Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 190
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Притишоп са супер, отидете пак и тествайте 🙂

Парфюм за деня Cinema ❤️

# 751
За мен О Вив е най-хубавият Шанс.Колкото хора, толкова мнения.Усещам го цял ден, доста е траен и излъчващ на моята кожа.Не си представям лятото без него 🤗

# 752
На мен Бианко Лате ми е в топ 5, обожавам го, но не в за покупка на сляпо. Задушливо сладък и много дълготраен, точно както на мен ми харесва. 👌🏻
Точно поради тази причина, аз не го понасям. Съгласна съм, че не е за на сляпо.

Купих си Khamrah и не съм силно впечатлен от силажа и издържливостта, не знам защо е така, въпреки че четох толкова много коментари, които го хвалят колко силен и издържлив парфюм е..
Арабчетата понякога си искат да поседят, за да добият завършен вид. Остави го да поотлежи няколко седмици.

# 753
  • Sunshine state
Аз си падам по фотореалистични супер сладки гурме аромати.
За това и Камра ми хареса сравнена с Ангелът на Килиън, много по-сладка е и го няма тоя алкохолен дъх, който на мен не ми харесва никак. Не ми е женствен на мен Angels Share.
Камра в много издръжлив при мен, а аз имам проблем с това по принцип. Съветът ми е да оставите вашата да отлежи.
Ето и най-новите ми придобивки:
Lattafa Nebras (клонинг на Били Айлиш Айлиш, но по-силен)

И един закачлив по детски фотореалистичен карамел за преди лягане:

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 23:13 от Pupitka

# 754
Момичета, много се чудя дали ще ми допадне Chanel Chance eau Vive. Имайки предвид, че обожавам Tendre, супер много харесвам Fraiche, а класическия Chance по някакъв начин не ми е особено привлекателен. На косъм съм от "поръчай" цяла 100-ца, при положение че не намирам отливки по сайтовете.
(П.с. в Prettyshop не искам да ходя. Вече 2 пъти отивам на "разузнаване" без да купувам и ми е неудобно пак да ходя)
И дали ще бъде траен, защото е само EDT, а горепосочените са парфюми.

Аз съм голяма фенка на розовият шанс, но вече не мога да го понасям на мен, прекалено много съм го пръскала, със зеления положението е същото, той по- бързо ми омръзна от розовия. Последно купих eau vive и много ми допадна, по- цитрусов ми е, но не лимоново цитрусов, а грейпфрут усещам аз, второ 50 мл. купувам, за момента ми е най- любимият шанс.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 20:17 от mariposa333

# 755
Най- добрият чист аромат е
Musk Therapy Initio Parfums Prives
Изключително камество по всички линии вк. трае над 12 часа и излъчва чудно.
Никога не съм срещала някой да не го хареса, ако обича такива аромати.
https://www.fragrantica.com/perfume/Initio-Parfums-Prives/Musk-Therapy-66097.html
Аууу красота е! Влюбих се, точно това, което искам. Благодаря Денис Heart Exl
Сега ще се радвам и да го намеря чернопетъчно на приятна цена

# 756
  • Враца
Притишоп са супер, отидете пак и тествайте 🙂

Парфюм за деня Cinema ❤️

Много се радвам, че си припомних Sinema.
Мека, флоралнa ванилия с нотки нa жасмин.
Мирише, на елегантна жена.
Част от сърцето ми, винаги ще принадлежи на парфюмите от 2000-те.

Благодаря ти, Al Georgieva! Heart

# 757
  • София
Днес и аз разхождах Синема. Върху мен мандарината също се усеща особено добре. Затова и го свързвам с наближаването на Коледа. Много любим, като гледам обаче едва ли ще имам и за другата зима.

# 758
Новата тема.
Заповядайте!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1710292

# 759
На мен Бианко Лате ми е в топ 5, обожавам го, но не в за покупка на сляпо. Задушливо сладък и много дълготраен, точно както на мен ми харесва. 👌🏻
Точно поради тази причина, аз не го понасям. Съгласна съм, че не е за на сляпо.

Купих си Khamrah и не съм силно впечатлен от силажа и издържливостта, не знам защо е така, въпреки че четох толкова много коментари, които го хвалят колко силен и издържлив парфюм е..
Арабчетата понякога си искат да поседят, за да добият завършен вид. Остави го да поотлежи няколко седмици.

Нима? Ще го имам предвид това тогава и ще си взема нов Joy

Общи условия

Активация на акаунт