💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 455
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 035
Такъв му бил късмета на Ангел. За мое съжаление. Не знам защо мислите, че едва ли не, е нагласено. Какъв келепир би имала продукцията да изгони Ангел. Даже напротив, той е атрактивен за зрителите и покрай него има доста коментари. Което не мога да кажа за Гешев, когото иначе харесвам като играч.

# 1 036
Аз не мога да го разбера Ангел като го боли коляното защо скача от толкова високо? Гешев май почти не скачаше, все гледаше да слиза през кубовете

# 1 037
Не мога да съм като Силвия, заради това не се заплесвам по младите мъже, но Гешев ме кара все повече да му обръщам внимание. Има ли семейство?

# 1 038
На тези здрави мъже ,как можаха тая идиотска игра да дадат.Трябваше нещо с бутане ,дърпане ,физически силна да е ,кво подскачат тук по гъбки и трупи .

# 1 039
  • Варна
Ангел е с много по-къси крака. Как да ги мине тия гъби

# 1 040
Поне има и нещо хубаво в играта - потят се, потят се, пък накрая се разхладят в басейна Simple Smile

Ангел е с много по-къси крака. Как да ги мине тия гъби

Ми сам си е виновен, късите крака са плюс за вдигането на щанги, но правят невъзможно да оцелее в ИВ. Какъв го дири тук?  Не се ли е усетил, че не е за него това?

# 1 041
Жал ми е за Ангел. Това момче се преби от амбиция. Дано не е нищо сериозно.

# 1 042
Хахаха, няма лошо, но във вчерашния епизод каза, че има приятелка, дали още са заедно не съм сигурна, но разбрах, че му е дългогодишна, така че е доста вероятно.

Не мога да съм като Силвия, заради това не се заплесвам по младите мъже, но Гешев ме кара все повече да му обръщам внимание. Има ли семейство?

# 1 043
Даже не ми се гледа!!!!
Повече няма да коментирам, за да не се скарам с някого.Това ми е предизвестена битка!

# 1 044
Защо ми се струва, че Гешев ще отпадне. Много гадно му се закучиха халките.

# 1 045
Хахаха, няма лошо, но във вчерашния епизод каза, че има приятелка, дали още са заедно не съм сигурна, но разбрах, че му е дългогодишна, така че е доста вероятно.

Приятелка не е като жената на Раду... Както казва Ангел- "шъ съ приборя"... Шегувам се...

# 1 046
Димо: "Ангел отвори крилете си" 😄😄😄😄

# 1 047
Даже не ми се гледа!!!!
Повече няма да коментирам, за да не се скарам с някого.Това ми е предизвестена битка!

Не съвсем, виж каква гадна халка са му сложили на Гешев.

# 1 048
Ангел на стълбата 🦗🦟🦗🦟

# 1 049
ММ казва,че Ангел се бил отказал от активна състезателна кариера. Знаете ли дали е вярно ?

Общи условия

Активация на акаунт