💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 440
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 065
Много ми е мъчно за Ангел Cry
Обвинявам противната Рена!

# 1 066
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много брутално Ачо просто се изпопреби на тези гъбки. Ми не ми е готино като зрител да гледам как хора се осакатяват зорлем, отвратително е.

# 1 067
  • Някъде в Матрицата
Е, сега вече се преби.
Лекарите "ако мислиш, че можеш"...

Ангел можеше да победи, но пострада от собствената си амбиция.
Дано се оправи.

# 1 068
Ангел се преби по своя вина.Скача,тича без изобщо да мисли.Без да се пази.И въпреки,че ми е неприятен ви стана жал за Ангел,особено като се разплака.
Участниците също трябва да пазят здравето си.

# 1 069
За мен Павката е изненадата на сезона - лоялен, смел, отговорен, старателен, раздаващ се в играта, разбран, прям и открит, с две думи - мъж на място. Бих била щастлива да имам такъв съотборник, колега или приятел. Минал е през лоши неща в живота си, но явно си е взел поука.

Ренката няма никакво възпитание, всъщност има, но е лошо, защото прекъсваше почти всеки, който се изказваше на съвета, по няколко пъти.

# 1 070
Еее много тъжно Sad

# 1 071
Мъж на място е Гешев. Отиде да му помогне да го изнесат. Браво, Гешев. Направо настръхнах.

# 1 072
Това  предаване се превърна в squid games Grinning

# 1 073
Не е етично да дават контузените в близък план, докато плачат от болка. Срамота е продуцентите да печелят И от това.

# 1 074
Изключително ми е неприятно да гледам съсипани, нещастни и осакатени хора. Каквито и да са причините, не е лошо малко по-малко лешоядски едит да има….Гешев се показва стабиляга.

# 1 075
  • София
Мале, това момче си счупи глезена. Ужас, ужас! Дано се оправи и не му повлия на постиженията в спорта!
Беше ужасно за гледане.

# 1 076
Сезона на контузиите, а сезона едва започва.....какво следва, не знам.

Бях за Гешев, който според мен щеше да загуби, ако не беше контузията на Ангел, много лошо си беше бутнал ринговете, то да беше 1, айде, но 3.

# 1 077
Оф, Ралица пак поучава "разбираш ли ме"- като че ли е малоумен Гешев. Не се прави така. Много унижават участниците.
А утре пак ще гледаме съвсем нови момичета пак на кукички. Не го разбирам- защо не са от вече влезлите  червени?

# 1 078
Кофти за Ангел, надявах се да отпадне, но не така.
Сега дали ще дадат грошове на Гешев?

# 1 079
Добре, че Раду не е при жълтите - там цял отбор девойки по прашки на басейна 😄😄😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт