала за смелостта да изгони човек от собствения си лагер. Браво.
А Яна издаде Киро. Joy

# 595
И ако Яна спечели, какво правим ? Joy
Миро ли ще изгони? То ще е срамота

# 596
Според мен Бистра играе прекрасно, но това да гонят хора от техния лагер е голяма тъпотия и адски нелогично. Според мен ще си осъзнаят грешката с Мая, но късно

# 597
  • София
Играта ми харесва. И наистина е умение, което ще им бъде от полза - ама коя от жените я е еня...
Личи си прагматичния и рационално мислещият.

# 598
Майчето "мис мокра фанелка"?! Grin

# 599
  • България
Сано много ме дразни с коментарите си - не можел да подсказва, подиграва се на Яна. Мая се е предала и грам не си дава зор. Много скучна игра.

Общи условия

Активация на акаунт