💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 478
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 840
Рени с какво толкова държи Светлин, че ѝ е верен до гроб(собствения си)? Да не е влюбен или да са имали нещо преди? И как все се случва от толкова хиляди кандидати все да се познават половината от преди?
И тя с каква травма е, че се носи прегърбена. Ясно е, че втора травма може да я остави инвалид.
Изабел беше симпатяга допреди да заговори. Така и не разбрах защо тя влезе след като на кастинг битките се видя, че е слаба физически, а Бисер не?
Като цяло при жените кастинга е много слаб. При мъжете Мартин много ми харесва, също и мр СМГ Караолис.

# 841
Уау ,Гого в предаването "Колко ми даваш" сега по БТВ,страхотен ,всички му ръкопляскат.Търсят му сега годините Joy

# 842
Гого по БТВ

# 843
Трябваше още едно племе на още по-мизерна локация да сложат. За всеки случай.
Не им давай идеи, че веднага ще обявят сезон 7 за сезон с 5 племена Joy

# 844
Какво,скрити под земята във варели ли

# 845
Искам си Гого  в игрите пък:disappointed_relieved:

# 846
  • Някъде в Матрицата

JoyJoy

# 847
  • Sofia
Ми да, могат да ги ползват като землянки, хем ще ги пазят от студ през нощта. 😂

# 848
  • София
Гешев ли беше третият, влязъл след кастинг битка? Значи да се готви и той да го изпързалят гадничко... Сякаш им отмъщават на тези хора за това, че са победили в двубоите си - хубави, лоши, нали им обещаваха, че са "сигурни участници в сезон 6"?!

# 849
  • София
Чакайте първо да видим какво още са ни подготвили сегашния сезон: вече няма да се учудя ако някой директно от кастинг битката цъфне във някое от племената със примерен залог: "Ако познаете, идва при вас, а ако не отива в друго племе" Joy
А за догодина (все повече почвам да се съмнявам че няма да е All-stars), сигурно ще са най-малко "Цели 6 племена, 8 нови арени, 15 линейки на терен и двойно по-дълги битки, а някой вече ме изпревари че играчите ще излизат от варели при представянето си Joy

# 850
И как все се случва от толкова хиляди кандидати все да се познават половината от преди?
Мисля, че една част се готвят заедно при бивши участници и се познават оттам.

Страшно грозно поведение от страна на Изабел! Не знам защо разчита, че ще остане, след като се представи най-зле. Обективно погледнато, останалите повече заслужаваха да останат, ако съдим по последната битка. Провали се е, не се представи добре, няма защо да разчита, че някой ще я спасява. Ако й е нужно спасяване, то да си ходи, няма място там.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 23:16 от Rebel Rebel (innasn)

# 851
На Рени и е много удобно да е контузена - ако успее - хвалбите са двойни, ако се провали е оправдана, никой не очаква от нея да върши силови неща и ако може някой ще я замести... До кога ще изкара така

# 852
  • София
Страшно грозно поведение от страна на Изабел! Не знам защо разчита, че ще октане, след като се представи най-зле.
Тук по-скоро въпросът който трябва да си зададем е защо не им позволиха да гласуват за Габриела, която така или иначе искаше да си ходи (както се случи предните сезони), ами първо я натириха и тогава им дадоха да гласуват

# 853
И тя като "За тебе, тате" - от миналия сезон.. /Дунев- скатаващият се 2/3от сезона/

На Рени и е много удобно да е контузена - ако успее - хвалбите са двойни, ако се провали е оправдана, никой не очаква от нея да върши силови неща и ако може някой ще я замести... До кога ще изкара така

# 854
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Да,да...много добре й се получава. Няма да се изненадам ако Светлин и тя се окажат на Елиминации и глупчо й даде играта.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 23:31 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт