💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 312
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 15
Неделчо няма как да хареса Раду, защото познава по принцип Силвия, вероятно й симпатизира. Харесвам Неделчо и Туджаров, както и Чакалчето и Жорката, въпреки че скоро не съм ги гледала. Силвия е готина мацка, видно е много добро попадение, защото е в прекрасна форма за предаването. Харесвам я, но харесвам и Раду/ е има неща и при двамата, които ме дразнят малко/, и двамата си играят играта,  да видим...

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 20:25 от a.vasileva

# 16
Гледам отгоре-отгоре 7-ми епизод. Какъв е проблемът на Гелето? Ок, шампион, ама не може да се обръщаш към него на галено или какво? Не ми се връща да гледам.

# 17
  • Sofia
Не е лошо момче Гелето, някак прекалено простоват и малко повече си е повярвал (далеч съм от мисълта, че трябва да е ядрен физик). Адмирации за постиженията му в спорта, но не можеш само на това да лежиш и да искаш от всички да са ти длъжни. Уважението се заслужава, а не се полага по право на този или онзи, бил той и ЕШ.

Благодаря за темата Дяволче!

# 18
Благодаря за темата!

Чакам днешния епизод, барем “чезнат” и нещо за червените, че съвсем изпаднаха в забрава.

# 19
Супер е темата ! Благодаря!🤭
При червените има супер образи. Много ме е яд,че гният в забрава. Като искат да имат толкова племена да си напрегнат мозъчните клетки и да измислят как да ги вкарат равностойно в играта.
 Забили ги там в блатото да им излизат безплатно.Поне да им дадат варели да боядисват,въжета да плетат срещу филийка хляб. 🥖🥯🥨

# 20
По-скоро  и да замазват имената от предната година по табелите.

# 21
Да се запиша и аз в темата. Някой може ли да ми каже в кой ден или месец се предвижда да се покаже нещо и от червения отбор.

# 22
  • На Изток от Рая
Благодаря и аз за темата!
Голямо заграждане на Наталия 😀. Не могат да си я разделят

# 23
И аз благодаря за новата тема!
Ще става все по-интересно Simple Smile

# 24
Обикновено не пиша в темата а само чета. Чудесни сте макар че тази година е малко по слаб интереса към темата. Ужасно човече е Кралев, трудно го гледам и слушам.
Това ме накара да се оплача 😂🤣

# 25
Привет!

Да се включа и аз в темата.
Димитър и Малвина уж не са заедно, пък играят заедно, не знам какво мислят и как ще се измъкнат от номинации...

Раду на пръв поглед изглежда добре изградена герой, обаче има много мътно около него. Не, че не го харесвам, но знае как да манипулира много добре и има шанс да не завърши предаването като герой.

Павел малко почва да се омотва и май няма да му излязат сметки, ама ще видим.

# 26
И аз с благодарност за новата тема!
🙃😀😀😀Ангел скокнал на бордюрче, че да е на нивото поне на устата на високата си съплеменничка…

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 20:30 от ellis

# 27
Ангел и Димитър са в собствено състезание за най-бърза/остра мисъл. Едвам издържам синхроните с тях.

Мерси за темата.

# 28
Сините кокошки и Светлин са ужасни.
Димитър ,Силвия и Малвина и те
Поли Пенко Trollface

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 20:17 от me_for_president

# 29
Ох, много се смея на Димитър и военните му тактики. Числеността не била важна и малки групи нанасяли големи поражения, а и другите не мислели стратегически Simple Smile Велик стратег!

Общи условия

Активация на акаунт