🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 540
  • 758
  •   2
Отговори
# 150
Лагер 1 е разбираемо защо не ги искат. Направили са си удобства и нямат нужда от нови хора в лагера. Единствено ще им ядат от храната. В лагер 2 долу-горе изглежда същата работа, само Мимо-Гарсия имат нужда от тях, че с този дъжд не ги виждам какво щяха да правят без никакъв подслон.

# 151
  • София
Йочколовски ми е леко странен. Правилно ли чух, че 16 години е бил военен? Пък го представят като милионер, който има строителен бизнес и фармацевтичен завод в Гърция. В същото време е само на 38. А в Гугъл прочетох, че е платил гаранцията на брата на крипто кралицата Ружа Игнатова. Познавали се били от фитнеса. Че кой дава 500 000 долара за гаранция на познат?

# 152
Ми те са такива медузи... Бистра поне що не ги строи в две редици да се хванат да правят нещо, ми и тя си кюти там и чака да им падне от небето.

# 153
Много искам стрелката да посочи Кирил. Да го видим как ще "сваля глави"

# 154
  • Другата България
Йочколовски ми е леко странен. Правилно ли чух, че 16 години е бил военен? Пък го представят като милионер, който има строителен бизнес и фармацевтичен завод в Гърция. В същото време е само на 38. А в Гугъл прочетох, че е платил гаранцията на брата на крипто кралицата Ружа Игнатова. Познавали се били от фитнеса. Че кой дава 500 000 долара за гаранция на познат?
И още - върнах си да се сетя за Сървайвърското му участие, сетих се, това беше сезона, в който почина Нончо Воденичаров, спечели го Георги Кехайов. Та тогава Йочколовски е бил на 24 години, и е представен като живеещ в Чикаго и занимаващ се с ММА.
Нещо не ми се връзват времевите диапазони с неговите....занимания.

# 155
Предпочитах Симеон да влезе, тъй като не съм го гледала в ИВ и нямам никакви впечатления от него. Йочколовски нещо не го харесвам, наистина малко рязко влезе в племената с идеята, че освен лидер друго не може да е.

Според мен и двамата са си за Лагер 3, където малко да размърдат мързелите. Нямат уменията подслон да си направят, ама и не се и опитват, а имат времето. Поне от скука ще се пробват малко от малко да скалъпят подобие на навес, но чакат някой наготово да им го направи. Добре, че са новите попълнения, че иначе не ги виждам. Плажът им колкото и да е малък все има място за 2-ма, Мимо като иска пространство да беше си стоял вкъщи.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 00:22 от Kaella

# 156
Може би за това ги вкараха двама. Белким малко си улеснят престоя с удобства и подслон лагер 3 Joy

# 157
Сега ще сме изненадани на кого ще се падне, струва ми се.

# 158
Владимир и Дзами големи шубета се оказаха. Един играч винаги може да ти е полезен. Една седмица и вече се обособиха като "силен  екип". Храна може да ти печели и победител в битки, храна може да се търгува. Само страхливците се страхуват от нови попълнеия.
Повечето "мъже" тук се оказаха шубета .Кирил, Влади, Дзами, Гогов, Мимо...
На Лагер 2, офицера нямаше да им пасне, защото са изградили комуна и не им трябва командир, но Миро можеше да се напасне в лагера.
Мая! Супер!

Мая - посочи Мимо и -Дзами, Влади и Кирил.
Или още по-добре - посочи себе си, Мимо, Грозденка  и Нина.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 07:53 от bubanka

# 159
Сашко имал качества.  ЖДНБ

# 160
  • Варна
Не разбрах защо Симеон е гаден?

# 161
А леко страничен въпрос. Някой знае ли рейтингите на предаванията и по-конкретно на Островът и ИВ? 🤔

# 162
  • София
В лагер 1 умират от страх от двамата нови. Вместо да вземат силни играчи, те ги бутат към лагер 3, който като нещо може да възкръсне от пепелта

# 163
Лорде, и аз така мисля - трябва да си абсолютен глупак да не искаш да вземеш при теб силни играчи. Всеки разсъждава първосигнално - щели да им ядат от храната, щели да им заемат пространство, щели да се правят на лидери. Ами ай обградете се само с лигльовци и въздухари тогава. Тук забелязвам как мнозинството българи разсъждават поставени в такива условия - егоизма и личните удобства на първо място.
Тази игра ще я спечели добър човек, умен човек. Мускулите само може да помогнат, но не са водещи.

# 164
  • Другата България
Аз по принцип винаги съм била за лагера на аутсайдерите - ако ще говорим за групови предпочитания.
Но сегашния Лагер 3 някак не  е “моя“.
Но аз и не съм за “лагери“, за мен тази игра е индивидуална и затова си избирам играчи, не лагери.
На нашите герои обаче ще им трябва малко повече време, за да схванат индивидуалността на играта и да спрат да говорят за “кампове“.

Общи условия

Активация на акаунт