💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 631
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 105
Радвам се, че жълтите са първи. Като цяло не е ок да оставят хората да мизерстват дълго. Миналата година с Амазонките беше ужасно.

# 106
  • София
Това е Кралев, Светлин е в сини гащи😂
Да, да, в бързането им обърках имената JoyJoyJoy

# 107
Кралев също е неприятник.

# 108
  • Брюксел / София
Ох, колко хубаво: Ренета на плажа. Като не може да издържи, да си тръгва. Голяма лигла е, не знае на кое няма да издържи, подхилква се. Жалко за Светлин! Поне Ренета да беше някоя хубавица, а тя не е нищо особено. Мн съм доволна от развоя тази вечер: радвам се за жълтите, и за сините се радвам. Сега сините ще се изпокарат яко. Сеирът започва!

# 109
  • София
Не съм гледала последните епизоди. Какво стана с червения отбор? Не участват за територия

# 110
Ще дам шанс на Кралев заради баща му. 😁

# 111
Мисля, че прекалено отрано започнаха с интригите и коалициите.

# 112
Защо българите говорим така умалително- комарчета, прозорчета?

# 113
Няма нужда от това. В крайна сметка не са на реката.

# 114
Тоя нали щеше да мълчи? Trollface

# 115
Някой ще ми каже ли синоним за “хъркане”?
Че според Раду ималУ.

# 116
Ама и Раду много знае.😁 Какво трябва зад гърба? 😅

# 117
  • София
Луканки на плажа?!?  Какъв е тоя бонус и двоен стандарт,  с нещо са ги заслужили или просто им минава срока на годност??

# 118
Раду миналата седмица го виждах като по-скоро положителен герой; в момента ми прилича на самозабравен нарцис. Нещо много важно е забравил - че, ако единственият начин да се установиш като лидер, е да повтаряш “аз съм лидер”, то значи не си никакъв лидер. Дразнението, което предизвиква в племето, говори точно за това.

Обидата за думата “хъркане” беше смехотворна. Защитата на Миряна - също. Факт е, че уж беше контузена, а после прескачаше без проблем. Тактическата грешка там е просто симптом на съществения проблем в племето им - рушащата се комуникация и назряващото разделение.

# 119
За пръв път нямам любимец този сезон, никой не ми допада Worried

Общи условия

Активация на акаунт