💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 553
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 90
Раду не го мина както се минава по принцип. Не трябва да се опираш на въжето. Минавала съм го и по двата начина и определено има разлика.
Всъщност, да. Без хватката с въжето май го минаха двама-трима. То беше пълзене, хвърляне и т.н.

# 91
  • София
Ох, много ми е симпатичен Павел, но това, че някога е наредил няколко пъзела, не го прави пъзелист. Но няма лошо да поживеят на плажа, тъкмо да види Светлин какво ги чака, като изгонят мъжете и остане само с кокошките.

Тази част с въжената стълба беше много тъпа. Значи в някои игри може да се минава както си искаш, в други не може. Гатьо го оставиха да минава отгоре и с крака на елемент, който се минава на ръце, тук не ставало да си измислиш как да минеш. Ми ок, справедливо е. Rolling Eyes

# 92
Браво на Силвия и Крамарска! Направо въздушни, много добро преминаване!

Всъщност Силвия измисли това минаване с въже под мишница. Крамарска и тя така го мина. Раду беше един от последните възползвал се, и Гешев също.
Не знам защо само на Раду минаването прави впечатление.

# 93
То на тази стълба можеш да прелетиш, ако изпънеш осигурителното въже, но не това е идеята.

Може и те така да са минали - аз при Раду забелязах.

# 94
Видя се, че не гледам внимателно, че гладех, ама все пак да попитам. Наталия не беше ли една от основните действащи лица в наговарянето на Маги в спалното помещение? Какво се правеше на света вода ненапита и ронеше сълзи по време на избора на капитан? Не можела да избере, не обичала такива работи...леле мале!

# 95
Не знам защо, но супер много ме дразнят ревлите тук. Може би защото още е самото начало, а те изревават света. Фалшиво ми е, пресилено.

# 96
Не смятам, че Павел има вина
Великия капитан Светлин, мълча при определяне на стратегията, не следи отбора, а накрая другите виновни.
Радвам се за Рени, Наталия и Иван, че са на плажа.
Капитан Светлинка заслужава .

# 97
Ох, горката Рени, много тъжно ми стана. Пускам сълза. 😢

Браво, Силвия, че ти позволиха да заобиколиш правилата. Плаващи правила. Както дойде. Което е по-изгодно на продукцията.

# 98
Аха сега като се сетиш как да си улесниш минаването е находчивост и инстинкт, а миналия сезон беше шмекеруване JoyJoy

# 99
Жълтите ги подсилиха, като махнаха Елица, а сините ги отслабиха, като оставиха контузената Миряна да минава.

# 100
Засега май бутат Силвия. Сигурно ще бутат нея и Раду да се заформи конфликт.

# 101
  • София
А да видим кой държа въжето и не го върнаха (Симеон е този) :

# 102
Червените май ги изядоха комарите, никакви не ги дават.

# 103
  • До сърцето...
Ох, горката Рени, много тъжно ми стана. Пускам сълза. 😢
И аз ще рева за горкото Рени. Тя с травма, милата, и сега сън няма да ме лови как ще спи на плажа.
Иначе първа в интригите, но можела и да не издържи на болките (или каквото беше там).

# 104
Това е Кралев, Светлин е в сини гащи😂

Общи условия

Активация на акаунт