💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 412
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 080
Понеже нямат цяло заточено червено племе, са решили да вкарат изцяло нов участник при дръзките Joy

# 1 081
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Пак глупости, пак нелепици, безумци.
При положение, че има цяло червено племе на блатото те вкарват външен човек!? Фродо, Фродо толкова пък да не можете......

# 1 082
Добре, че Раду не е при жълтите - там цял отбор девойки по прашки на басейна 😄😄😄😄😄

Боже опази 😳, и какво ще си помисли жена му 🤕, изгоря човека 😂

# 1 083
  • София
Ще влезе нова булка следващият епизод..
Ангел не блестеше с акъл, но имаше хъс за игра., след като още след първата травма реши да продължи.. Трябваше още тогава да му забранят, за да не се травмира повторно и то по-сериозно...

# 1 084
Това е игра на късмет и издръжливост, за тях трябваше, освен издръжливост да им дадат и нещо силово.

Нямаше как да им дадат нещо силово.Ангел му е до кръста на Гешев. Всички щяха да ревнат, че е нагласено в полза на Гешев

# 1 085
Тази игра с рибата е мнооого скучна. А утре ще я гледаме пак и то с нови участници. Глупост и половина! Иначе Гешев ми хареса много. Браво! Ангел... ами има хъс момчето, но това не означава, че ми стана по-приятен. Жалко за контузията му.

# 1 086
Жал ми стана за Гелето, но си замина както искаше в мъжка битка. Гризлито ми беше фаворит, но наистина нямаше шанс за победа. Ангел не си прецени играта, беше по скоро за издръжливост, не си преценяваше гъбите и силите. Дано да се оправи.

# 1 087
  • Варна
Предаването както винаги не изневерява на себе си.
Първо Ангел го убиха, след това Гешев го унизиха, и като гледам утре продължават безумията. Ще вкарват нов участник при условие, че има още пет шест, които дремят в блатото

# 1 088
Оф, тъжничко ми стана на Ангел. Аз си го харесвам, макар да не блести с мозък🙄
Неговата импулсивност и точно липсата на мисъл му изигра лоша шега в такава игра, в която трябва поне малко да вложиш мисъл къде и как стъпваш.
Гешев е мъж на място. Добър човек.

И защо ще вкарват още някакви непознати, вместо да вземат някой от онзи лилав отбор? Бисер, който си спечели място в играта???🤔

# 1 089
Яд ме хвана за Ангел, че така отпадна. Далеч не ми беше сред фаворитите, но буца ми застана на гърлото като го гледах колко трудно му беше да каже, че не може да продължи. Сърцато е момчето, при все че имаше някои неприятни реакции.

Но минаването му на хималайската стълба е еталон. Страхотен просто!

# 1 090
  • София
Много предсказуем син съвет, още докато видях в промото, че ралица държи кесийка с грощове и ми беше ясно какво точно ще се случи.
Синята богомолка Рени става от все по-нагла, не стига че цяла седмица стоя като Бербатов на пейката и пропусна и двете номинационни игри, ами и тръгнала да държи сметка на останалите защо гласували срещу нея.
Гешев пък ми става все по-симпатичен, дано при дръзките се обърне палачинката и се промени баланса между коалициите, инак "Супермен" ще си къта Луис Лейн, и ще обрече цялото племе на разпад.
После на битката за спасение, все едно гледах мач от Българското първенство. Обаче никой не може да ме убеди, че продукцията не е знаела, че точно така ще стане. Съвсем съзнателно са направили това разпределение сис срещу син и зелен срещу зелен.
Раду иначе изглежда, че няма проблем Виктория да се разхожда по прашки (да си кажа аз също не се оплаквам). Joy
Жалко за Ангел, но при него проблемът е, че просто прегаря в игрите, като го удари адреналина и спира да мисли, не знае как да се пази, а и тези гъбки ги бяха наредили по най-садистичния начин и заради липсата на спойкоствие при минаването им му изядоха главата.
Все пак евала, че въпреки първата контузия продължи и се бори до край, но после втората е била много сериозна (май беше скъсан ахилес). Все пак отпадна напълно достойно и мъжки, дори намери как да се извини накрая на протичника. Шапки долу, определено имаше какво още да покаже в игрите.
Гешев все пак си беше по-добрият, като машина: спойконо, равномерно и премерено, на такава игра това винаги е печелившата стратегия и дори засечката с ринговете на края нямаше как да промени нищо.
Играта обаче няма нужда да е толкова дълга, вместо 10 да бяха сложили например 6 тапи. Добре че поне бяха скрили да не се вижда от по-високо кой ринг на кое въже отговаря, което миналите сезони даваше нечестно предимство на по-високите.
Водещите не пропуснаха шанса да се заядат със Гешев (ей не ги обичат тези от кастинг битките и това е)
И накрая какво виждат очите ми на промото: кастинг битка за влизане във племе, ех това е върха,
вчера писах саркастично точно това:
Чакайте първо да видим какво още са ни подготвили сегашния сезон: вече няма да се учудя ако някой директно от кастинг битката цъфне във някое от племената ...
А то да вземе да се окаже вярно. Наистина си нямах никаква идея че ще паднат толкова ниско RageRageRage

# 1 091
Сезона на контузиите, а сезона едва започва.....какво следва, не знам.

Бях за Гешев, който според мен щеше да загуби, ако не беше контузията на Ангел, много лошо си беше бутнал ринговете, то да беше 1, айде, но 3.

Ангел имаше по същия начин увиснали рингове. Поне два такива видях, може да са били повече. Щеше да настигне Гешев, но въобще не се знае кой щеше да победи.

# 1 092
  • На Изток от Рая
Това е игра на късмет и издръжливост, за тях трябваше, освен издръжливост да им дадат и нещо силово.

Нямаше как да им дадат нещо силово.Ангел му е до кръста на Гешев. Всички щяха да ревнат, че е нагласено в полза на Гешев
Ако е в пряк двубой - да, но за бутане, дърпане или носене, не мисля, че Ангел ще отстъпи на Гешев

# 1 093
Тези лекари да не носят тениски на някой медицински център - спонсор на предаването, и продуцентите да ни правят продуктово позициониране, че по 2-3 пъти на епизод да се налага да влизат на терен.
Очаквам всеки момент да извадят овес за 5 лева във вид на блокче и да кажат -хапни това протеинче и всичко ще ти мине

# 1 094

Ако е в пряк двубой - да, но за бутане, дърпане или носене, не мисля, че Ангел ще отстъпи на Гешев

Аз пък мисля, че няма никакъв шанс Ангел в бутане, дърпане или носене. Да, Ангел е щангист, но е 50кг. а Гешев е двойно по тежък.Няма как да се компенсира разликата във физиката.Представи си да им бяха сложили по 50кг. вериги. Гешев нямаше да ги усети, а за Ангел ще са колкото теглото му.

Общи условия

Активация на акаунт