🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 497
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • България
Ако нямаше играчи като Бистра и Мая в първа фаза и всички се снишаваха и скатаваха, колко ли хейт щеше да се излее, че шоуто е скучно.

Шоуто пак е скучно. Като видя двете гимнастички ми става неприятно и досадно. Има време да се разгърнат по-интересните образи. Романтичната история заема много време. Шоуто е ненужно разтегнато и се занимава постоянно с недостига на храна. От епизодите имаме 1 час мрънкане за храна, 1 час битки, половин час романтика.

# 706
  • София
Подал съм сигнал отновно тези скандални промота, така че вярвам от понеделник да се поправят и вече да не се вижда/издава нищо. Обещано е да се провери на по-високо ниво. Аз не мога да разбера как е възможно това и тези хора слепи ли са, не гледат ли, как може такова безхаберие?!?!
И много моля тези, които гледат под лупа и едва ли не на стоп кадър, сцена след сцена да не споделят тук открито какво са видели, ако все пак има някакъв малък пропуск, който не се вижда при едно нормално гледане. 😊

Иначе гледам надкаста с Гуспата и окей, вярвам им, че диска/колелото не е манипулиран. То и аз по принцип сам си казах, че едва ли има намеса с последващ пост и писах, че по-скоро си градят образите спрямо избора на диска и активността на играчите във фаза 1, ама явно това не е четено и се наблегна на обвиненията в манипулация на диска. Не само аз имах съмнения, но аз самия сам себе си се разубедих далеч преди този надкаст и все пак благодаря за всичките тези подробности. 😊

# 707
Ако мислите, че сте много забавни пък вие и държите на всяка страница да ни информирате как нищо в това предаване не ви харесва, да ви кажа, че няма нужда! Ми не гледайте, бе, хора. Намерете си по-интересни неща. И съм сигурна, че никой не държи да ни информирате колко много не ви харесва!

# 708
  • Другата България
Blush Абе, не само ти мислеше, че дискът е манипулиран, и че това да се падне няколко пъти последователно в лагер 3 НЕ е съвпадение, ама нейсе. А аз /и не само/ бях убедена, че просто е късмет.
Дано наистина някой вземе отношение относно промотата, щото си е гавра със зрителите.

В същото това промо, за следващия епизод, ми направи впечатление поредната “жертва“ на Дзами. Петя. Ще чуем квалификации от рода на “лесбийка“, и ще има разделение жени/мъже. Крайно време беше, Дзами дори се забави.

# 709
Ако нямаше играчи като Бистра и Мая в първа фаза и всички се снишаваха и скатаваха, колко ли хейт щеше да се излее, че шоуто е скучно.

Шоуто пак е скучно. Като видя двете гимнастички ми става неприятно и досадно. Има време да се разгърнат по-интересните образи. Романтичната история заема много време. Шоуто е ненужно разтегнато и се занимава постоянно с недостига на храна. От епизодите имаме 1 час мрънкане за храна, 1 час битки, половин час романтика.

За мен някой подсказа на Кирил (от екипа или от Лагер 2) че се е държал като боклук и той сега се смири. Помага за правене на сал, не мрънка за храна....тъпо, точно около него можеха да се развият страхотни обрати. Трябваше повече екранно време да му дадат през втората седмица, можеше да стане страшен heel персонаж.  Навремето като гледах WWWF като излезеше Трите Хикса  с чука, в традиционният образ на "зъл герой" умирах от кеф.  Защо Юлиян от ИВ1 спечели толкова много фенове? - ами реално той направи рейтингите на шоуто.
Аз все още мисля че е възможно да си манипулира диска. Ако е така - ужасна грежка че през изминалата седмица колелото спря последователно при Мая и Бистра, а не спря поне веднъж пред Кирил. Той или би номинирал Берке и Биляна, изправяйки ги един срещу друг, или би искал да маха главата на Гогов. Щеше да стане интересно.

# 710
Аз съм на мнение, че на такъв етап от играта няма нужда да манипулираш - твърде сложно, а отплатата е твърде малка. Не забравяйте, че предаването вече е заснето - ако някой играч мисли супер стратегии, обаче все не се пада някой от неговата коалиция с гривна, а после си заминава безславно, защо да ни го показват от първия ден?

# 711
  • Другата България
Скрит текст:
Много добра игра на Бистра, браво. Значи от всичките и битки дотук през сезона, като представяне тази и беше най-силната. Буквално смачка конкуренцията. И не мисля, че Гогов е симулирал. Толкова си може. Вижте годинките и телосложението му. Това са три плувания до понтона и обратно, като той още след втория курс вече беше дроб. Не знам за кой път ще го спомена, но плуването е фундаментално важно и когато го има този елемент, ако нямаш добра техника и издръжливост във водата си приключил. Няма връщане обратно за теб в играта. Бистра на всеки един елемент даде много сериозна заявка. И е плюс за нея, че конкуренцията не я гледа в специално тази битка. Защото ще е леко подценена с оглед останалите и представяния дотук в игрите, които бяха доста по-слаби.

Специално за самия ход на Бистра. Аз лично останах леко изненадан, защото си мислех, че главната цел е Мая да има отново 3 гривни. Но колкото повече се замислям толкова повече откривам повече плюсове от минуси, защото Мая е очевидно слаба и неподготвена физически. И няма никаква гаранция, че ще победи дори Мимо, Яна или Грозденка. А Мая и Бистра е видно, че са в съюз с Миро и Йочколовски и те ще разчитат и на тях да ги дърпат напред. Реално след този си ход върнаха в играта единия киборг и той вече не е киборг, хаха. Миро ще е много голяма заплаха за всички останали мъже, защото вече може да участва и в битките на богатите. Явно разчитат на нов шанс за Мая ако съдбата отново им се усмихне, ако ли не, ами хубаво, това е просто една игра. Няма как всичко да е идеално, защото винаги ще си поставен пред различни избори и дилеми.

Но да, специално Бистра ще има много тежка задача във фаза 2. Тя си сложи отдавна мишена на гърба, а сега тази мишена стана двойно по-голяма.

От целия каст досега, лично според мен най-добре си играе картите Еляса. Този човек е под всички радари, а в същото това време има контакти навсякъде.
Изобщо с този регламент най-добре е да не се показваш много, много във фаза 1 и да не изпъкваш много, дори да си криеш възможностите.
Скрит текст:
Но пък от друга страна разбирам и ходовете на Бистра. Тя е спортист човек, има вяра в себе си, играе и се много и в крайна сметка тя за това е отишла там. Тя не е от тези хора дето ще се крият по ъглите. Напълно я разбирам и според мен Бистра е един добър пример за някои по-млади и неуверени момичета как да се държат или заявяват на едно такова място сред такива трудности и сред толкова много непознати хора.

Не тъгувам за напускането на Яна. Аз от тази жена не видях абсолютно нищо. Вкарана явно за ранен отстрел и пушечно месо. Ами добре са я преценили, а тя самата с нищо не промени това статукво. Меко казано нескопосани и нелепи и бяха опитите да премине в лагер 2. Твърде късно и абсурдно цялостно погледнато.
И добре, че Бистра и каза и то на висок глас, че да чуят и останалите пък ако искат да разбират ако не искат да не разбират - тук няма лагери и отбори, играта е индивидуална. Да, трябва да имаш приятели и да си в коалиция, но лагер и племена няма.

Опитите на Кирил да сваля Бистра са толкова нелепи, че ми става неудобно да гледам. Ужасно.

Много добре измислено с тази синя гривна, иначе е голямо дискомфорт да мъкнеш всичките тези гривни на ръката си.

Секулички изкърти с коментар:
‘’Много близки станаха Бистра и Мая и не трябва да ги разтурват’’ (един вид разбирай да си ги мъкнат до финала, защото са готини и всичко е толкова хубаво)
Ами, Секулички, защо не се откажеш и да си тръгнеш и да им дадеш гривните си???
Още един ''герой'' който не знае къде се намира.

Отново ми харесаха Берке и Биляна. Дано да са заедно сега в реалния живот.
Това с гостуването на местни си е обичай и доколкото знам от влогове на пътешественици и приключенци, те много се радват на подобни гостувания и като цяло са много мили и сърдечни хора. Щяха да ги обидят ако не им бяха взели сладките картофи. Това там е една съвсем различна култура и мислене, друг живот. И няма нищо общо с Европа, за добро или лошо...
Кой е човека на Еляса при нумеролозите? Нещо съм изпуснала ли, или пък сега не мога да вдена, че гледам “Бягството“?
Иначе и аз мисля, че стратегията със снишаване сега, в първа фаза е по-правилна от другата - да си закачиш “мишената на гърба“.

# 712
  • България
Чакам да видя как ще се развият Шефер, Кънчо, Сашо, Мимо-Гарсия, Грозданка. От жените сме видяли до сега само гимнастичките... Или не правят нищо интересно, или не е включено в сюжетната линия. До сега не харесвам нито една от жените. От лагер едно почти никой не запомних освен Дзами и Гогов.
Странно ми е да нямам фаворити в предаването.

# 713
  • Другата България
За момента аз съм за двамата сървайвъри, основно за Миро.

# 714
Аз пък си харесах, като играчи Миро, Йочко и Владимир.
От жените - Бистра, Мая, Марина.
Разбира се другите още не са ни се разкрили, защото сме в началото.

# 715
  • Другата България
А, Марина я забравих, да.
От Максимал я харесвам, там спечели, тук засега още не сме я видели какво може, но не е имала и възможност да се изяви.

# 716
Ако на някой му липсват Диляна и Саното, може да си пусне "Колко ми даваш " по Бтв

# 717
  • София
Кой е човека на Еляса при нумеролозите? Нещо съм изпуснала ли, или пък сега не мога да вдена, че гледам “Бягството“?
Иначе и аз мисля, че стратегията със снишаване сега, в първа фаза е по-правилна от другата - да си закачиш “мишената на гърба“.

Еляса е гъст с жените в своя лагер и по-точно Петя и Вера. Мисля, че към тях са и Ванеса и Рената.
Венци и Митов също гравитират около тях. Почти винаги са заедно. Венци е харесван от жените в своето племе, особено от Вера, която е нещо като лидер на жените в това племе. Еляса е приятел с Кънчо от лагер 3, а пък Кънчо от своя страна е доста гъст с Влади, което предполага и по-близки взаимоотношения между Еляса и Влади, което обаче не сме видели, защото от БТВ са решили да показват само гимнастичките и младите влюбени. Отделно Еляса има очи и уши и в лагер 2 (Грозденка).
Кънчо от своя страна е гъст с Алекс. Тук вече идва по-сложното. Какво ще направят Кънчо и Алекс срещу много силната четворка на полковник Мая и послушните и войници лейтенант Бистра и киборгите Миро и Йочколовски. Забелязвам напоследък едно леко отдръпване на Алекс от Кънчо и все по-честото му присламчване около карето 'силните на деня' но все още си мисля, че Кънчо и Алекс са заедно и докато Кънчо тихо работи срещу златните момичета, то Алекс сякаш се опитва да тъче и на двата стана. Ще обедини ли Кънчо около себе си Мимо, Нина и Ина или тези тримата са загубена кауза и пушечно месо за вълците? Кънчо и Алекс са харесвани в лагер 2. Дипломатични са. Еляса пък е гъст с Грозденка, но там позициите са му слаби, защото Грозденка е последна дупка на кавала в своя лагер.
Общо взето е това.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 00:05 от Diavolo

# 718
Какво ще направят Кънчо и Алекс срещу много силната четворка на полковник Мая и послушните и войници лейтенант Бистра и киборгите Миро и Йочколовски.  

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Култово!

Едит

Вече мога да кажа, кои играчи са ми интересни: Забележете не симпатични, а интересни като развитие. Може и с отрицателен знак
Лагер 1: Дзами, Гогов, Владо, Рената
Лагер 2: Кирил, Грозденка, Шериф, донякъде Лора и Марина
Лагер 3: Бистра и Мая, Мимо Гарсия, Миро и Кънчо. Сашо/Алекс – в по-малка степен

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 01:00 от Лорд Сняг

# 719
Дяволо, благодаря за подробното разясняване на Елясовите връзки. Докато четях, имах чувството, че попаднах в някаква гъста паяжина Grinning
Признавам, че Еляса ми е малко в периферията и не съм останала с впечатление, че го дават често. Пък той пуснал пипала навсякъде Grinning

Общи условия

Активация на акаунт