Баща на 50

• 25 144
  • 690
  •   1
Отговори
# 450
Да седи и майка им без деца, така ами. Не я е срам. Grinning
53-годишната да се беше хванала с някой на нейните години да й прави деца. То пак е късно, но не колкото на 78.

# 451
  • Пловдив
Е ми да се хване, ама нямало. Остава донор. Е, това е по-добре от донор. Не се шегувам.

# 452
Е ми да се хване, ама нямало. Остава донор. Е, това е по-добре от донор. Не се шегувам.
Жената е добре изглеждаща за годините си и според даже е можело да се хване с някой мъж към 45-50 г. Не вярвам изобщо да не е имало кандидати. Друг е въпросът, че явно харесва старци. Не знам дали е по-добре с баща на 78 пред това да бъдеш самотна майка с бебе от донор. Този дядо с нищо не допринася - с една пенсия само, а след някоя година като остарее още малко и тръгне да умира, жената освен с децата ще трябва и с него да се разправя.

# 453
Удивително е, как на авторката (33) се казваше да не ражда от мъж на 47, защото е твърде късно. Сега излиза, че добре изглеждаща жена на 50 можела да си направи деца с друг 50 годишен и всичко щеше да е точно.

# 454

То защото младите мъже са се свършили сигурно... Аз не мога да разбера защо някои жени се хващат с чичковци и в случая дядки. Освен ако не е за пари де, тогава поне има логика

# 455
  • Out of the Mix
Може да се каже сякаш, че за 33 годишна жена оптимум мъж е 35-40, примерно. Но това не значи, че няма 45-50 годишни в перфектно здраве и физика, трениращи, пълни с енергия, младолики. Рядкост, но ги има. На тениса, където ходя има 2-ма, 3-ма пичове на по 44-48, еми нямат кореми, въртят млади гаджета все още.
Гените също са ралични, някои побеляват по-рано, други доста след 45.

# 456
Те хубаво в перфектно здраве сега, ама след някоя и друга година вече няма да са на 50.

# 457
  • Пловдив
Ако 40-годишният смята, че за него оптимум е 7 години по-млада, то никак не е задължително и жените да са на същото мнение.
Може да искат чичко като тая от Поморие, а може да искат и връстник, или връстник, викаш, не е оптимум? Трета може да иска по-млад. Много те бива да казваш на жените с колко точно по-възрастни е правилно да се хващат.

# 458
Да, от какъв зор трябва да е 7 години разликата? 2-3 години плюс минус най-добре

# 459
  • Пловдив
И аз мисля така, а и всъщност човек едва ли си избира партньор с главен критерий възрастта.

# 460
  • Out of the Mix
Не съм казал за мен какво е, Магдена.
Говоря по принцип. Wink
Остави ме мен, аз съм изключение на понятието "бг мъж", мани ме мене. Wink
Еле пък да сравняваме "набори" и години.

# 461
50 години е едно, 78 е съвсем друго. Той този пенсиониран гларус може да им прадядо на тези деца, не дядо.

# 462

То защото младите мъже са се свършили сигурно... Аз не мога да разбера защо някои жени се хващат с чичковци и в случая дядки. Освен ако не е за пари де, тогава поне има логика
Младите мъже искат бебета от 53-годишни жени? Мисля, че ако искат бебета, няма да се спрат на 53-годишна. А ако не искат, а тя да, не й вършат работа.

# 463
Може да се каже сякаш, че за 33 годишна жена оптимум мъж е 35-40, примерно. Но това не значи, че няма 45-50 годишни в перфектно здраве и физика, трениращи, пълни с енергия, младолики. Рядкост, но ги има. На тениса, където ходя има 2-ма, 3-ма пичове на по 44-48, еми нямат кореми, въртят млади гаджета все още.
Гените също са ралични, някои побеляват по-рано, други доста след 45.
А ти откъде знаеш, че са са в перфектно здраве? Отделно, стегнатата форма не е критерий, че ставаш за баща. Те нека си играят тенис, но за гледане на деца се иска и отдаденост, загриженост, търпение, промяна на приоритетите... Малко са готови за това на 50+.

# 464
Не става въпрос жената да остава без деца,тя вече има едно 4 годишно от 50годишния  мъж.

Общи условия

Активация на акаунт