💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 409
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 60
Светлин голяма мишка излезе, а Ренито няма срам, няма задръжки да мачка наред. Много неприятни са ми вече.

При зелените беше много забавно, само на Раду не му беше смешно. Браво, че не му се връзват. Щом и Караолис, който му е дружка, го закача, значи доста е прекалил Раду с речите. Grinning

# 61
  • София
Раду май е влюбен в ораторските си способности - като докопа микрофона, няма пускане, голямо опияняване от собствения глас . Речите му обаче са досадни не само за съплеменниците му, но и за зрителите.

Хареса ми, че Полипенко издъни четата. Това поразбутва статуквото и се надявам да стане малко по-интересно при тях. Иначе щяхме да гледаме само Кралев как се напъва да мисли.
А най-смешното от всичко в този епизод беше, че Кралев можел да мисли. Само всички да го слушат и далече ще стигнат. Joy

# 62
Дразнят ме всички, че от ден едно заформиха интригата и с тези стратегии......аман!!!
Опорочиха формата тез стратези пффф

# 63
Раду приема ролята на капитанът, като отговорност за хората.
Сам каза, че тази седмица има кой да говори и той ще остане в сянка.
Светлин излиза от моите +  Simple Smile
Стана ми мъчно за Маги. Милата не е за тези интриги.

# 64
А защо никой не даде как Миряна се връща в отбора си след победата над Елица? Това си беше епично постижение и трябваше да отделят поне една минута от кумова срама. Много неуважително!

# 65
Залагам за Рени. Да си замине днес. Рядко долно същество.

# 66
  • На Изток от Рая
А защо никой не даде как Миряна се връща в отбора си след победата над Елица? Това си беше епично постижение и трябваше да отделят поне една минута от кумова срама. Много неуважително!
Дадоха я, но за кратко, очаквах да дадат да разкаже битката, но показаха само как ѝ пляскат

# 67
Ама наистина много се излага Светлин . Даже не е смешно вече

# 68

Е как да не са го дали? Но ако гледа човек два формата едновременно не става

# 69
Любимите варели в акция, те са най-постоянните играчи😂😂😂😂

# 70
Изобщо не очаквах това да са капитаните. Все пак мисля, че битката ще е интересна.

# 71
  • Germany
Нищо не ме дразни (може и от чашата вино, която изпих да е), виждали сме всякакви коалиции и тактики. Обаче нямате ли чувството, че Димитър си пише реч преди да го снимат камерите? Като наизустено някак говори или всички военни са така … 🤣

# 72
Не знам дали си пише речите, но така монотонно говори, че чувам само едно дуднене непрекъснато Grinning

# 73
  • До сърцето...
Боже, синът ми е Водолей. Grinning Това ли да очаквам, като порастне!?

Моят син е Водолей, същото плямпало си е. Свиква се  Grinning

Кралев ще издъни преднината.
Очаквам и Рени да се издъни, не за друго, но не я харесвам, ама хич!

# 74
От яд забравих да благодаря.
Дяволо, корицата е Топа!
Благодаря за темата и големия труд по нея.

Димо е пиян.

Общи условия

Активация на акаунт