💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 478
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 855
Скрит текст:
Страшно грозно поведение от страна на Изабел! Не знам защо разчита, че ще октане, след като се представи най-зле.
Тук по-скоро въпросът който трябва да си зададем е защо не им позволиха да гласуват за Габриела, която така или иначе искаше да си ходи (както се случи предните сезони), ами първо я натириха и тогава им дадоха да гласуват

Честно казано, не помня как беше в предишните сезони. Но не виждам защо да го правят.

# 856
Толкова е смешна изпъдената ИзабелА Joy точно си тръгна като малка нацупена фръцла, каквато си е. И да беше останала впечатлението щеше да е същото за нея, защото единия формат няма да я промени. Злобна и недорасла.

Габриела, колкото и да ме дразнеше с хленченето си, не виждам какъв е проблемът да си промени решението и да иска да си тръгне. Случват се непредвидени неща. Колкото и да се готвиш и да знаеш къде влизаш, не всичко е така както си си го мислел и не всеки във всеки момент може да издържи на всичко. В крайна сметка преценяваш на момента и взимаш нови решения, не са в затвора, че да не могат да си тръгнат. Не знам какви са им договорите, но доста се издразних, че не искат да я пуснат.

# 857
  • София
Моля оценете епизод 12

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 858
  • Germany
Всъщност ситуацията при Изабела явно си има предистория. Доколкото разбирам мъжете са и били обещали да гласуват за Анита, а явно на Анита са обещали да гласуват за Изабела. Може би затова беше така изненадана. Абе гледайте подкаста на Ванчето, там Габриела разказва доста неща, които не ни показват.

# 859
На промото за утре Ралица държи в ръцете си кесийка с грошове. Искат да ни кажат, че Светленцето е тръгнал да спасява мис "милион последователи", уф душичка, то знаем че любовта е сляпа, ама да беше избрал например Крамарска Joy

Еее, аз като видях промото и бях сигурна, че от продукцията са тръгнали да спасяват Рени с тези риби.
Не знам дали сбъркаха храбрите, Изабела се беше сдушила с Галя и накрая за мъжете можеше да стане печелиш следващата битка или гориш на съвет. Особено ако излезлия праща слаби. Миналата година Виолета и Никол колко хора изгониха.

# 860
Каквато и предистория да има нищо не може да оправдае инфантилното ѝ сбогуване накрая... Просто беше нелепа!

# 861
Скрит текст:
Габриела е много красива.  Жалко, че така се разви играта за нея
Тя и Крамарска според мен (и не само) са най-нежните и красиви този сезон.
Не намирам нищо хубаво в Крамарска. Зъбите имат нужда от корекция,прилича на заек с два предни,големи,изпъкнали зъби,а косата й е вече изгорели клечки..едва на 20г.
Скрит текст:
От жените този път няма една която да ми е уау. Рени е сладурана. Габриела беше най-хубавата,но не е част от ИВ вече.
Апропо Габриела,сега в Подкаста казва,че е имала цистит и решението й да си тръгне е дошло още преди играта им.
Взимам снимка на Крамарска от пост на Дяволо

Зъбите ѝ са хубави, е не са перфекни на дължина като на Благо Джизъса например, но ако тръгнем да търсим кусури в това, сигурно на всеки един участник ще намерим някое неподравнено зъбче.

А това, че косата ѝ, може би, е изгоряла също не е някаква драма. Според мен русото ѝ отива, би могла да се направи и по-добре, но какво от това.

И какво общо имат тези неща с това, че е на 20г? Rolling Eyes Косата си расте постоянно. Зъбите винаги може много лесно да ги направи по-перфектни, ако реши. Но и така е супер, а младостта и естествеността ѝ я красят най-много Grinning

Габриела в подкаста си каза, че има в устните хиалурон, което е минус за мен например. Явно устните ѝ преди са били много тънки обаче, след като с хиалурн изглеждат така.

# 862
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма нужда да ни слагаш инстаграмабъл снимки,нали я виждаме всеки ден.
За мен е проблем да си на 20 и вече косата ти да е съсипана от перхидрол,пък ти го намирай за нормално.Не ми пречи.

# 863
Габриела в подкаста си каза, че има в устните хиалурон, което е минус за мен например. Явно устните ѝ преди са били много тънки обаче, след като с хиалурн изглеждат така.
Може да е сложен малко хиалурон, изглеждат естествено нейните устни, виж на Иванина са друга бира, направи ми впечатление особено при сбогуването с племето.

И аз харесвам много зъбите и изобщо усмивката на Крамарска - много чаровно и миловидно момиче, а и храбро.

# 864
Няма нужда да ни слагаш инстаграмабъл снимки,нали я виждаме всеки ден.
За мен е проблем да си на 20 и вече косата ти да е съсипана от перхидрол,пък ти го намирай за нормално.Не ми пречи.
И на мен не ми пречи мнението ти, въпреки че го намирам за мега странно, дори смешно в частта му "да си на 20 и вече косата ти да е съсипана от перхидрол", все едно че има някаква голяма драма в изрусената коса на една иначе много естествена 20-годишна жена Grinning

Крамарска, ако чете тук, веднага да си смени фризьора Joy

# 865
Точно устните ѝ са грозни на Габриела, сега я погледнах в подкаста при Ваня. Но и изразяването и мисленето ѝ е ужасно, така че пет минуса от мен Joy

Крамарска е супер сладка! Дано нищо не си преправя, че аман от карикатури с "необходимите" корекции Joy
Изобщо идеята, че има някакъв правилен идеал визуален, към който всички ТРЯБВА да се стремят направи ерата на клонингите възможна. Има нужда от уникални черти, лица, естествени усмивки и много много автентичен непринуден характер. Красавиците в историята не са красиви, защото са си преправяли "несъвършенствата", а тъкмо напротив - акцентирали са върху индивидуалните си дадености до степен да се наложат и сред останалите. Това е разликата между уважаващ се, приемащ се човек и несигурен, неуверен комплексар. Но масата хора никога няма да го проумеят това.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 10:24 от Ne0n

# 866
Ne0n, обикновено давам само палчета, но те поздравявам за това твое мнение!

И на мен ми е писнало от клонинги.

Иванина, между другото, много мъжки глас вади.

# 867
Малееее, съсипахте ги тея момичета😮😬
Крамарска си е екстра - много сладка и естествена 👌👌👌

# 868
Крамарска е от най-привекателните жени този сезон ако случайно ви е интересна и мъжката гледна точка. Sweat Smile

Причините се припокриват с горните коментари. Естествената красота винаги е за предпочитане, доста мъже изобщо не харесват тунинги. Аз съм от тях. Доста жени в днешно време си мислят, че големия размер на устни и други неща автоматично те правят по-привлекателна, но това далеч не е така. Крамарска не може да се похвали с най-големите устни, но това изобщо не пречи да е доста симпатична. Поне за мен, формата на устни и каквото и да било друго е много по-важно от размерите. Единственото, което не ми харесва са част от татусите, и не толкова за това, че не изглеждат добре, а по-скоро самата предизвикателност и самия факт, че доста момичета почнаха да си правят идентични татуси на сходни места/части от тялото. В случая на Крамарска, нейните татуси може да ги видите на същите места на доста от връстничките и. Долна част на трицепс, горна част на бедро, по дължината на гърба, м/д гърдите и т.н.

Не виждам какво значение може да има татуса м/д гърдите например освен да бие на очи и по някакъв начин да я украси допълнително, а стават все и все по-популярни. Такива татуси според мен се правят най-вече за скандал и някакъв допълнителен сексапил. В инстаграм профила и се виждат и татуси на други места, които не са окей според мен. Доста от татусите и не и отиват на нежността и характера, който показва на този етап. Лично мнение. Иначе бие всяка мадама с тунинги в моите очи.

А, колкото до Силвия и стратегиите и мога да кажа, че тя със сигурност може да прави каквото си поиска. Не мисля, че някой се опитва да я спира. Жените, които я защитават тук обаче трябва да осъзнаят, че има неща, които когато се правят носят последствия и критики. Мъжете никога няма да имат уважение към жени, които се показват лековато, независимо дали ви харесва или не. Както мъжете са третирани според определени стереотипи и ценности така и жените. Ако аз се страхувам от хлебарка повече от жена, няма как да очаквам уважение от жени като мъж. Независимо дали ми харесва или не. Аз имам пълното право да се страхувам, но това не означава, че уважението от жените ще ми бъде някаква даденост.

# 869
Защо пък трябва да я запомнят? Не се чувства комфортно и толкова. И какво лошо има ако мама и тате са тези, които те подкрепят? За мен си е съвсем човешко решение. Не си преценил добре- навреме се измъкваш, преди да си се увредил.
За бурките- трябва да има мяра на пошлостта и това дали притесняваме другите с неудачно поведение. Мъжете не могат да изберат да си тръгнат от там. Обречени са да живеят с теб в тази "резиденция"- нещо като "пленена аудитория"- като в асансьор или тоалетна. Ами дразни. Не е съвсем така- имала била право да си ходи както иска. Прилича ми на една категория туристи, които се разхождат из столовата за закуска в хотела по бански. За всяко място и време има подходящо поведение и облекло. Това на Силвия не ми харесва. И само още едно наблюдение. В страни, в които носят бурки, най-защитена като жена се чувстваш в бурка. Може да е срещу естетическото ти чувство, но иначе можеш да предизвикаш последствия, които далеч няма да са в твоя полза. Дотук с криворазбрания феминизъм. Дори великата Маргарет Татчър си обличаше дълги рокли с ръкави, които покриват ръцете, а деколтето беше с квекарска яка. Ако намеря снимка ще я пусна.

В смисъл Игри на волята е като арабска държава и трябва да се опаковаш максимално? Laughing Че кога жените в Игри на волята са го правили? Три сезона гледам и всяка втора е с впити в задника бански и цомби, изкачащи от горнището. И в този си вид мадамите са постоянно в най-близки телесни съприкосновения с мъжите си съотборници. Женени или неженени. Добре, че дойде този сезон Грешната Силвия с бялата нощничка, та да  изгори на кладата с алената буква на гърди, че да изкупи тяхната вина! Trollface
Направо падам какви неща чета!

Общи условия

Активация на акаунт