🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 427
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Най-накрая се изравних с вас по гледане на предаването и мога да се включа и в темата. Това е предаването, което гледаме семейно вкъщи, но просто изостанахме и едвам днес наваксахме изпуснатото. Пък и епизодите са дългички.
На всички вкъщи много ни харесва! Залепени сме пред екрана! Красотата е голяма, а в приключението направо потъваш! Все едно гледаш приключенски филм за робинзоновци.
Дори любовната история на Берке и Биляна не ми е досадна.
Много са ми интересни хората, които са събрали - в голямата си част хора, които има какво да кажат и знаят как да го кажат. Рядко срещано в наше реалити.
Симпатизирам на лагер 1 и 2. Лагер 3 са ми изключително неприятни в съвкупност. Бистра започна прекалено да доминира - със сигурност на останалите и в трите племена започва леко да им прилошава щом я видят и да изпитват неприязън. Интересно как ще се развият тези чувства.
Очаквам числото от рулетката да се е паднало на Берке или на Биляна. Решили са и двамата да се впуснат в битката на богатите.

# 736
Ако е за лесбийката, няма нищо грубо, тя е лесбийка.
Ха! И е позволено да й казва каквото му е на душа? Как ще кажеш на една жена, ме не е жена и това няма да е обидно? Знае Дзами много добре, че ще я засегне, затова го и каза. Очевидно става много зъл, когато е кисел и си го изкарва на околните.
Колкото до това кой е лесбийка и кой не, то освен открито заявените, според мен на острова има и други такива. Пък нека Дзами да си мисли и да се надява.

Може да си казва каквото му е на душа да, нарича се демокрация. Въпросната сама заяви, че е такава. И е доста злобна между другото, пък и с Дзами явно са хвърлили око на една и съща 👀 и оттам на ревност ги избива, а най-вече гладът им разказва играта на всички.

За тази игра е създаден само Майора и неговите неудържими ГАЩИ!

# 737
На коя са хвърлили око и двамата, пак не съм внимавала явно Grinning

# 738
По друг начин, обаче, стоят нещата при мъжете - няколко от тях са с приятно излъчване, като аз вече бях споменала, че визуално Кирил е изцяло по мой вкус Flushed   Дзами и Берке (мноооого ниско обаче това момче) също са хубавелковци.

На мен Секулички ми е слабост, има много бляго излъчване и в комбинация с бялата коса и стегнато тяло ми е топ!

Берке е сладур, ама още по детски, предполагам, че ще възмъжее с годините и ще стане наистина хубавец.
Дзами ( противно на някои черти от характера, които показа ) също го намирам за привлекателен.
Синът на Гюров и той е доста чаровен и с харизматично излъчване.

# 739
  • София
Той може да си казва каквото си иска, ние пък имаме право да го смятаме за невъзпитан грубиян и тормозител. За мен е ужасен характер Дзами, не бих имала човек като него в обкръжението си.

# 740
Той може да си казва каквото си иска, ние пък имаме право да го смятаме за невъзпитан грубиян и тормозител. За мен е ужасен характер Дзами, не бих имала човек като него в обкръжението си.

Не знаем кои сте вие, за мен Дзами си е съвсем нормален (добре изглеждащ мъж), но уви още с нищо не се е проявил в игрите - стана златогривен без усилие, после си загуби същата тази гривна от его - тук идва бързата карма както дошло така и отишло 😀 - много видно залита по Мая - и въобще дори Гогов играе играта във всичките и компоненти много повече, та колкото и да му симпатизирам ако не покаже някакъв спортен хъс може спокойно да си ходи.
Нека да останат тези играчи, на които наистина им се играе - във всички компоненти.

# 741
Да, добре изглеждащ мъж е, но и за мен е грубиян. Не можеш така да обиждащ хората наляво-надясно. Не харесвам несъобразителни хора и такива без чувство на такт.

# 742
Чудя как ще се спасяват играчите, като свършат допълнителните гривни, още 5 има само. Няма да се спасяват? Ще може да даде една от своите? Играта ще е на друг принцип ... ?

# 743
Чудя как ще се спасяват играчите, като свършат допълнителните гривни, още 5 има само. Няма да се спасяват? Ще може да даде една от своите? Играта ще е на друг принцип ... ?
Да, на друг принцип ще е. След 7 рунда (остават точно 5, колкото са и гривните), ще се навлезе в нов етап, в който ако те предизвикат, залагаш всички гривни.

# 744
Да, на друг принцип ще е. След 7 рунда (остават точно 5, колкото са и гривните), ще се навлезе в нов етап, в който ако те предизвикат, залагаш всички гривни.

Това го казаха в някой от епизодите, но чуденката ми остава - как ще се спасяват.

# 745

Това го казаха в някой от епизодите, но чуденката ми остава - как ще се спасяват.

Най-вероятно никак, все пак целта на играта е да останат трима.

# 746
Най-вероятно никак, все пак целта на играта е да останат трима.

сега видях, че ще са 50-54 епизода, ще си напиша сметките в спойлер

Скрит текст:
50 до 54 - 7х4 (сегашните цикли, където отпада по 1 на 4 дена) = 22 до 26 епизода и 25 играчи, което е да отпада средно по човек на ден
Но ако отиват по 4 на игра, после има втори шанс, пак стват 2ма за отпадане и ще се спасяват.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 19:50 от Одри ♡

# 747
Никак не е умела социално Бистра, много глупав подход беше да говори първо насаме с Дзами. Наистина беше грубо и напълно излишно. Вече доста ме дразни с това, че си е повярвала малко повече напоследък, а уменията й в игрите са доста посредствени. Много ми се искаше да падне и на двете игри, за да не й гледам повече самодоволната усмивка.
Рената не ми е особено симпатична /не мога да откъсна очи от мустака й обаче Blush/, но много исках тя да спечели, само за да натрие носа на Бистра. Само че и тя не се показа като много силен и особено умен играч. Не знам като не е добра в плуването защо се хвърляше да плува още от мокрия пясък на брега.
При изграждането на кулата от кубчета, Рената беше оставила две кубчета в торбичката и затова постави пет вместо седем, но въпреки това я обявиха за победител.
Това е доста странно, защото никой от участниците не се обади заради тази несправедливост, а екипът на предаването е също толкова голям. Със сигурност, от екипа са забелязали тази несправедливост при последващото събиране обратно на кубчетата или при видео-монтажа, но не я споменаха, защото би било признание за голям пропуск от всички, не само от страна на водещите, които или нямат очи, или не могат да броят до седем.

# 748
Кулата трябваше да е от 5 кубчета, не от седем.

# 749
Кулата трябваше да е от 5 кубчета, не от седем.
Върни си записа. Видях го случайно, защото гледам телевизия с няколко дни закъснение. Има го и на БТВплюс.
Разминаването не е с едно, а с ДВЕ кубчета. Ако се вгледаш, ще видиш, че пред другите двама участници има седем кубчета и се опитват да поставят седем, а не пет

Общи условия

Активация на акаунт