💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 609
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 570
Караолис се изнерви още на целенето с торбичките. Ралица прекали – май наистина не понася СМГ-ейци. Явно тя е лошото ченге, защото Димо никога не им сипва така.

Иска ми се да видя караница между Ралица и Кралев – и двамата ще държат сметка един на друг, а споровете ще продължат с дни.

# 571
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Рухнала е да,защото не е там,където е очаквала и стартирала играта. Не й се стои на блатото,затворена в безвремие,което може да я подтикне към напускане.
И смятам,че много й се играе и ако не беше Блатото да я удря психически,Габриела щеше да е друг човек.

# 572
Това не се ли отнася за всички участници на блатото? Освен Габриела не са показали друг да се държи така? Изключвам рухването, което явно за нея е позволено, за Крамарска не, но надменното и държание със сигурност не е заради локацията а заради възпитанието.

# 573
  • София
Аз пък си имам вече фаворит-Гешев.Обособих се!
Тая надежда и за Стан...каква хубава дикция има само,да.
А,и разните му там нереализирани,разочаровани и прочее момиченца да си плачат колкото могат.
Има нещо,наречено монтаж и не е лошо усилията да бъдат насочени в посоката,съответстваща на жанра на това шоу,а именно спортно-развлекателно.
Не желая да треперя коя участничка до каква степен се е сринала.Нито са вкарани насила,нито са длъжни да стоят докрай.

# 574
  • София
Мисля си, че като изгонят Ангел, един повече от червените ще се спаси от блатото и ще намери място при намалелия отбор. Поне се надявам да е така. Надявам се също това да не е Кралев.
Чудя се как е възможно Ангел да е толкова първичен и невъздържан, в каква среда е расъл и какво е възпитал спортът в него. Rolling Eyes Мислите ми не са никак ласкателни. Може да е голям шампион, но като човек не е много читав.
А и дете има, на което се предполага, че трябва да служи за пример.

# 575
Габриела и Анита са много негативни, но определено, когато някой е на Блатото го разбирам. Това, което ги унищожава там е скуката. Те стоят по 4 дни без нищичко да правят, само губят калории и муслуклна маса, след което ги пускат да се борят в битка, на която хабят и малкото си сили, осъзнавайки, че шансовете им са минимални. Обезърчаващо е, особено след като вече са били и пълноправно племе.

Благо и Кралев бяха скандални на масата, най-лошо впчечатление направи последния кадър на жълтите, когато всички подкрепяха Крамарска, а Благо беше 15 метра напред. Човечността е качество, което трябва да е много по-ценно от всякаква игра.

# 576
  • София
Игри на варелите сезон 6.
Дано останат живи хора. То бива, бива, ама това минава всякакви граници.
Едно е мъж да минава по тези варели, друго е жена, ама онези идиоти там никога няма да го проумеят, никога.

На въпросите за Рени и Миряна по назад в темата:
Не минаваха по варелите, защото гордите бяха 7 човека и явно плаващите правила този път са били по 1 човек от другите две племена да не минава, за да минат общо 7 човека от племе. Логично.

Раду е с лепенка още от този епизод. Дадоха го поне 5 пъти с нея.

Утре мисля, че гордите отново ще победат, т.е. дръзките отиват на съвет, където ще са номинирани Павел и Рени/Наталия, по-скоро Рени.
За съвета на силните си мисля, че номинирани ще са Раду и Вики. Може и Силвия, ама да рискуват най-силната си жена ще е безумие.
Раду не може да понася Силвия, защото по никакъв начин не може да я манипулира. Това е цялата работа. Нищо повече няма от това. Простичко е. Много е негативен. Уж ги надъхва и успокоява ама на синхрони само клепа Калоян и останалите. И непрекъснато сее раздори в племето и плете интриги. Едвам го издържам вече. Един е пред камери и друг без тях. Поредния измислен ''артист'' който може да вирее само в това шоу.

Ралица, Караолис не е редил триъгълника и квадрата, откъде знаеш, че нямаше да ги нареди? Изреди всички как наредили пъзелите си ама Караолис не беше на тези постове. Онези бяха елементарни пъзели. Не че пирамидата е толкова трудна, но все пак нека сме принципни. Много е жалка. По-точно тези дето и шептят в ушите.
А под напрежение всеки може да забие. Дотук Караолис нямаше грешка и дай при първата по-сериозна такава да го сринем. Толкова е наивно патетично всичко, като за малки деца направено. Никога няма нюанси тук в това шоу. Или е черно или е бяло.

Браво на Гешев или на Мария, хаха. Не знам на кой по-точно.

Мартин беше железен на последния пост. Реално само Пелипенко бавеше жълтите по трасето иначе отдавна да бяха победили с много голяма преднина.

Мисля, че Кралев ще се върне много бързо, още на следващата игра, защото е комплексен атлет, а и е сит, а онези там нямат сили вече. Всички на блатото май са сърдити на Мартин. Разбра се, че е трябвало да изпрати слаб играч, за да им е по-лесно на тях да влязат. Има логика.

Дано всичко с Крамарска да е наред. Но не съм оптимист. Явно този глезен и е слабо място след като преди това е късала връзки. А сега с много голяма сила го наби в земята. Жалко, много много жалко. Ето значи за какво е било онова стори, а аз си мислех, че тежкия момент е драмата и ревовете покрай атаките на Благо и Кралев към нея.

Габи толкова много плака, че цяло ново блато сигурно е създала...
Разбирам я, изгавриха я от продукцията, тя е над нивото на 90% от женския каст този сезон, а е закотвена там. Амии това е положението, не знам какво да кажа. Ако не бяха ужасните и реакции към Венци щях да я съжалявам сега.

# 577
Проблемът е, че това закотвено племе като концепция е сбъркано. Нямат екранно време, нищо не се случва, никой за нищо не ги бръсне, че то и страна в конфликт не можеш да вземеш, защото нямаш никакъв контекст. Резервите от четвърти сезон бяха много по-добрата опция. Съществуваха само 4 седмици, внесоха интрига и бяха и стратегическо средство при номинации. След това всеки по живо по здраво.

# 578
Ето защо държат четвърто племе. Да им захранва отборите, че с тези контузии без играчи ще останат. Изтръпвам всеки път, когато някой се контузи и се моля да няма я счупен крак, я прешлен. Продукцията сериозно трябва да си вземе бележка, а за пореден сезон не го правят. Здравето на участниците го нямат за нищо.

Личи си, че са си взели бележка от предишните сезони - прекалено много участници отпадат непредвидено, затова вдигат броя с всеки сезон. Така могат да ги екзекутират...ъ, пардон, елиминират спокойно, че да излезе броят на битките/епизодите/седмиците.

# 579
  • София
Diavolo, основата на пирамидата беше триъгълника. Той него не можа да нареди, камо ли да стигне до същинската пирамида.

Стори ми се, че Димитър не беше доволен от появата на новия пъзелист в племето и хвалбите на Ралица за него.

А Габи е знаела много добре къде отива, сега или да се вземе в ръце, или да си ходи. Не е сама на блатото, но никой не изпада в такива състояние непрекъснато. Явно е със слаба психика момичето.

# 580
Уф, за поредна вечер- Игри на варели...това, което ме издразни (понеже най- сетне гледах по- внимателно) е, че след като видяхме жените колко се мъчиха на онези разделечени пръти миналата година, където Виолета се контузи, и тези варели сякаш нарочно са ги сложили на голямо разстояние. И, особено жените пак им падат жертва с тези контузии! Сякаш от продукцията нарочно го правят! Дано Крамарска се оправи, мъчително е да се гледат как можещи и раздаващи се играчи така се осакатяват! Иначе жените този сезон много страшни - в едното племе съблазняват, в другото плетат коалиции, в третото предават и пращат на блатото, хич вяра да им нямаш! Stuck Out Tongue Winking Eye Към тези, които ме радват добавям Малина, Маги, Полипенко...и вече жълтите са ми любимци! Най-вече защото наистина показват, че са задружни. А раздорите разяждат зелените, мъка...да ги подсилят и тях с някой от червените, че да ги балансират. Интересно какво се случва с тях, че някой изхвърча...и ако този някой е европейски шампион, как смеят от продукцията?! Sunglasses Това със съвета при червените и излизането с номинация и без игра ми е ужасно досадно и несправедливо - дали този път не е нагласено, за да излезе Габи по нейно желание? И последно- защо ни губят толкова време с напомпани визитки в началото, като най-изхвърлящите се най-бързо излизат?!.....

# 581
Забелязвам, че повечето участници този сезон са влезли в играта не само изключително добре подготвени физически (школите дават добри резултати Smirk ), но и много подготвени за социалната игра, което прави сезона по-интересен и непридвидим.

Нещо друго - Мартин се озова при Малвина, но не дадоха някакви разговори между тях.

# 582
Записвам се и аз в темата. Варелите се оказаха сравнително опасни. Като ги видях в началото на сезона ми се стори, че логиката е да се минат със засилка, но явно са на такова разстояние, че рискуват счупени крайници на участниците. Дано да вземат мерки от продукцията и да ги приближат.

Кралев е изключително токсичен и дразнещ с претенцията му на велик стратег. Постоянното говорене "аз, аз, аз" и поведението му в резиденцията допълнително го утвърждават в моите очи като най-неприятни играчи в този сезон. Силвия му беше конкуренция, но той я задмина с няколко обиколки. Тя е страхотен играч на арената и може би една от най-силните жени в сезоните, но поведението й извън арената ми е изключително противно. Психоложката също ми е неприятна, но не я виждам да излезе от блатото.

Другите девойки на блатото демонстрираха грозно поведение при опита за риболов на Венци. Едно е да смяташ, че каузата му е загубена, друго е да си позволиш такива грозни подмятания и коментари. Сега колкото и да реват и да се жалват, мисля, че изгубиха симпатиите на доста от зрителите.

Надявам се Кралев, като излезе от блатото, да попадне в отбор, където номерата му няма да вървят. Дано Борисенко излезе преди него.

Не ме дразни плачът на Крамарска, но се изненадах, че така емоционално прие осъзнаването какво представлява Кралев. Във визитката си сподели, че вече се е сблъсквала с некоректно поведение от страна на един от треньорите си и очаквах това да я е "закалило" по някакъв начин и да очаква такова поведение от хората генерално.

И все се чудя, като тръгнат да влизат в играта защо не се подготвят да издържат и на глад. Друг е въпросът доколко е чак такъв глад, при все че със сигурност получават поне по едно хранене на ден. Къпят се, получават медицинска помощ, хранят ги, макар и оскъдно. Продукцията няма да стигне до такива крайности и да ги остави да загинат от недохранване. Пък дали продукцията обилно обижда някои участници....аз по-скоро мисля, че ги провокира и изпитва емоционалната им устойчивост, което също е част от играта. Отиваш и играеш не само срещу участниците, а и срещу продукцията по един или друг начин. Потупване по рамото и съчувствие не би следвало да очакват, а точно обратното.

# 583
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз искам Кралев да се върне в някой от отборите,защото покрай него има интересни сюжетни линии. С Добрин,Димитър,дори приятелството му с Благо ми в интересно.
Тези,които ги следите в ИГ,имат ли общи снимки,останали ли са добри приятели?

Аз също си мисля,че 4-тото племе е 'резерви' ,които да запълват контузените,които във всеки сезон са поне 3-4ма.
Измислили са го,но да им даваха повече занимания,за да не скучаят.

Извън темата,защото другата не я чета и не пиша вече. - Берке и Биляна заедно ли са извън Острова?

# 584
За най-интересно Кралев го виждам да кацне при Зелените. Абе където и да кацне, ще ходи нс елиминации, то е ясно. Кой знае дали пък няма да се засили. На мен ми е изключително противен с лъжите и безпринципността си. Как се самопредложи, а след това се сърди, че го номинирали. Накрая все пак отишъл, щото той искал 🤣

Общи условия

Активация на акаунт