Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 320
  • 243
  •   1
Отговори
# 135
Страшни лимонади ти е сипвал селския Дон Жуан и ти си ги попила жадно всичките. Ама така казал, ама онака казал, ама не е ли странно, ама има ли вратичка… Много по тийнейджърски ги преживяваш неговите пързалки.
Дано наистина си си отзела на такъв тип емоции и просто да си предъвкваш великата “тръпка”.

# 136
"моля те недей на прекъсваш връзка с мен и един ден ако решиш, че искаш да си направим хубавото ми кажи..."

Превод: Омръзнаха ми празните приказки, не ми се говори (флиртува) с теб, но не ме трий от контактите че да може да ми се обадиш, ако искаш да се праснем.

# 137
Направо не мога да повярвам, че семейна жена се връзва на приказки за 15-годишни. Толкова цинично се държи тоя, а авторката лапнала като шаран и анализира и разсъждава. В него вина не виждам - директно е казал какво иска - да си задоволи собствените нужди. В нито една дума няма загриженост и емоция към авторката.

# 138
Истината е, че това което исках от този флирт го получих
Не падаш по гърба си обаче. Само няколко страници по-рано се жалваше, че едва ли не си изиграна. Да, определено те е надиграл здравата и сега стоиш на тръни и чакаш някой да ти уйдиса на приказките как всичко е под контрол. Този човек вече те е "оправил" Smiling Imp

# 139
Е, недей да жалиш толкова за края на тръпката. Ето, аз ти предлагам нова – да седиш на тръни дали на онзи няма да му хрумне да прати чатовете ви на мъжа ти. И тогава вече ще започне истинският екшън.

# 140
Освен това седи на тръни да не вземе някак си мъжа ѝ да разбере за чатовете. Изобщо тръни и тръпка от всякъде…

# 141
Скрит текст:
Благодаря ви за коментарите. Истината е, че това което исках от този флирт го получих Беше ми приятно, чувствах се щастлива, красива, желана, изпитвах прилив на енергия. Това обаче май беше в самото начало. После започнах да се чувствам зле от тази комуникация. Той заговори за мераци, чувства, мисли.. Не исках да стигам до секс, по много на брой причини. Не ми липсва, не ме сърби толкова, както някой беше написал, не ми се поемат ненужни и огромни рискове. Знаех обаче, че това "ухажване" няма да продължи вечно. Както написа и едно от момичетата, във флирта за да държиш тръпката трябва дя отиваш още една и още една крачка по-далече. Не съм му се предложила и той това го разбра, говорихме  и няколко пъти казах, че няма как да стигна до секс. Разминахме се  в желанията просто.  
Явно все пак си е оставил вратичка.. веднъж ми каза, моля те недей на прекъсваш връзка с мен и един ден ако решиш, че искаш да си направим хубавото ми кажи... стори ми се супер странно.. мъжете не говорят/мислят така, пък чак толкова голям мерак да има да ме оправи.. не мисля..Не съм хлътнала по него, но все ми се иска да мисля, че е бил искрен

Някак странно тълкуваш нещата, човекът упорито ти повтаря, че става въпрос за секс (може би еднократен), ти настояваш да намериш в думите му някакви доказателстав за нещо повече. Опит ли нямаш, какво? Човекът дори не си е дал труд да измисли нещо оригинално.

Да ти преведа - оставаш ми в контактите (еквивалент на едновремешното тефтерче на свалячите), в случай, че ти дойде друг акъл. Ти, незнайно защо, четеш "Ще те чакам вечно..."

# 142
  • Out of the Mix
Елиф, ако всичко е, както описа, би било чудесно, но не е.
Би имало хармония и всеки да си гледа отговорностите.
Без значение - единият изкарва парите, другият се занимава с всичко по дома и детето.
Или поделят по друг начин бита, задачите.
Просто зумката е скучаещата домакиня, и има време да мисли за странични забежки.
Виж Манди какво казва - не би си нарушила рахата, естествено.
И аз, ако всичко ми е ок с жената. Ако не ми е - пътищата се разделят.
И тогава да се потапя в серотонин, тръпки и каквото иска, с който иска.
Не на последно място - ако блъскам 12 ч. и не знам какво се случва зад гърба ми, а впоследствие разбера, а то ще се разбере, дали ще ми е приятно, как мислиш? Wink

# 143
Зоомче,
Обобщавам.
Всички го правят със селския бек.
Възмиутени са че ти го пишеш във форума.
Такива неща не се пишат
Само се правят.
Неуважително към теб и мъжа ти.

Тука само се пише колко си красива, умна и как обичаш мъжа ти.
Колко са ти умни децата пък и красиви.

# 144
Скрит текст:
Този мъж, старият приятел, звучи като супер противен човек. Трябва да е много красив външно, че да си го харесала толкова. Понеже от това, което разказваш, че ти е наговорил, нищо интересно няма в него. А и е много подло някой да подхожда към теб уж като приятел, а после да се окаже, че съвсем други неща са му в главата. Супер разочароващо поведение, което за съжаление май се среща твърде често.
На мен пък единствен той ми е положителният образ в цялата история. Авторката я сърби, две не вижда, и сега се чуди как да облече в удобна опаковка тези си вълнения, съпругът й и той не е стока и основен фактор нещата в това семейство да не вървят, само този човечец е тръгнал да взема от живота това, което е сметнал че може да се вземе, като е внимавал да няма кой знае какви драматични последици. И сега, когато е решил да се отдръпне и да даде шанс на нещо по-добро от това да си набърка гагата в кашата, внезапно става лош, мишка и т.н. Аз не бих се върнал на негово място.
Аз пък не виждам положителни герои в историята (реална или не).
Именно, той решил да си вземе каквото може по най-добрия за него начин. Авторката буквално с нейни думи в няколко поста каза същото, че и тя искала да извлече от цялата ситуация позабравени емоции по най-безопасния за себе си начин. Съпругът, от това, което се знае за него, и той гледа по-възможно най-лекия за себе си начин да я кара в собственото си семейство. Та каква е разликата между всички тях?

Скрит текст:
Явно все пак си е оставил вратичка.. веднъж ми каза, моля те недей на прекъсваш връзка с мен и един ден ако решиш, че искаш да си направим хубавото ми кажи... стори ми се супер странно.. мъжете не говорят/мислят така, пък чак толкова голям мерак да има да ме оправи.. не мисля..
Направо си е жалък. И не особено умен, че да ти го каже по такъв начин 🤦‍♀️
Като се отърсиш от тези емоции, най-вероятно ще успееш да погледнеш отдалеч цялата ситуация и поведението му... и дано осъзнаеш, че заради мързела му да те гони, всъщност е направил огромна услуга на всички замесени.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 12:51 от Geri2000

# 145
Зоомче,
Обобщавам.
Скрит текст:
Такива неща не се пишат
Само се правят.

Много цинично отношение към живота. Някои са омъжени за селския бек и си ги оножда без да му се молят в чата.

# 146
Зоомче,
Обобщавам.
Скрит текст:
Такива неща не се пишат
Само се правят.

Много цинично отношение към живота. Някои са омъжени за селския бек и си ги оножда без да му се молят в чата.
Не всеки се ражда с късмет. Кат нямаш бек, се молиш за бек. Живот какво да се прави.

# 147
Скрит текст:
Този мъж, старият приятел, звучи като супер противен човек. Трябва да е много красив външно, че да си го харесала толкова. Понеже от това, което разказваш, че ти е наговорил, нищо интересно няма в него. А и е много подло някой да подхожда към теб уж като приятел, а после да се окаже, че съвсем други неща са му в главата. Супер разочароващо поведение, което за съжаление май се среща твърде често.
На мен пък единствен той ми е положителният образ в цялата история. Авторката я сърби, две не вижда, и сега се чуди как да облече в удобна опаковка тези си вълнения, съпругът й и той не е стока и основен фактор нещата в това семейство да не вървят, само този човечец е тръгнал да взема от живота това, което е сметнал че може да се вземе, като е внимавал да няма кой знае какви драматични последици. И сега, когато е решил да се отдръпне и да даде шанс на нещо по-добро от това да си набърка гагата в кашата, внезапно става лош, мишка и т.н. Аз не бих се върнал на негово място.
Именно, той решил да си вземе каквото може по най-добрия за него начин. Авторката буквално с нейни думи в няколко поста каза същото, че и тя искала да извлече от цялата ситуация позабравени емоции по най-безопасния за себе си начин. Съпругът, от това, което се знае за него, и той гледа по-възможно най-лекия за себе си начин да я кара в собственото си семейство. Та каква е разликата между всички тях?

Скрит текст:
Явно все пак си е оставил вратичка.. веднъж ми каза, моля те недей на прекъсваш връзка с мен и един ден ако решиш, че искаш да си направим хубавото ми кажи... стори ми се супер странно.. мъжете не говорят/мислят така, пък чак толкова голям мерак да има да ме оправи.. не мисля..
Направо си е жалък. И не особено умен, че да ти го каже по такъв начин 🤦‍♀️
Като се отърсиш от тези емоции, най-вероятно ще успееш да погледнеш отдалеч цялата ситуация и поведението му... и дано осъзнаеш, че заради мързела му да те гони, всъщност е направил огромна услуга на всички замесени.
Може би си права. Трябва ми малко време, да се осъзная и подредя мислите си и да видя нещата отстрани. По принцип с този човек, даже и да цях свободна, повече от кратка секс авантюра не би искала..

# 148
Скрит текст:
Скрит текст:
Този човек е играл с открити карти до момента, когато е усетил, че се опитват да до вкарат в ситуация да избират каква да е неговата роля - дали на душеприказчик или на секс другарче. За някой, който знае какво иска, подобни дилеми не стоят на дневен ред. Вярно, не е подходил особено естетически към несъстоялата се среща, но с оглед на факта, че той е единственият необвързан в картинката, грехът му не е кой знае колко голям. Да му мислят двамата съпрузи с детето.

# 149
По принцип е хубаво малко да се самоанализираш и да разбереш самата себе си, защото явно не се познаваш достатъчно. Говориш като типична зарязана девойка, само че не си девойка. "Не може да стъпи на малкия пръст на мъжа ми, аз само за еднократен секс да го ползвам..." Кого се опитваш да заблудиш? Ако бяхте преспали два-три пъти, щеше да си лудо влюбена.
Самозаблуждаваш се и че не може да си пише с теб толкова време, ако е само за единия секс, въпреки че той ясно ти е казал, че е само това. Мъжете по принцип много ясно казват какво искат и търсят, стига да има кой да чуе.
Тук ти пишем фермани безцелно, а мислиш, че мъж не може да напише пет приказки, че да си легне с теб.

Общи условия

Активация на акаунт