Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 357
  • 243
  •   1
Отговори
# 30
В съвременния свят 90% от изневерите биват хванати, защото изневеряващите нямат нужните качества да си прикрият следите и биват хващани от партньорите си. Най-често сами се издават.

Да, бе, 90% били хванати, ама друг път. Хванати са много по-малко даже и от дълготрайните връзки, да не говорим за инцидентните забежки. По-скоро бих редактирала мнението ти така:
В съвременния свят ПРИ 90% от изневерите, КОИТО биват хванати, ХВАЩАНЕТО СТАВА, защото изневеряващите нямат нужните качества да си прикрият следите и биват хващани от партньорите си. Най-често сами се издават.

И към авторката - това, дето си искала само малко гъдел, ама не повече от минаване на дадена граница, също си иска умения. Някои го могат, други се омотават като пилета в кълчища и хлътват.  Най-вече, защото тръпката намалява с времето и за да се поддържа се налага да се отиде още малко по-нататък. И така малко по малко се стига до леглото Wink А стигне ли се до там,  пак някои умеят да излязат сухи от водата, а други се давят. Такъв е животът.

# 31
За 33-годишна си много инфантилна. Ето какво ти се е случило - намира те някакъв смешник, който иска да чука евтино и започва по селски да те ухажва. Много си хубава, много ми липсваш, ох, ах, дай ми да те изчукам веднъж. Той ти е казал в прав текст каква му е целта. Не е станало веднага (щяло е да стане, ако беше настоявал още съвсем малко), но на него не му се е инвестирало още време да ти сваля звезди, защото явно не те харесва чак толкова.

Не разбирам какво има да се чудиш и маеш тука и какво искаш да разбираш още. Но от човек, който пише "напаТки" не може да се очаква много все пак.

# 32
...да не стане нещо, да не ми развали семейството и после цял живот да го съдя затово. Много съм му липсвала, непрестанно мислил за мен. ...
Признах му, че имам увлечение към него, но че няма как да си легнем и че не искам да го мотая или лъжа....
Защо тогава бяха всичките тези чатове и време? За единия секс ли? ...
Да, очевидно за единия секс е било. Не е ли ясно? След като е разбрал, че няма да стане и само си губи времето, се е насочил към по-податливи обекти, които успоредно с вашите чатове е разработвал.

Не разбирам, на 33 години, така ли мислиш да я караш? Още 50 години ще си търсиш свалки в чатове? Ще стоиш ли още с този твоя мъж, ще можете ли да промените отношенията си, така че да станат удовлетворителни?
На това си отговори.

# 33
  • Варна
В какво можело да прерасне - в изневяра или в 3 реда сълзи и со..ли. И реално, то това е търсеният ефект - ако нищо не сте дирили, няма и да почвате. Значи едно от двете, получило се е второто и жалите. Извод, исках да се отъркаляме, защо не стана?
И мама му, как се доверявате на случайни хора, че ще си държат устата затворена?

# 34
Това звучи като Декамерон.Smiley Satisfied
Той ти казва " прекрасна си, но не искам да ти развалям семейството"  т.е. искам да те ч... без ангажименти.
Ти му казваш " ти ме лъжеш и мотаеш" , но хайде да се срещнем. SatisfiedSmileSmiley

# 35
Не отричайте свалките и забежките. Явно я сърби и докато не пробва все ще и се струва, че "чуждата патка гъска". Ако пробва ще си начеше крастата и ще се кротне, ще оцени какво си има. Или пък няма. Но ще е пробен камък за връзката и. Ама от друга страна и да не пробва, пак отвътре ще я гризе меракът докато накрая и провали брака. Та ако я влече май по-добре да пробва и да си изясни за себе си какво точно иска Wink

# 36
  • ES
И аз мисля, че мъж, който сваля обвързана жена, не е стока. Но явно той периодично опитва при теб, харесва те и пробва, има ли пролука да се вмъкне. Е, тоя път е видял, че поддаваш. И не чувствай вина в поддаването. Може да го наречеш липса на внимание, отегчение от дългата връзка, много често при появата на дете, докато е малко също се случва. Но има и нещо друго, нещо, което не ти харесва в мъжа ти, черногледство или липса на активност и амбиция.
Не се поддавай на импулса не толкова от морална гледна точка, а това, което ще почувстваш после. То е като яденето на баклава, малко сладкишче, което адски те изкушава и си викаш, какво толкова от едно малко парченце. После на кантара идва реалността и да се бориш с това, което е трябвало да заплатиш за един миг удоволствие. Може и да не ви хареса сравнението.
Но е така, жените заради флирта плащаме със секс. Мъжете заради секса, плащат с флирт.

# 37
Ох, как е възможно да   се връзваш на мъж, който ти казва, че си има нужди и иска да те прасне само веднъж? Че се и чудиш какво искаш да каже, ми той си го казва в прав текст.

Гледай да си оправиш отношенията с мъжа ти, че малко дете имате да гледате.

# 38
Не че нещо, но защо презумпцията винаги е, че мъжът иска едно изчукване, а жената бива подмамена и излъгана да се поддаде? Няма ли шанс и жената да иска едно изпускане на парата и тя да изчука мъжа?

# 39
Блокирай го

# 40
И аз мисля, че мъж, който сваля обвързана жена, не е стока. Но явно той периодично опитва при теб, харесва те и пробва, има ли пролука да се вмъкне. Е, тоя път е видял, че поддаваш. И не чувствай вина в поддаването. Може да го наречеш липса на внимание, отегчение от дългата връзка, много често при появата на дете, докато е малко също се случва. Но има и нещо друго, нещо, което не ти харесва в мъжа ти, черногледство или липса на активност и амбиция.
Не се поддавай на импулса не толкова от морална гледна точка, а това, което ще почувстваш после. То е като яденето на баклава, малко сладкишче, което адски те изкушава и си викаш, какво толкова от едно малко парченце. После на кантара идва реалността и да се бориш с това, което е трябвало да заплатиш за един миг удоволствие. Може и да не ви хареса сравнението.
Но е така, жените заради флирта плащаме със секс. Мъжете заради секса, плащат с флирт.

Много точно казано! Този цитат съм го чувала и преди и точно това си мислех през времето в което общувахме. Колкото и гадно да звучи, бях наясно със бебе си през цялото време.. Ако имах 100% гаранция, че няма да се разбере, щях да си легна с него. Ясно ми е, че това няма да реши проблемите ми, но го исках.. а сега се чувства мякак си изиграна Sad Просто той се появи в правилния момент, на правилното място и с " правилните думи".

# 41
  • Варна
Ма то в този случай, хич не подмамена, баш в прав текст са и казали. И тя бягала-бягала, ама внимавала да не избяга, та пак му се обадила кога е удобно.
А, значи вече е откривено, че искаш да изневериш, ама да не се разбере. Влязохме в кофти частта дето нямаме "топки" и сме по изгодата.

# 42
  • София
Защо тогава бяха всичките тези чатове и време? За единия секс ли?

Да.

# 43
  • София
Не че нещо, но защо презумпцията винаги е, че мъжът иска едно изчукване, а жената бива подмамена и излъгана да се поддаде? Няма ли шанс и жената да иска едно изпускане на парата и тя да изчука мъжа?

В булгаристан масово е таква презумпцията. Слава богу в реалноста има и жени, които не разсъждават по такъв  начин. За мое съжаление "какво ще си помисли той" и "какво ще кажат хората" са предотвратили много оргазми по нашите географски ширини ...

# 44
Имам чувството, че жени, които споделят, че са изневерили или искат да го направят понякога тук ги окуражават, даже и съвети им дават как мъжът им да не разбира...

Сериозно? Имаш чувството или си го чела в някоя тема? Може ли линк, да видим къде се дават съвети как мъжът да не разбере за изневярата на жена си. За една приятелка питам... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт