💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 638
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 120
Е какво да са объркали стратегията сините - то голяма стратегия в тези три компонента . Просто Павел е супер слабо звено и явно и не е прецизен . На мен той почна да ми става неприятен -слаб , но се залепи за силните и първи почна с  коалиции и уговорки . Наталия , като му потрябва и веднага смени стратегията , но тя добре му го каза , че  явно са предпочели болната пред бъбривата .
 А Кралев  и Ангел не мисля , че могат да направят нещо , за да спечелят симпатиите ми . Силвето не беше интригантка , но все не разбрала , интересно й било да сондира мнение .

# 121
Този въжен мост е пълна глупост. Нито има ясни правила, които се спазват, нито е обезопасен...

# 122
Защо българите говорим така умалително- комарчета, прозорчета?
Според социологията хора с ниско образование го правят, защото изпитват несигурност и така омаловажават света около тях и опасностите и се чувстват значими и по-сигурни.

# 123
Сините си спечелиха луканките от съботната кастинг битка с Гатьо. 😂
Очаквах да дават червените и психиатърката🙄.

# 124
Раду е доста по-авторитарен от Алекса според мен. И двамата са ми отблъскващи по различен начин. А Ренката само потвърждава своята отвратителност. Кралев не ми е дразнещ, а смешен, нека да стои още.

Силните за първи път ли са в стопанството? Вече имам чувството, че са минали два месеца от началото. А червените къде ли са през това време?

# 125
  • в моя гьол
Мисля, че прекалено отрано започнаха с интригите и коалициите.
Аз си мисля същото. В предишни сезони дълго опипваха почвата, а сега от главата - за краката.

# 126
  • София
Сините си спечелиха луканките от съботната кастинг битка с Гатьо. 😂
.
Оо..това ли са 20те килограма 🤣..

# 127
Каквото е останало😂, то ориз, то боб, ама подобието на мръвка си е..... пак нещо 😂😂😂

# 128
  • Буркина Фасо
яйцемелачката ли все реве ?

# 129
Гешев най-после избухна! Време беше да им се каже на тия сини кокошки. Рена естествено е шокирана и "ма той е гладен бе" Grinning капитанът е скрита кокошка Joy

# 130
  • До сърцето...
Ох, че умничко това Рени. Сал тя ги разбира нещата ....

От всички първоначални мои симпатии, само Гешев ги запази до този момент.

# 131
За Калоян съм утре

# 132
Гешев ме изкефи, много добре и го каза. По цял ден говорили за нея, те били влюбени направо 🤣🤣

# 133
  • Germany
Обаче миличките мъже, тия жени страха са им взели😆 Силвия, Рени

# 134
  • На Изток от Рая
Туй Рени с тия клишета, че мъжете щом искали да са финалисти трябвало да се доказват. Ок, ама защо трябва да я носят на гърба си, то е ясно, че тя е там само за поредните последователи и ѝ е все тая. Много неприятна жена, даже май повече и от Кралев ми е неприятна

Общи условия

Активация на акаунт