💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 318
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Тази Рени много ме дразни. Как натиска Маги, не е истина.

# 31
Рени е толкова неприятна от сините.

# 32
Как стана това разделение толкова рано? И защо пазят Рени? Логично е да я разкарат.

# 33
Само на мен ли Силвия ми дава някакъв вайб на Парвати (Сървайвър)?
Много добре си управлява женския чар пред мъжете и определено ѝ е оръжие. Раду чак не може да ѝ повиши тон, като му се умилква тя.😁

Маги е много миличка и се ядосвам как Рени я притиска, за да се запази. Тя Рени не може да разбере, че като пратят силни на номинации отиват на реката. Павел е в пъти по-подготвен от нея.

# 34
Тъкмо влизах да попитам дали само мен ме дразни Рени.
Евала на Маги,че си им каза с кого е

# 35
И ето отговорът на въпроса за 100 000.00 😀. Радо Шуляк- зодия водолей, роден на 29.01.1989 год😉.

# 36
  • На Изток от Рая
Сините много отрано нажежиха обстановката, едвам е почнала играта и те вече са във филма. А Рени ми е супер неприятна, също като Кралев

# 37
И ето отговорът на въпроса за 100 000.00 😀. Радо Шуляк- зодия водолей, роден на 29.01.1989 год😉.

Боже, синът ми е Водолей. Grinning Това ли да очаквам, като порастне!? Grinning

Рени ме дразни. Ужасна интересчийка е. Явно са се наговорили кой кого още извън предаването.

Дяволо, страхотна тема. Благодаря. Heart

# 38
  • София
Благодаря за новата тема!
Интересни са ми отношенията между Силвия и Раду. Някак харесвам и двамата, по различни причини. Не мисля, че тя играе недостойно, опитвайки се да вкара чар и сексапил, защото не разчита само на това. Той ми е мътен, но ми е интересно да го наблюдавам как мисли, доколкато се показва.
Странни са ми тези лагери, но явно няма как без тях. Или нарочно ги настройват.

# 39
  • София
Дяволче, благодаря за новата тема! Ти си знаеш, но пак да кажа - най-добрият си!

Така се радвам, че Маги се преориентира към мъжката коалиция. Тия Рени, Наталия и каква беше, са големи кокошки. Язък за способностите на Светлин, харесвам го като играч, но не ми харесват съратниците му в играта.

Раду и Силвия бяха много смешни - тя явно нищо не е разбрала от завоалираните му намеци, а той така се е надявал да му проследи мисълта, обаче - ядец. Joy

# 40
Ние също от няколко години избрахме да живеем в село до Варна, на 14км от града. Е, в гората пред нас чакали бол. Всяка вечер вият. 🥴

Преместихме се на село- 20 км от Варна, чакалите всяка вечер се разхождат по улиците, но са плашливи, а лисици редовно влизат в дворовете😂. Свикнали сме.
Бих искала Геле/Ангел да е капитан на зелените. 😂

# 41
Ох това Рени как ме дразни... тръгнала най-счупената да обяснява как "не е мъжко" да я гонят, при положение, че тя е най-зле в племето.
Много грозно натиснаха Маги да "им даде дума" и сега прилага тактики точно на гимназиална гаднярка.
Нямам търпение да се разкара тази.

# 42
Светлин явно се има за най - големия тарикат да завърти жените, но не е ! Жалко че има добри физически качества. Щом го върти на една жена на малкия си пръст, за нищо не става. Рена пък най - слабата с най - много амбиции. Браво на Маги, подкрепям Микяй.

# 43
Силвия е доста хлъзгава, направи се на недоразбрала. Рени от самото начало не я харесвам. На Геле междуушието му е ептен празно, колко удобно да играе петела у кокошарника.

# 44
Рени и мен ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт