Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 509
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Crystal Noir Parfum няма нищо общо със старият парфюм, който развалила.. повече не искам да чуя за Versace.
Новия Si armani intense е хубавл но не е зимен. Слаб и нетраен е. Но е приятен доста.

# 181
  • София
А защо трябва да е същият. Не съм го виждала, но доколкото разбирам, е parfum, а не EDP и не е на негово място.

# 182
Като споменахте Crystal noir, днес се напръсках с едната мостра която ми дадоха в Дъглас към Barenia без да имам каквито и да било очаквания. Беше на Bvlgari Allegra Magnifying Sandalwood. Страшно много ми заприлича на Crystal noir (няма сходства във Fragrantica), но все едно усещах Crystal noir от ръката си. И всъщност много ми хареса, много приятен парфюм.

# 183
И него ли са реформулирали ? Тамън си мислих да поръчам … ще се разтърся из сайтовете , дано го имам.

# 184
  • София
Още преди го реформулираха. Сега коментират нов фланкър

# 185
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета, какво ви е мнението за този парфюм на Ван Клийф https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Rose-Rouge-50988.html
Подходящ ли е за жена, която обича основно розови парфюми. Също така харесва и розов пипер, а видях, че този го има в пирамидата. Също така харесва Rose Cafe Tom Ford и Nude на NR. Също така много хареса и новия на Клое, но имам съмнение, че него вече го е купила. Няколко пъти ми е споменавала, че иска парфюм на Ван Клийф и затова се насочих към този. Ще са ми интересни вашите мнения или препоръка за някой друг парфюм на тази марка.
Хубава седмица на всички !

# 186
Да, подходящ е. Тъмна, прекрасна, мазна роза.
Трябва да си извадя моя.

# 187
  • Бургас/Пз
Да, подходящ е. Тъмна, прекрасна, мазна роза.
Трябва да си извадя моя.
Денси, благодаря за бързия отговор, да разбирам ли, че е подходящ сега за есента?

# 188
  • София
Става и за хора, които не обичат рози (като мен). Много пипнат парфюм, много шикозен.
Подходящ е и за зимата, не само за есента.

# 189
Да, подходящ е. Силно подходящ и красив парфюм.

# 190
  • София
Здравейте момичета, какво ви е мнението за този парфюм на Ван Клийф https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Rose-Rouge-50988.html
Много пищен, плътен и богат аромат. За любители на рози страхотен избор.

# 191
Ани, на мен не ми харесва - изкарва винена нотка на кожата ми ......

# 192
Още едно мнение за прословутата Barenia. Днес, на китките, че не посмях да се напръскам генерално. Първо впечатление - кутията и капачката изглеждат китайски.
Аромата - първо печени чушки, после стар комин във ветровито време, после - склад за билки, след 2 часа - сапун.
Вече отслабващ.
Четох какво е пачули и ми прилича на един треволяк от полето с горчив мирис.
За парфюма (като вица за сапуна) - пени се, не пени че го фъскам.
Сигурно ще пробвам да съчетаят с някои сладки, за да им придам характер.

# 193
  • София
Леле, днес в парфюмните теми е Барения Барения. Joy
Гледайки пирамидата, искам да попитам - е една стилистика ли е с класическия Номад?

# 194
Не, нямат нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт