💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 437
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 050
Ох, малкият Азис пак се преби много гадно. Не ми харесва да гледам как се контузват толкова много играчи и толкова често, нещо не са добре преценени игрите. А не е като да се контузват само по-тромавите.

# 1 051
За всеки контузен ми е мъчно, но за професионалните спортисти ужасно ме е яд. Толкова опасно, толкова рисково, просто не си заслужава да участват в това предаване. Дано се възстанови момчето!

# 1 052
Ох, малкият Азис пак се преби много гадно. Не ми харесва да гледам как се контузва толкова често, нещо не са добре преценени игрите. А не е като да се контузват само по-тромавите.

💀

# 1 053
Даже не ми се гледа!!!!
Повече няма да коментирам, за да не се скарам с някого.Това ми е предизвестена битка!

Не съвсем, виж каква гадна халка са му сложили на Гешев.
Дано не съм права!
Но след "битката" с Павел трябва да позамажат нещата...
Ех, не се сдържах😜

# 1 054
  • Варна
Чудя се някой брои ли колко пъти дневно водещите викат: "Лекар на терен"🙄

# 1 055
Дано лекарят им е по-добър от спасителя Joy

# 1 056
  • Някъде там...
Ангел въобще не мисли. Хвърля се без никаква преценка. Не само се измори с тези безцелни усилия, но е на път и да се контузи, всеки път изтръпвам...

# 1 057
Тези лекари да не носят тениски на някой медицински център - спонсор на предаването, и продуцентите да ни правят продуктово позициониране, че по 2-3 пъти на епизод да се налага да влизат на терен.

# 1 058
Чудя се някой брои ли колко пъти дневно водещите викат: "Лекар на терен"🙄
Днес май го карат докторите кат на курорт! Понеже сал един Ангел са трепе! В мелето не достигат екипите на Спешно отделение!

# 1 059
  • На Изток от Рая
На Ангел не са му проблем късите крака на гъбите, той има страхотен отскок, просто е нервен и не може да си намери правилната пътека по тях.

# 1 060
  • София
Значи сега Гешев ако изгуби спечелена игра, направо не знам! Как можа по такъв ужасен начин да си свали ринговете, егати гадният късмет! Направо започнах да си представям как Ангел ще вземе победата. Close
Ето затова е тъпо да се пращат силни играчи на битки, защото прекалено много зависи от късмета и от някакви непредвидими  стечения на обстоятелствата.
Искам Ачо да си ходи, но много ми дожаля за него, измъчи се с тези препятствия и се изпотрепа. Гъбките са разположени на по-голямо разстояние една от друга от височината му, нормално е да му е трудно. И той от адреналина и от спортна злоба нито гледа за по-подходящ маршрут, нито мисли, нито нищо - скача като гламав и само се осакатява.
И като се сетя, че трябваше Ренито да е на тази игра... Frowning1

# 1 061
Не знам дали е коментирано вече, но едва ли случайно са я наредили тази Рени в отбор с льольото, който я влачи напред и са влезли с уговорката да играят заедно. Нагласена история.

# 1 062
Гешев няма да загуби. Ангел изобщо няма как да продължи тази игра.

# 1 063
Докторите и днес ще си отработят парите. Дано момчето се оправи.

# 1 064
Не ми беше любимец,  но е тъпо, че отпада така.

Общи условия

Активация на акаунт