🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 437
  • 758
  •   2
Отговори
# 480
Кемп Глория не можаха да я оправят тая манджа, ей Grinning

# 481
Това колело ми е малко като в Джуманджи. Готино е!

# 482
Това колело ми е малко като в Джуманджи. Готино е!

И Диляна му говори на елфски 😀

# 483
Видя се в промото, кой печели златната гривна.

# 484
Така. Първи впечатления.
Бистра много си повярва. Падането ѝ беше полезно - да се осъзнае и да се концентрира. Добре че падането дойде в първата битка, така имаше време да се стегне. Хареса ми, че за разлика от Иван не тръгна да си пее или да си говори, тук секундна загуба на концентрация те изважда от играта.
Предаването гони рейтинг. В този смисъл за мен е логично, че когато имат един човек с много победи го лансират. Така е във всички риалити формати.
Скрит текст:
В ИВ 3 в един момент взеха да правят много игри с точност и бягане заради Андрей. Като видях какъв факир е Неделчо на пъзелите, започната в същия сезон да дават пъзели, пъзели, пъзели. Момчил от ИВ 5 също започнаха да го бутат напред когато влезе в ролята на Капитан Америка.
Това не ми е странно. Ако се биеш с шампиона трябва да го биеш нокаут за да си сигурен, че ще присъдят победата на теб. Организаторите винаги удрят едно рамо на шампиона. Нормално е на Бистра да ѝ се падат все баланси. Тя обаче не е чак толкова добра в тях, не знам какво златно момиче е била, но има проблем с балансите
Играта  с висенето ѝ се получи. Грозденка имаше най-малко лично тегло, но от даден момент избра тъпа тактика - да увисне с цяло тяло. Грозденка лесно пали фитила, но в случая разбирам защо я е яд. Издържа над час и накрая втора. Еми гадно е.
Гогов ми става все по-противен - преписвач, а заговори за морал. Освен това се оказа и вторият мрънкач след Грозденка.
Влади все повече започва да ми харесва, но не бързам с оценката си за него.
Кънчо вече конкурира Мимо за мой антигерой.
"най -после ще дойде мъжка ръка...това е малко обидно". Добре че не съм там. Щях да го питам директно - пич, ти какво направи? Навес ли направи или огън запали?
Твърде малко виждаме от лагер 2, за мен драмите там се развиват невероятно бавно. Кирил се кротна, аз толкова разчитах да направи скандали
Берке и Биляна са ми супер сладки, истински се радвам за тях.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 22:35 от Лорд Сняг

# 485
  • София
Може ли да се спре с непрекъснатото намесване и сравняване с ИВ.
Тази тема е за Островът на 100-те гривни.
Не сме гледали/не гледаме другото предаване, не се вълнуваме от спомени и герои от него.
Който се вълнува от ИВ да пише в неговата тема.

# 486
Това е нов предаване, тип "оцеляване в природата". Нормално е да има сравнения с друго предаване от този тип( особено когато то се е наложило вече в ефир), с времето ще намалеят. Ако не вярваш виж във фейсбуук, колко много сравнения има. Сложил съм в спойлери, не задължавам никого да ги чете.

# 487
Май между Грозда и Иван нещо се заражда. И ми изглежда по-истинско от това между Биляна и Берке.
Като дават Рената очите ми са фиксирани в мустака. Като в капан. Горе долу както е и с гащите на Йочколовски.
Гогов що гледа като бито куче постоянно?

# 488
  • София
Моля оценете епизод 7

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 489
Колко смешно. Гогов говори за морал.
Аз по-скоро бих говорила за акъл - че е видяла какъв е Киро и се е отдръпнала.
Кои са с по една гривна? Ако Рената не грабне Златната, трябва да си тръгне човек с една гривна от Лагер 2 - такива са Иван и Грозденка, а други?

Не знам дали сте коментирали, но има качен Надкаст със Симеон на сайта на БТВ. Още го няма в канала в Ютуб.

# 490
с една гривна са Кирил, Мая,Яна, Нина, Май и Мимо вече е с 1

# 491
И Гроздето и Иван са с 1 гривна.

# 492
И Миро, и Йочколовски са с по една гривна.

# 493
Гроздето и Иван не съм ги написал, защото вече бяха написани в поста на Clouded. Тя питаше кои освен тя имат по една и аз съм изброли.
За Миро и Йолчовски не съм се сетил, защото не са губили гривни, а си влязоха с по една. Благодаря за подсещането.

# 494
Две неща днес ми направиха най-голямо впечатление.

1. Много лоша грешка на Бистра така да дръпне Дзами и да говори за Рената. Социално това е огромна грешка. Уникален гаф, който слага мишена и на Дзами, който и без това губи позиции в лагера си. Бистра и Мая ще се наиграят. Да играта е индивидуална, но първите няколко седмици трябва да играеш ниско и да създаваш контакти с хората. Да - гривните са много голяма разменна монета, но най голямата е доверието. Играта можеш да я играеш сам, но с 2-3 човека до теб можеш да я играеш много по лесно. Пък и победителите са трима.

2. Кънчо има мисъл. Вижда се, че иска да играе стратегически. Не му се получава много за момента. Основна грешка е, когато дойдат двама нови в лагера(и то в случая такива силни играчи като Миро и Йочколовски), да искаш да играеш срещу тях. Не! Сприятеляваш се с тях. Врагове са, но ги държиш близо. Те са идеален щит.
Кого ще искате да махнете пръв - някой силен като Миро и Йочколовски или някой по-слаб като Кънчо? Аз бих си запазил Кънчо, защото ми е по лесен да го бия. Кънчо трябва да е наясно с това и да играе според този приом. "Дръж приятелите си близо, а враговете още по близо." Ето как взаимоотношенията му с Елияса могат да бъдат много положителни в бъдеще. Лагер 1 ще иска да маха някой от Лагер 3, а Елияса ще насочи мишената към новодошлите. Кънчо е много доволен, защото първо е спасен и второ, защото поддържа добри взаимоотношения с Миро и Йочколовски, а те са му щитове в същото време.

Общи условия

Активация на акаунт