💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 517
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 75
Минавала съм по такава въжена стълба. Много е кофти, особено ако имаш страх от височини.

# 76
Ренитоооооо много е напористо това момиче. Направо ми стана жал за Маги.

# 77
  • София
Светлин играе доста жалкарски, отначало полека-лека, а сега вече и рязко започна да ми става антипатичен. Язък му за физическите възможности! Ще ми се да остане в отбор с Наталия и Рени, да го видим тогава как ще си прекарва гладен на брега на отчаянието.
Павел пък от друга страна ми става все по-симпатичен - много разумен, умерен и уравновесен човек.

Хахаха, не думай - препятствието било изключително опасно и задължително трябвало да са обезопасени. А, здрасти, не минаха и шест години и се сетихте.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 18:51 от Reinа

# 78
  • Stockholm
Светлин, Калоян, Караолис са ми симпатични засега. Отявлените фаворити Добри, Гешев и Мики не ги броя. Странно е, че още нямам любим отбор. Дано да се случи нещо интересно, за да си избера.

# 79
За поредна игра ръстът е предимство. Хич не е честно да ги оставят така да падат и директно да се хващат за червеното въже.

# 80
Дългото  Вики от зелените ми навява асоциации на Виктория от сезона с Алекса и от там ми е антипатична Joy

# 81
Защо на Раду му дават да се подпира на въжето?! 🙄

Защо това изведнъж стана позволено?

# 82
  • София
Може под мишница.

# 83
Винаги ли е било така?

# 84
  • София
Димо каза, че може под мишница, но без да се увива ръката около въжето..

# 85
Искам Ренка на плажа. Да полежи на твърдо, полезно е за кръста Trollface

# 86
Това освен Силвия, Крамарска и Раду май никой не успя да го мине по правилата, ама нейсе.

# 87
Сякаш искам Рениту на плажа.
Тази година няма племе което да харесам Confused

# 88
Раду не го мина както се минава по принцип. Не трябва да се опираш на въжето. Минавала съм го и по двата начина и определено има разлика.

# 89
Браво на Силвия и Крамарска! Направо въздушни, много добро преминаване! Иначе се спуках от смях как на всички им трепереха мартинките Joy

Общи условия

Активация на акаунт